Şimdi Ara

TR'nin En Büyük ve İlk Guildi: SÜRGÜN YERİ (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
405
Cevap
3
Favori
25.718
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hala aktif ise guild aranıza katılmaktan onur duyarım arkadaşlar. 67 level split arrow buildim ile. IGN OEMGE.
  • ne oldu guild hala ayaktamı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheNerd

ne oldu guild hala ayaktamı ?

tabiki
  • Guild kapasitesini 30 dan 50 ye çıkardık. Hergün düzenli olarak map ve dominus farmları yapıyoruz. Bu gece gelicek olan yeni patch ve liglere ise yüksek katılım göstericez guildçe. Katılmak isteyenlere duyurulur.

Hasan abiye sevgiler saygılar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Etheren

Guild kapasitesini 30 dan 50 ye çıkardık. Hergün düzenli olarak map ve dominus farmları yapıyoruz. Bu gece gelicek olan yeni patch ve liglere ise yüksek katılım göstericez guildçe. Katılmak isteyenlere duyurulur.

Hasan abiye sevgiler saygılar

Teşşekkür ederim. Aleyküm selam :)

akşam geliyorum oyuna. dün gece geç saatte patch yayınlandıgından iş yerinde uyumamak için oyuna girmedim. bomba gibi bir build ile aksam saglam bir dönüş yapmayı planlıyorum :)

görüşmek üzere

• .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IIendlessII -- 21 Ağustos 2014; 20:11:14 >
  • Ben crit ice spear avatar of fire burning ele prolif yapıyorum hoşuma gitti.

• quote:

Orijinalden alıntı: Etheren

Ben crit ice spear avatar of fire burning ele prolif yapıyorum hoşuma gitti.

goddes scorned sword ile crit/polif/burning/heavy strike yapmsıtım. tek vurusumda tüm oda yanıyordu. ama defansını ayarlayamadım birtürlü. kılıç biraz cins de :D

dual strike/aura master/BM/ ES/ low life/ bloodseeker talenti gidiyorum ben de :D hadi hayırlısı
  • Merhaba, yeni lige ben de başladım, guild'de yer var mı girebiliyor muyuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: destroyer_6741

Merhaba, yeni lige ben de başladım, guild'de yer var mı girebiliyor muyuz?

kapasiteyi arttırdık, an itibariyle yerimiz var.
  • Oyundaki karakter ismim KoSEMSULTAN :D eklerseniz sevinirim. 41 level Scion'um var throw build yapmaya çalışıyorum. Physical damage mı yoksa projectile damage mı vermem gerekiyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: destroyer_6741

Oyundaki karakter ismim KoSEMSULTAN :D eklerseniz sevinirim. 41 level Scion'um var throw build yapmaya çalışıyorum. Physical damage mı yoksa projectile damage mı vermem gerekiyor?

spectral throw build icin internetten buzzsaw buildi aratırsan o iyi bir build ama baya saglam!! nerf yedi. (auralar , rezervler ve ST nerflendi)

yapacagın buildi bilmiyorum. ama her halukarda projectile damage verirsin. fakat elemental mi yoksa fiziksel damage mi gidiyorsun bilmiyorum. ilk karakterin ise zaten bir hazır rehberi takip etmedigin sürece enaz 2-3 karakterini merciless de bırakıp hatalarından ders cıakrtıp yeniden başlarsın :D
  • Oyun içinde ulaşabileceğim oyuncular var mı ? Avrupa sunucusundayım. Teşekküler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Punk Şaman

Oyun içinde ulaşabileceğim oyuncular var mı ? Avrupa sunucusundayım. Teşekküler.

