Şimdi Ara

Tr Server'ında Basit oyuncu Hataları. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
64
Cevap
0
Favori
2.034
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Benim en çok karşılaştığım ve düzelmesini sitediğm şey, stream izlerken de sürekli yapıyor lane oyuncuları, yani aslında her serverda ve her eloda olan birşey bu. Ormancı geldiğinde herkesin ileri çıkıp belli etmesi, dün de Fabbyy aynı hareketler yüzünden stream'de delirdi ve haklıydı. Buna dikkat edilse, birçok gank başarıya ulaşacak.
  • @Manchester United abi senin dediğin hata tr serverı için fazla gelir :) Eskiden sıfır ward oynardım eğer lanede eziyorsanız o kadar rahat oluyorki gang yediğinizi anlamak bu tarz hatalar yüzünden.
  • 1-)Gank yiyeceğini uyarmak için atılan onlarca pinge rağmen geri dönmeyip ölmek
    2-)1 kişiyi düşmanın ormanına kdar kovalayıp pusuya düşmek
    3-)Smite olmadan dragon,baron çalmak için 5 kişi içine atlayan cesur yürekler
  • quote:

Orijinalden alıntı: -DeathMark-

quote:

Orijinalden alıntı: Colonette

Ap almak zorunlu değil arpen diye bir şey var

+10000000000000000000000

Bi anlamadılar şunu.

• Oyun mantıkları yok.Geçen oyun 12 levelde adamlar midden yararken baron diye tutturdu birisi baronun önünde katliam yedik.Bir başka maçda adamların sadece nexusu kaldı.Baselerinin içindeyiz chatte dönen muhabbet şu;" Baronları bitsin tf alıp bitirelim" ulan basedesin zaten önden koş tankla arkadan alalım nexusu bukadarmı zor.Gittik inb kulemizin önünde katliam yedik adcmiz yüzünden.
  • Artık Top'a bile bazen AP herolar alınmaya başlamış ama burada hala armor pen diyenler var, işte gerçek hata zaten TR server'ı.

"TR Server'ı Pişmanlıktır..."
  • quote:

Orijinalden alıntı: QuickPlay

westtten gelen bir oyuncu olarak şunu söyliyim direk oynayış tarzı hata deathmatch gibi herkez kil peşinde koşuyor sinyal vermekten imanım gevredi 1 haftada

+1
  • karşı takım 5 kişi baronu alırken bizim 2 tane avarelin çalma umuduyla aralarına girip hem baronu verip hemde oyunu satmaları
  • Benim gözlemlediğim en büyük hata karşı takım baron alıyorsa hurra smite varmış yokmuş 1 kişiyiz 2 kişiyiz demeden girip ölmeleri.Hiç şaşmadı bugüne kadar.Kimse biraz defans oynayalım baronları bitsin demiyor.

Bu baron alırlarken bakın anlamında değil jungler değilseniz tek kişi baron çalmaya çalışmayın anlamında bu arada.
  • bir diğer hata ise takım çok iyiyken oyunu bitirmeyip rakibi kastırmak ve maçı vermek.
  • Editledim bir arkadasın konuyu görünce
  • Bu gece 4 maç attım mesela.

3 win 1 lose.

Lose olanda ben topa ad bir hero seçtim. Bizim midçi çat diye kha lockladı. Birde nasus var karşıda. Fake attım başkası çıksın diye çıkmadım ama çıkmadılar. O kadar kule dibi farma zorladığım halde adam gene dakika 20 de 250-300 stack dayamıştı (büyük ihtimal lane durdurmalıydım hata yaptım kuleye iterek). 200-300 armorlu nasus ve ormancı zaten bizi parçaladı.

Winlerden birinde bize nidale mid,ve kha top geldi. Ama takımdaki ormancı ve adcye güvenim yüksekti son 10 maçlarına baktım. Khada ,nidalede lanede rezaletti ama ADC ve ormancı ile toparlayıp aldık.

