Şimdi Ara

TR'nin En Büyük ve İlk Guildi: SÜRGÜN YERİ (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
405
Cevap
3
Favori
25.708
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlara oyun içi özelden yazdım guild doluydu "bekle yer açılınca alacağız" dediler ve 2 gün sonra guilde girmiş bulunmaktayım teşekkürler.
  • impellent benide davet edermisiniz?42 levelim
  • Beyler hiç yeri değil ama en aktif yer burasıydı. bu oyunda karakter yönetimi mouse ile mi yoksa wasd ile mi?
  • Ludosh kullanıcısına yanıt
    mouse
  • hala guild alımı varmı varsa ne yapmamız gerekiyor suanda yeni basladım sayılır ama bayagi sardi, yanlış birşeyler yapıp sogumamak icin baslarda fikir alsam gayet güzel olur
  • Eğer yeriniz varsa bende gelebilirim yeniyim oyunda
  • Arkadaslar bende oyunda uzun suredır tek takılıyordum guildinizde yer varsa gelebilirim baya bi ara vermisdim heycan olur bu arada ismim yılmaz yas 30 XxXxTyraelXxXx oyunda ismim
  • Oyuna yeni başladım iyi bir karakter yapıp hepinizi dövcem ben
  • Merhabalar,
    uzunca bir süredir oynamıyordum.
    Yeni gelecek değişikliklerle devam etmeyi planlıyorum. yer varsa davet edebilirseniz sevinirim.
    IGN: rainbowtrt

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rainbowtrt -- 5 Temmuz 2015; 11:14:46 >
  • Öncelikle herkese merhaba.
    Oyuna baslayali 1 hafta falan oldu standart ligde merciless act3'ün ortalarındayım.
    Yeni gelecek ek pakette yeni lige baslamayı düşünüyorum şuhttp://www.pathofexile.com/forum/view-thread/1303239 buildi kullanıcam büyük ihtimalle.Birlikte başlamak isteyen olursa ekleyebilir. Ayrıca guildde yer varsa tabiki girmek isterim.
    IGN:Opturnz
  • guildde yer varsa katılmaktan memnun olurum. kullanıcı:x1alpha
  • Merhaba,
    Sayın SürgünYeri officer'ları, dün öğlen vakti oyundan çıktıktan sonra akşam tekrardan oyuna girdiğim zaman guild'de olmadığımı fark ettim. Acaba guild'e bir şey mi oldu yoksa sebepsiz yere guild'den mi atıldım. Meraklandım şimdi :)
  • guild e katılmak istiyorum 58 levelim ama ingilizcem çok iyi deil trade de biraz kıtım :D guild e girersem yardımcı olurlar umuduyla katılmak istiyorum. katılmak için kime mesaj atmam gerek ? ismim GuvenCn
  • quote:

Orijinalden alıntı: BuzPortakal

Merhaba,
    Sayın SürgünYeri officer'ları, dün öğlen vakti oyundan çıktıktan sonra akşam tekrardan oyuna girdiğim zaman guild'de olmadığımı fark ettim. Acaba guild'e bir şey mi oldu yoksa sebepsiz yere guild'den mi atıldım. Meraklandım şimdi :)

2 gün once aktif olmayanları temizleyim dedim, arada aktifler de gitti :D pm at oyundan alalım hemen
  • GuvenCn G kullanıcısına yanıt
    guilde alımlarda bir miktar tecrübe arıyoruz. oyunun mantıgını çözmüş kişiler tercih sebebimiz. aksi taktirde guild içinde bazı sorunlarla karşılaşılıyor.

soruların olursa bana veya foruma herzaman sorabilirsin. Elimden geldiğince yardımcı olurum.
  • Merhabalar arkadaşlar
    Ben Mert guilddeki nickim LambaCini
    Benim yardımınıza ihtiyacım var 13 temmuzdaki güncellemeden sonra oyuna giremiyorum. Oyunu açtığım zaman, şifre yazılan bölüme geldiğinde oyun kapanıyor. Windows bir hata yüzünden uygulamayı sonlandırdı diye bir uyarı veriyor.
    Oyunu sildim tekrar yükledim, sorun aynı. Sorunun ne olduğunu bulamadım. Çözümsüzüm. Önerinize, yardımınıza açığım.
  • Shobby S kullanıcısına yanıt
    forumlara filan baktım hic bu sekilde sorun bulamadım. oyunu kısa yolunu sag tıklayıp yonetiic olarak baslatın bide. virüs programlarını kapatın. oyunu 1 kere actıgınızdan emin olun. alt tarafta oyun 2. kez acılmıs olabilir.

oyun hata veridignde silmeden once sag tıklayıp onceki sürümlere geri yükleden denerseniz başarı sansınız artabilir. raminizi kontrol edin. 2 adet ram kullanıyorsanız 1i cıkmıssa belki ram yetersiz geliyor olabilr. aklıma başka birsey gelmiyor :(
  • Yönetici olarak çalışdırdım olmadı, 2 gündür deniyorum 2 şer kere açdığımı zannetmiyorum, önceki sürümlere geri döndüm hatta Windows u bile geri döndürdüm olmadı. Ram 1 tane
    Başka önerimiz yoksa yarın birde format atayım 3 senedir ihtiyacım olmamışdı formata belki şişmiştir falan.
  • pasif skilleri istediğimiz zaman resetleyebiliyormuyuz talentleri kafama göre dağıtarak lwl kasmamda sakınca varmı ? oyuna yeni başladım pasif skill ağacının bukadar seçenek vermesi korkutucu :D

15 lwl deyim şu an son lwl e kadar karman çurman pasif skillerle oynayıp son lwl de belli bi pasif skill ağacına yönelebiliyormuyum ?
  • HighDamagE kullanıcısına yanıt
    istedigin zaman resetlemek diye bir secenek yok. orb of regret kullanarak 1 puan geri alabiliyorsun. yani ilerde 80 puan vermişsen ve hepsini geri alacaksan 80 orb of regret gerekecek. biraz masraflı olur :D
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.