druen e ulaşabilirsin ama suan guild 70/70 dolu. kapasite arttırımı yaparsak alım yapacagız.
  • benim 21 level çarım var ayık olun sakın bana sen ggittin 1 yıllık konuyu hortlattın demeyi çünkü konuyu yeni gördüm
  • ibret aldım oyunu sildim çünkü oyundan trojen bulaşıyo
  • şaka la şaka
  • oyuna başlayalı 3 gün oldu çok vakit ayıramıyorum ama olduğu kadar işte 30 lvl shadow karakterim var dex ve int karışımı karakter olması çok güzel olmuş tam olarak hakim değilim oyuna ama şimdiden hoşuma gitti çok fazla bilinmeyen var karakter, item, gemi trade vs hepsine hakim olmak çok zor bu yüzden ezbere oynanmıyo ve oyunun bence en güzel tarafı bu bir de bu gemler sayesinde bir item değiştirince karakter bambaşka biri haline gelebiliyo şimdilik anladıklarım bunlar :)

benim iki sorum olacak forumda gereksiz başlık açmamak için burda yazmak istedim
    1) vaal of orb kullanıldığında gemlerin üzerine tam olarak nasıl katkı sağlanmış olur?
    2) projectile damage tam olarak nedir? dps üzerine nasıl katkısı olur?

oyunda beni de ekleyebilirsiniz genellikle oyuna her gün giriyorum

oyunda adım: fearless_and_fateless
  • quote:

Orijinalden alıntı: kecebas

oyuna başlayalı 3 gün oldu çok vakit ayıramıyorum ama olduğu kadar işte 30 lvl shadow karakterim var dex ve int karışımı karakter olması çok güzel olmuş tam olarak hakim değilim oyuna ama şimdiden hoşuma gitti çok fazla bilinmeyen var karakter, item, gemi trade vs hepsine hakim olmak çok zor bu yüzden ezbere oynanmıyo ve oyunun bence en güzel tarafı bu bir de bu gemler sayesinde bir item değiştirince karakter bambaşka biri haline gelebiliyo şimdilik anladıklarım bunlar :)

benim iki sorum olacak forumda gereksiz başlık açmamak için burda yazmak istedim
    1) vaal of orb kullanıldığında gemlerin üzerine tam olarak nasıl katkı sağlanmış olur?
    2) projectile damage tam olarak nedir? dps üzerine nasıl katkısı olur?

oyunda beni de ekleyebilirsiniz genellikle oyuna her gün giriyorum

oyunda adım: fearless_and_fateless

1-vaal orbun gemler üzerinde etkisi geme extra 1 max level verebilir yada quality verebilir. mesela bir gem max 20 lvl oluyorken vaal orb basınca gem 21 lvl olabilir. (daha fazla oluyormu bilmiyorum) vaal orb basılan item "corrupted" oluyor ve o gem üzerinde gcp ile quality arttırımı olmuyor. vaal orbun birde olumsuz ozellikleri var. gemin lvlini düsüredebilir. şans faktörü var.
    2- projectile fırlatılan şey olarak tanımlanabilir. ok,,spectral throw, düz fırlatılan büyüler(fireball, ice spear) vs gibi. gemin üzerinde projectile yazıyorsa o projectile damageden etkilenir. damage i artar. yazmıyorsa etkilenmez. gem spell ise spell damage gibi etki eder. attack ise attack power/damage gibi etki eder.

oyundaki spell veya attack ifadesine herzaman dikkat et. aktif gemin üzerinde o gemin özellikleirni anlatan ifadeler vardır. spell, projectile, aoe gibi.. bu sayede o gemin nelerden etkilendigi ve ne çeşit oldugu anlasılabilir. bu durumu bozan cok nadir seyler vardır. yinede emin olmak istersen, bir support gemin baglantılı oldugu aktif gem üzerinde etkisi oluyormu merak ediyorsan o iki gemi linkli 2 sokette bağla. aktif skillin sag alttaki tuşu üzerinde support gemin harfi cıkıyorsa etkiler demektir.

• Merhabalar,

1 seneden fazla süredir PoE oyuncusuyum, karakterlerim 70-84 level arası ve 1 senelik bir oyuncuya nazaran item bakımından biraz tuzluyum (i think u got it)
    Oyun içi ismim ''jideament'' , yaşım da 22. Bu aralar mjöl discharge leecher kasıyorum. Alırsanız parti olarak map kasabiliriz.

İyi günler.
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.