|
Bildirim
|
hocam daha öncede yazdim. kendinizi nasil savunacağinızi bilmeniz gerekiyor önce. siz hatayi sonyde bulduğunuz için bankayi ikna olmak için ariyorsunuz. halbuki asil suçlu banka. banka müsteri hizmetlerininde dediği gibi "işlem yapılan firmada döviz şeklinde bir ödeme durumu varsa o günkü kurdan çarpılarak işlem yapıldığını söyledi" fakat biz böyle bir işlem yapmiyoruzki.mesala aliexpressden bisey alirsin 5dolara hesabina tr yansin kur farki olur tamam dersin ama sen tl üzerinden ürun satin aliyorsun. sen bankayi arayip hatta şüpeli işlemler kısmindan girin ben 299liralik urun aldim kartimdan 311lira çekilmiş deyin ve bu yönde bastirin. sony tabiki 299lira iade eder çunku adamlarin sattigi fiyat o. aradaki farki bankaniz aliyor.
eğer sonynin suçu olsa herkesden fazla alirdi. ama herkez normal fiyatdan aliyor. 3-5 kişiden fazla para çekilmis oda işlem yaptiğiniz banka ile alakali. denizbank garanti bankasi ve enpara ile aliyorum ben neyse onu çekiyor. yapi kredi bankasi 5-10 lira arasi komisyon aliyor. olay bundan ibaret hocam |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi byvolcan -- 7 Eylül 2018; 19:57:46 > |
|
|
|
|
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eralp06 -- 18 Ekim 2018; 17:15:18 > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eonmg -- 21 Ekim 2018; 0:28:35 > |
|
|
|
|
|
|
|