Şimdi Ara

TR'nin En Büyük ve İlk Guildi: SÜRGÜN YERİ (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
405
Cevap
3
Favori
25.718
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Liğ ler konusunda biraz bilgi vere bilmeniz münkün mü? standart dışında 4-5 tane lig daha görünüyor bunun birisinin öldüğün an karekterinde öldüğü liğ olduğunu biliyorum diğerleri neler?
  • Ligler 3 ayda bir sıfırlanan oyun türü gibi. Rampage softcore dediğimiz ölünce xp penalty olur. Beyond ise hardcore modu ölünce karakteriniz standart a gidiyor. Her ligde lig é özel uniqueler ve özellikler oluyor. Beyond da canavarları toplu kesince beyonder çıkıyor (ekstra farklı özelliklerde canavar). Rampage de ise Rampage tier leri var 2 canavar arasında 5 sn den kısa sürede kesmen gerekiyor tier arttıkça farklı özellikler geliyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hımm Rampage lig de başladım 3 ay sonra sıfırlanacak mı şimdi öyle ise oynamam :// standartdan yeniden başlarım birde bütün liğlerdeki karekter ortak kasa mı paylaşıyor yoksa bazıları veya hiç biri mi? EfromB karekterim
  • Rampage ligi 15 gun sonra standarta geciyor. Yani senin karakteri actikdan 3 sonra degil.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • EfromB KAREKTERİ Ekleyen olursa sevinirim cok sıkılıyorum muhabbet yok hiç bişi yok akşamları saat 21,00 den 23,00 e kadar oyundayım

28 lvl oldum şuna için 5 skill puan ı vermedim cünkü neye versem karar sızım
  • Genelde 12 den sonra giriyorum Lazrail adım burdan herkeze whisper attım ama kimse oyunda değildi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Buffa

Genelde 12 den sonra giriyorum Lazrail adım burdan herkeze whisper attım ama kimse oyunda değildi

ligler bitti. cogu kişi oyuna ara verdi. ben de wow a sardım su sıralar. online kimler var bir ara bakayım, officerlardan birkac kişinin ismini veririm.
  • http://www.pathofexile.com/passive-skill-tree/AAAAAgIAAdEIiQqbIXYk_SU_JyEs6TB8MpQ51FFHVvpbr11oYlpv8nLDd9d46311fwJ_K4bOh0GVBZXImvGgn6R4puCn1KsLq9Kv67Qau-PBM8HVxKLKqcwG037WitnG2o3cFd0N3vjfmOcK51TvevzF_gn-uv7I_94=

şu an şöyle bir build oluşturdum HP cok düşük onun dışında sıkıntım yok gibi

iyi item düşsün diye %rare olan itemler giydim hep ama işe yaramıyor gibi ://

Guild saolsun 2-3 itemde yardım ettiler

full crit+phy gitmek istiyorum öneriniz varsa dinleye bilirim

AMA ÖNERİ VERİRKEN ŞUNU DİKKATE ALIN:1.) REFLEKSLERİ COK HIZLI BİR OYUNCU değilim :// yani sürekli hareket halinde olmayı beceremiyorum

2.)şu an pc biraz kötü i3 işlemcili ram den ekran kartı destekli bir leptop dan oyunu oynuyorum ve aşırı efek olunca fps nin anası ağlıyor onun için fps cok artırmayan az efekli bir build önerisine açığım :))

• quote:

Orijinalden alıntı: aratorn

http://www.pathofexile.com/passive-skill-tree/AAAAAgIAAdEIiQqbIXYk_SU_JyEs6TB8MpQ51FFHVvpbr11oYlpv8nLDd9d46311fwJ_K4bOh0GVBZXImvGgn6R4puCn1KsLq9Kv67Qau-PBM8HVxKLKqcwG037WitnG2o3cFd0N3vjfmOcK51TvevzF_gn-uv7I_94=

şu an şöyle bir build oluşturdum HP cok düşük onun dışında sıkıntım yok gibi

iyi item düşsün diye %rare olan itemler giydim hep ama işe yaramıyor gibi ://

Guild saolsun 2-3 itemde yardım ettiler

full crit+phy gitmek istiyorum öneriniz varsa dinleye bilirim

AMA ÖNERİ VERİRKEN ŞUNU DİKKATE ALIN:1.) REFLEKSLERİ COK HIZLI BİR OYUNCU değilim :// yani sürekli hareket halinde olmayı beceremiyorum

2.)şu an pc biraz kötü i3 işlemcili ram den ekran kartı destekli bir leptop dan oyunu oynuyorum ve aşırı efek olunca fps nin anası ağlıyor onun için fps cok artırmayan az efekli bir build önerisine açığım :))

http://www.pathofexile.com/forum/view-thread/1096865

Bunu kullan, 2-3 ex harcayıp buildi yapabilirsin. Oldukça az desync oluyor, efektleri az ve fazlasıyla sağlam 250 life regen, 5.2k life, %73 block and spell block, 42k dps sadece Hatred ve Herald of ash ile. 3 frenzy charge, Atziri flask ve Vaal Haste ile 65k ya kadar çıkıyor dps. 5 defa Atziri kestim bu buildi kullanarak ve son seferde hiç ölmedim

Negatif yönleri de var tabi, reflect problem olabiliyor bazen. Vulnerability olan haritalarda blood rage yerine temporal chains kullanman gerekiyor, yoksa ne olduğunu anlamadan geberip gidebiliyorsun.

• Yeni başlayanları alıyor musunuz? (23 levelim)
  • bende yeni başladım 41level rangerım.
    Guild aktif mi acaba?
  • guild aktif ama 80/80 dolu
  • iyi akşamlar guild aktifse alısanız sevinirim ign ::: cadikazani
  • Hala full mü guild ?

1.5 sene aradan sonra geri döndüm oyuna.82 Level Dueslistim.Q_Robb_Q nickim hatırlayan çıkar belki.
  • arada oyunu bırakanları cıkartıyoruz. bosaalan yerler oluyor. ama az once baktıgımda 90/90 full idi.
  • Selamlar, guildin liderine ulaşmak için bir ign alabilir miyim acaba?
  • ibelecpla İ kullanıcısına yanıt
    saldour veya druen ile ulaşabilirsin.
  • Kolay gelsin.Klanda yer varsa katılmak isterim.38 level Witch karakterim var Nick: HelenTheRed .Geçenlerde Saldour yada druen'e yazdım oyunda ama görmediler sanırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackWingedWolf -- 15 Nisan 2015; 23:41:34 >
  • şuan doluyuz. afk yımdır, yoksa cevap veriridim :)
  • Eğerki boş yeriniz olursa bende aranıza katılmak isterim
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.