Şimdi Ara

TR'nin En Büyük ve İlk Guildi: SÜRGÜN YERİ (14. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
405
Cevap
3
Favori
25.718
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: druen

istedigin zaman resetlemek diye bir secenek yok. orb of regret kullanarak 1 puan geri alabiliyorsun. yani ilerde 80 puan vermişsen ve hepsini geri alacaksan 80 orb of regret gerekecek. biraz masraflı olur :D

bu masraf kaç saatlik bir oynamaya denk gelir ? haftalarca oynasam karşılayamam mı masrafı

edit:neyse hazır fazla kasmamışken sildim karakteri baştan kasıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HighDamagE -- 19 Temmuz 2015; 21:08:06 >
  • Merhaba Arkadaşlar;
    Ben oyuna yeni başladım guildinize alım varsa gelebilirim rehberi okudum oyunu az çok şimdiden çözdüm online sürem fazla lvl konusunda sıkıntı olmaz, seri kasarım diye düşünüyorum oyundaki adım WarLockTR oyundan mesaj atabilirsiniz veya burdan mesaj atarak ulaşabilirsiniz guilde alırsanız çok sevinirim şimdiden teşekkürler.
  • düşük lwl olupda kasan varsa beraber takılabiliriz steamde ekleyin dh nicki ile aynı steam nickim
  • WarL0ckTR W kullanıcısına yanıt
    oyuncu alımlarında oyun deneyimi ve yaşa önem veriyoruz. Tecrübesiz oyuncu alımlarımız yok şuan için.
  • quote:

oyuncu alımlarında oyun deneyimi ve yaşa önem veriyoruz. Tecrübesiz oyuncu alımlarımız yok şuan için.

hocam bayadır oynuyodum 55-60 lvllik witch im vardı tormentta sizin guilddaydım, işlerim olduğundan çok giremedim inaktiflikten çıkartıldım sanırım yeni patchi gördüm baya güzel olmuş yeniden başladım tekrar geri alma şansınız var mı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi whocares. -- 21 Temmuz 2015; 15:22:55 >
  • tabi, oyun icinde temasa gec, unutuyorum yoksa :) ekle beni, aksam online olunca pm atarsın
  • quote:

Hack açıp ban yiyenleri napıyorsunuz ;)
  • yaptıklarının cok onur kırıcı bir davranıs oldugunu soyluyoruz.
  • druen kullanıcısına yanıt
  • oyunun pvp si çok kötüymüş 35 lwlim beni atıyo 97 lwl adamın karşısına :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: HighDamagE

oyunun pvp si çok kötüymüş 35 lwlim beni atıyo 97 lwl adamın karşısına :D

cin olmadan adam çarpmaya gitmişsin sen de :D

pvp yapmadım hic. 1-2 oylesine girdim o kadar. :) pvp pek ragbet görmüyor.
  • quote:

quote:

oyunun pvp si çok kötüymüş 35 lwlim beni atıyo 97 lwl adamın karşısına :D

cin olmadan adam çarpmaya gitmişsin sen de :D

pvp yapmadım hic. 1-2 oylesine girdim o kadar. :) pvp pek ragbet görmüyor.

daily quest verdi npcnin birisi act 3 de bende sandım lwl e göre filan sınıflandırıcak heralde yani başka oyunlarda öyle bi durum var 10 lvl 20 lvl pvp si gibi gruplara ayırıyo oynayanları ona benzer sandım ama attı beni 97 lwl adamın karşısına :D gerçi lvle göre playerları ayırma olayı diablo yada benzer hackn slashlarda da yok niye öyle düşündüysem

• act 3 bu oyunun sonu mu ? ne bu böyle bukadar zor boss mu olur

edit dibinde durup tanklayınca ölmüyomuşsun geçtim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HighDamagE -- 25 Temmuz 2015; 15:46:22 >
  • oyunda lvl 28'i geçtiğin anda serbest pvp'ye geçiyor oyun, geçenlerde lvl 35 birisi verdi karşıma sanırım o sendin? :)

çok adaletsiz deyip çıkmıştı adam.

