Şimdi Ara

TR'nin En Büyük ve İlk Guildi: SÜRGÜN YERİ (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
405
Cevap
3
Favori
25.708
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • TR'nin En Büyük ve İlk Guildi: SÜRGÜN YERİ

Yeni patch geldiğinden beri bu hatayı alıyorum patch indiremiyorum 2-3dk . checking resources diyor sonra böyle hata verip kapatıyor oyunu. Yardım lütfen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi whocares. -- 31 Temmuz 2015; 21:52:43 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hiera

[simage]http://puu.sh/jkp8P/c78354dce3.jpg[/simage]
    Yeni patch geldiğinden beri bu hatayı alıyorum patch indiremiyorum 2-3dk . checking resources diyor sonra böyle hata verip kapatıyor oyunu. Yardım lütfen

sorun ayrıntılarını görüntüle de orda hatanın kodu olur kodu google da aratırsan bi çözüm bulabilirsin belki
    ayrıca ben oyunu steamde oynuyorum hiç launcher açmadan yapıyo patchini sıkıntı çıkarsa steamde dosyaları doğrulama seçeneğide var yardımcı oluyor
    steam kurup oyunun dosyalarını steamdeki yerine attıkdan sonra dosyaları doğrula yaparsan yeniden indirmenede gerek kalmaz sadece steamı indirip yeni patchi yaparsın birde dosya doğrulaması vakit alır download gibi gözükür ama dosyaları okuduğundan hızlı biter

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HighDamagE -- 1 Ağustos 2015; 10:34:53 >

• quote:

Orijinalden alıntı: HighDamagE

quote:

sorun ayrıntılarını görüntüle de orda hatanın kodu olur kodu google da aratırsan bi çözüm bulabilirsin belki
    ayrıca ben oyunu steamde oynuyorum hiç launcher açmadan yapıyo patchini sıkıntı çıkarsa steamde dosyaları doğrulama seçeneğide var yardımcı oluyor
    steam kurup oyunun dosyalarını steamdeki yerine attıkdan sonra dosyaları doğrula yaparsan yeniden indirmenede gerek kalmaz sadece steamı indirip yeni patchi yaparsın birde dosya doğrulaması vakit alır download gibi gözükür ama dosyaları okuduğundan hızlı biter

tamamdır dostum denicem çok teşekkürler

• quote:

Orijinalden alıntı: HighDamagE

quote:

hocam pm ni gördüm ama sana pm atılmıyor buraya yazıyorum
    valla hocam kendi sitesinde kayıt olduktan sonra steamsiz clientın linki olması lazım özel bir yerden indirmemiştim ben

• itemleri trade channeldan nasıl yansıtıyoruz yahu?
  • nemfler N kullanıcısına yanıt
    ctrl+alt+click
  • Yeriniz varsa davet bekliyorum arkadaşlar witch karakterim var 21 lvl, dün başladım..
  • Yer varsa gelebilirim. Marauder - Nick: AyiYarmasi Lv. 81. Bir Ranger,Witch daha var 78 Lv.

Edit: Yaşı belirtmeyi unutmuşum. 21 yaşındayım. Online olarak genelde mmo tarzındaki oyunları fazla oynamam. En uzun oynadığım budur. Bunlar dışında eskiden Metin 2, Crossfire, Knight gibi oyunlar oynamışlığım var. Bir de Wow private serverlarında oynamışlığım var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KortX -- 31 Ağustos 2015; 13:31:40 >
  • Selam dostlar. Dün açtım karakterimi bayağı bir hoşuma gitti şu an 10 level bir Marauder'ım var. Yardımlaşabileceğim, muhabbet edebileceğim türk bir guilde ihtiyacım var. Bir de Marauder'la nasıl build kurmam gerektiğiyle ilgili bilgiye. Nickim AyberkAdam

Guild konusunda yaş önemliyse belirteyim, 21 yaşındayım. Tercümanlık okuyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: druen

