Şimdi Ara

TR'nin En Büyük ve İlk Guildi: SÜRGÜN YERİ (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
405
Cevap
3
Favori
25.718
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: hikmet548

Başlayalı bir ay oldu acaip sardı oyun. 51 lvl marauder vardı skill tree yi saçma dağıttımı fark ettim( ilk karakter olunca birde test karakteri gibi oldu).

Infernal blow marauder açtım bugün domination dayım 35 lvl (yarına 50 olur). Şubat sonu gibi sıfırlanınca bende standart a geçerim

Guild de yer varsa mutlaka katılmak isterim
    IGN : TheJobless

Kolay gelsin iyi eğlenceler.

hocam size sorayım shadow armor mu giyer eversiyon rating mi ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Ün!em

quote:

Başlayalı bir ay oldu acaip sardı oyun. 51 lvl marauder vardı skill tree yi saçma dağıttımı fark ettim( ilk karakter olunca birde test karakteri gibi oldu).

Infernal blow marauder açtım bugün domination dayım 35 lvl (yarına 50 olur). Şubat sonu gibi sıfırlanınca bende standart a geçerim

bu oyunda herhangi bir zorlama yok. ister armor kas istersen evasion/ dodge (acrobatic) kas. karar sana kalmış. sahdowdan evasion aksanlar genelde iron reflexi acıp tüm evasionı armora cevirirler. son zamanlarda bir kac karakterimi ben acrobatic yaptım. baya rahat oynananıyor. bosslardan tek yeme ihtimali var tabi. hersey size kalmıs. istediginizi yapın.

• quote:

Orijinalden alıntı: Ün!em

quote:

şöyle diyim . evasion oranın çok uçuk olsa bile sonuç olarak yinede küçük bir vurma ihtimalleri var. Vuruş bosslardan gelirse geçmiş olsun :)
    Armor daha garantici oynayanlar için tavsiye ediliyor. Shadow oynamadığım için çok bir şey diyemem ama gemlerde ve pasif skill tree de bir kısıtlama olmadığı için çok uçuk kaçık karakterler yapanlar var

• Elimde çok sayıda Mirror of Kalandra , Eternal orb ve Exalted orb vardır. 4 aydır siteler yardımcılığı ile satmaktaydım ama siteler kendilerine de pay çıkarttıkları için Türkiye'deki arkadaşlara direk olarak verebilirim ilgilenen arkadaşlar özel mesaj atarak daha çok bilgi alabilirler.
    Mesaj atmaya çekinmeyin ;)

----------------------------------------------------

Mirror of Kalandra : 300 TL. Birim fiyatıdır.

Exalted Orb : 2,5 TL. Birim fiyatıdır.

2xMirror of Kalandra : 500 TL.

100+ Exalted Orb : 2 TL. Tanesi

Ayrıca istediğiniz item veya orblar da temin edilebilir.

Teşekkürler.
    Paylaş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kgn* -- 21 Şubat 2014; 0:56:43 >
  • beni de eklerseniz sevinirim ign trmaru
  • dominion Nick : LegendSpy
  • quote:

Orijinalden alıntı: kgn*

Elimde çok sayıda Mirror of Kalandra , Eternal orb ve Exalted orb vardır. 4 aydır siteler yardımcılığı ile satmaktaydım ama siteler kendilerine de pay çıkarttıkları için Türkiye'deki arkadaşlara direk olarak verebilirim ilgilenen arkadaşlar özel mesaj atarak daha çok bilgi alabilirler.
    Mesaj atmaya çekinmeyin ;)

Mirror of Kalandra : 350 TL. Birim fiyatıdır.

Exalted Orb : 3 TL. Birim fiyatıdır.

2xMirror of Kalandra : 600 TL.

100+ Exalted Orb : 2,5 TL. Tanesi

Ayrıca istediğiniz item veya orblar da temin edilebilir.

Teşekkürler.

Nemesis mi bu yoksa standartmı standartsa kim satın alsınki alıcak olanlar d2jsp kullanır zaten

• Bende aranızda olmak isterim ulaşabileceğim bir ts veya benzeri adres var mı.
    Oyun nickim Sencron 64 level ranger

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Şahmerdan -- 13 Şubat 2014; 20:23:40 >
  • Bende dahil olmak isterim. Kullanıcı adı: Nasreh

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • officerlerden biri ulaşabilirmi bana. Nick : Pathofesenler IGN : erXan
  • Daha önce oyunu bıraktığım için ayrıldığım guilde tekrar katılmak isterim. Uygun görürseniz tabi.

Ben nick yazmayı unutmuşum .
    Carnoso - HacıSiswan 71 Ranger.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-744329BC8 -- 15 Haziran 2014; 13:24:13 >
  • Merhabalar 84 RANGER 83 SHADOW UM VAR STANDART LIGINDEYIM GUİLDE KATILMAK İSTİYORUM IGN:MARTINIIMYTE
  • Guilde şu sıralar zaman ayıramadıgım için Guild Lideri "Saldour" nikli arkadaş. oyun içerisinde onunla irtibata geçiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: druen

Guilde şu sıralar zaman ayıramadıgım için Guild Lideri "Saldour" nikli arkadaş. oyun içerisinde onunla irtibata geçiniz.

Teşekkürler.
  • Dediğiniz günden beri arkadaşın kendisine ulaşamıyorum. Kendisi pek online olmuyor sanırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: YordleKing

Dediğiniz günden beri arkadaşın kendisine ulaşamıyorum. Kendisi pek online olmuyor sanırım.

aksam unutmazsam oyuna gireyim. seni davet ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: druen

quote:

Orijinalden alıntı: YordleKing

Dediğiniz günden beri arkadaşın kendisine ulaşamıyorum. Kendisi pek online olmuyor sanırım.

aksam unutmazsam oyuna gireyim. seni davet ederim.

Etheren'e dün pm attım. 9-14 arası oyuna giriyorum dedi. Şimdi ben de oyuna girip bakıcam kendisine. Yine de olmazsa dediğiniz gibi yaparsınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-744329BC8 -- 20 Haziran 2014; 12:53:59 >
  • yeni lig gelene kadar standarttan devam edicem guild de aktif oynayan varsa hala beni eklesinler ign : MaxiSavage
  • quote:

Orijinalden alıntı: ERESB0S

yeni lig gelene kadar standarttan devam edicem guild de aktif oynayan varsa hala beni eklesinler ign : MaxiSavage

Ekliycem seni oglen saatlerinde. PM falan atarim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • pazar günü 1 aylık yarış geliyor katılacak var mı
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.