pvp'yi oynayan kitle belirli bir kitledir, yeniler katılsa bile standard ligde yoğunlaşan pvp oyuncuları çok güçlü olduklarından yeni gelenler ya kısa sürede bırakır ya da hayatını pvp liglerinde üstlerde yer almakla harcar :)

pvp'deki buildler ile oyunun normal buildleri arasında hiçbir alaka yok ayrıca, 2 yerde de başarılı olabilen build sayısı aklıma birkaç build geliyor sadece.

konuyla alakasız yazımızı son noktaya taşıyıp, gelmişken pvp'de en başarılı buildleri sıralayayım:

RT cyclone
    Low life Arc
    Explosive arrow(aşırı güçlü)
    CI ball lightning 3 Curse(temporal chains + ele weakness + convocation)
    ve türlü türlü garip garip block buildleri

pvp arenası bu aralar hep 5-6 kişi oluyor içeride ve poe hayatımın en eğlenceli zamanlarını arenada ve duellerde geçiriyorum diyebilirim.

geçen sezon avrupada ilk 10dayken, birkaç cyclonecudan dayak yiyip 18. bitirdim. cyclone baya bir güçsüzleştirildi pvpde bu sezon. bakalım. :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NWWound -- 26 Temmuz 2015; 2:51:05 >

• ben değilmişimdir o 3v3 dü benim girdiğim yer nasıl bi oyuna girdiysem karşısı komple yüksek lwl di ama benim taraf 2 kişi hep kazandı tabi adamlar boş durmadı önce aradan aradan gelip beni ayıkladılar hep 3-5 elde takıma bari ayıp olmasın dedim sıkıldığımdan değil ha alt f4 attım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HighDamagE -- 26 Temmuz 2015; 8:24:08 >
  • act 2 ile ilgili saldour a kime yardım edeyim diye sormuştum bi ara tavsiyesi ile oak a yardım ettim witch im canım 40 arttı

ama tatmin olmadım ve google da aradım şöyle bi tablo buldum

TR'nin En Büyük ve İlk Guildi: SÜRGÜN YERİ

hepsini öldürüp 1 skill puan alsam daha iyi değilmiydi niye 40 can aldım birisi açıklayabilirmi

curel de act 2 de kaldım kimseyi öldürmeye yada yardım etmeye gitmiyo elim skill puanı almak daha iyiyse tekrar karakter açıcam gerekiyosa

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HighDamagE -- 27 Temmuz 2015; 10:42:01 >

• quote:

hepsini öldürüp 1 skill puan alsam daha iyi değilmiydi niye 40 can aldım birisi açıklayabilirmi

hepsini öldür deseydi de 40 can alsam daha iyi degilmiydi diye sorarmıydın? :)

oyuna devam et farketmez. ilerde cok istiyorsan 20regret karsılıgında degistirebiliyorsun onu. herkes kendine göre birsey seciyor.
  • quote:

quote:

hepsini öldür deseydi de 40 can alsam daha iyi degilmiydi diye sorarmıydın? :)

oyuna devam et farketmez. ilerde cok istiyorsan 20regret karsılıgında degistirebiliyorsun onu. herkes kendine göre birsey seciyor.

anladım o tabloyu bulduğum yerde yazıyodu zaten değiştiği ama bulunması zor bişeymiş gibi geldi o amulet yada orb, daha kolaysa kasayım demiştim ama yazdığın yazıdan anladığım kadarıyla öyle çok fazla sıkışıcağım bi durum yok gibi duruyor kolayca değişiyo demekki teşekkür ederim

• 40hp %hp increase nodlarıyla daha yüksek bir rakkama denk geliyor. 40 olarak düşünmemek lazım. Baz hp havuzunu ne kadar arttırırsan hp karakterlerde o kadar iyidir. Arkadaşın dediği gibi istediğini ileride regret karşılığı değiştirebiliyorsun
  • magic find % kaça kadar artar arkadaşlar ?

% 110 %200 filan yapma ihtimalim varmı ? yani % 100 ü geçme durumu varmı onu merak ediyorum edit: öğrendim

bu arada bi süredir oynuyorum bir 47 birde 55 lwl karakterim var guilde girme şansım varmı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HighDamagE -- 2 Ağustos 2015; 9:24:03 >
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.