Arkadaşlar guild hala aktif midir? Aktifse katılmak isterim.
    IGN: Fuerr
    lvl 79 Ranger
    Standard League
    yaşım 25
  • fuerreard F kullanıcısına yanıt
    guild aktif. oyun icinden saldour veya druen ile temasa gecebilirsin. yer var mı suan icin bilmiyorum ama sanırım yakında biraz yer acılacak.
  • druen kullanıcısına yanıt
    Ne zaman oyuna girsem ikiniz de online değilsiniz. Yer var ise ne zaman guild'e bir davet alabilirim?
  • fuerreard F kullanıcısına yanıt
    aksam 2-3 saat oyundaydım, denk gelmedik demek ki. suan işteyim, akşam unutmazsam sana davet yollarım.
  • klanınıza katılmak istiyorum 1 aylık oyuncuyumdur ama oyundaki temel şeyleri biliyorum.genelde akşamları online olurum.
    hesabımda
    level 84 shadow etheralKnives crit
    level 74 witch freezing pulse crit
    level 66 duelist dual striker

bulunmakta şuan tek oynadığım hesap shadow ve genelde ağırlıklı olarak map dönüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sawtain -- 18 Ekim 2015; 19:27:20 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sawtain

klanınıza katılmak istiyorum 1 aylık oyuncuyumdur ama oyundaki temel şeyleri biliyorum.genelde akşamları online olurum.
    hesabımda

bulunmakta şuan tek oynadığım hesap shadow ve genelde ağırlıklı olarak map dönüyorum.

Selamlar,
    Bende oyunu bir ara oynamıştım şimdi tekrar geri dönmek istyiorum da bukadar kısa sürede 3 karakteri nasıl bu seviyelere getirdiniz? Kasması çok zor olduğu için bırakmıştım oyunu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: komoli

quote:

Orijinalden alıntı: Sawtain

klanınıza katılmak istiyorum 1 aylık oyuncuyumdur ama oyundaki temel şeyleri biliyorum.genelde akşamları online olurum.
    hesabımda

Selamlar,
    Bende oyunu bir ara oynamıştım şimdi tekrar geri dönmek istyiorum da bukadar kısa sürede 3 karakteri nasıl bu seviyelere getirdiniz? Kasması çok zor olduğu için bırakmıştım oyunu.

suan biraktim oyunu sorunu soyle cevaplayim.
    ilk kastigim cari 1haftada anca +60 yaptim
    sonraki actiklarimda ilk hesaptaki bazi uniq ezik lwl itemleri ona aktararak kasildim ve sadece gorevlere odaklandim.ek olarak baslangicta iyi kasilmak icin farkli build yapmak gerekiyor gecici olarak.mesela dual strike kasicaksin onun yerine baslangicta cleave kullanmak daha mantikli

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• komoli kullanıcısına yanıt
    Kasması zor değil zamanı iyi kullanmak lazım. Vendor-loot gibi şeylerle uğraşmadanm görevleri de iyi biliyosan hızlıac geçebiliyosun. Mesela partiyle inanılmaz hızlı oluyor. 2 günde oyunu bitirebilirsin. Tabi sermaye olarak bikaç item de oldu mu işler çok kolaylaşıyo. Steam /id/tazzattaz eklersen oynarız beraber ben de yeni başladım sayılır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: greencraft

Kasması zor değil zamanı iyi kullanmak lazım. Vendor-loot gibi şeylerle uğraşmadanm görevleri de iyi biliyosan hızlıac geçebiliyosun. Mesela partiyle inanılmaz hızlı oluyor. 2 günde oyunu bitirebilirsin. Tabi sermaye olarak bikaç item de oldu mu işler çok kolaylaşıyo. Steam /id/tazzattaz eklersen oynarız beraber ben de yeni başladım sayılır.

Tamam ekledim
  • komoli kullanıcısına yanıt
    kabul ettim. Güncel arkadaşlar. Bayağı bi türk buldum
  • friend list 100kişiden fazla almıyor. birkac defa friend listimi temizlememe ragmen suan yine full. aslında baya türk var oyunda.
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.