Diğer 2 sinden biri free win(aşırı nooblar geldi, gold olamayacak tipler),biride bileğimizin hakkıyla (ormancı sağolsun)

Niye anlattım şimdi bunları Ben o 1 lose almasaydım 2 winde zaten çıkıcaktım.boşu boşuna bütün gece 4 maç attım 2 maç yerine. Düşünün aradaki zaman farkını ve yükseliş hızını.

• şimdi biten maçta oynamayı bilmeyen dravena sövdüm afk kaldı 4 kişi 40. dakikaya kadar tuttuk ama kaybettik. yine olsa 10 kere daha söverim gitsin afk kalsın, biz kazanıp öyle beceriksizler yükselmesin. kaybetmek istemeyen, milleti taşımayı kendine yedirebilenler flame yapmasın tabi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: La Esperanza

şimdi biten maçta oynamayı bilmeyen dravena sövdüm afk kaldı 4 kişi 40. dakikaya kadar tuttuk ama kaybettik. yine olsa 10 kere daha söverim gitsin afk kalsın, biz kazanıp öyle beceriksizler yükselmesin. kaybetmek istemeyen, milleti taşımayı kendine yedirebilenler flame yapmasın tabi.

Kazanmak istiyorsan sövmeyeceksin bunu 1000 kez yazdık forumda. Evet iyi oynamanın yanında birde saçma sapan konulardan alınan(Ks ,mavi vs) insanları avutmakla zaman kaybediyorsunuz ama yapıcak bişey yok. 5v4 oyun alma ihtimaliniz aşırı düşüktür. O adamın gönlünü hoş tutmak zorundasınız.
  • ap yok gg konusu için Cağatai bekleniyor..
  • quote:

Orijinalden alıntı: nyph

ap yok gg konusu için Cağatai bekleniyor..

O arkadaşla mantıklı tartışılmıyor ,gelip konuyu baltalamazsa daha güzel olur.
  • EDIT FOR DODGE: Riot bu açığı görmüş artık buna açıkmı denir yoksa trollere ziyafet mi denir bilinmez. Artık 2 'ci dodge 10 lp yiyiyor. Bence hala viable ama bazıları için öyle olmayabilir uyarayım dedim.

bu gerçek mi artık rahatça dodge de mi yapamıcaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: girmiyor

bera336 konusunda acı gerçeğe bir kez daha şahit oldum. Cidden tr serverında belki benden 2 kat daha iyi oynayan adamlar sırf basit taktik hatalar ve inatları yüzünden ilerleyemiyorlar. Bakın yani ne kadar iyi oynasanızda bazı basit durumlara karşı doğru tepkileri vermiyorsanız ilerlemek sizin için işkenceye dönüşür.

En basitinden "ap almak zorunlumu " gibisinden cevap verenler felan oldu. Evet AP almak zorunlu arkadaşlar. Eğer takımınızda ap dmg olmazsa late game düşen oyunlarda çok zorlanırsınız. Karşı takım defans kasmak isteyenin tek yapması gereken armor ve hp yüklenmek olucaktır. Last Whisper çıkın genede yeterli olmaz. Late game'de sizden az kasmış apc sizden çok dmg atıyor olucaktır. Cünkü sizin takım mr çıksa karşı adc ve topçudan , armor çıksa midciden dayak yer. Ama karşı takımın tanklaşması için tek gereken armor ve hp çıkmaktır.

Dodge atmak konusunda. Kaybediceğiniz 3 lp , 13 lp kaybetmekten iyidir. Bunun bu konuda tartışması bile olamaz. Tek sorun ne zaman atmanız gerektiğini bilmekte. Mesela her zaman nidale mid kaybedicek diye birşey yok. Özellikle tr'de bu matchmaking sistemi varken herşey olur. Özetle dodge atmak zorunludur ama kararında olmak zorundasınız. Burası biraz sanş işi ama dönüpte kaybettiğim son 3 maça bakıyorum daha lobbide kaybedeceğimiz belli idi.(Çıkmadım çünkü çıkmam gerekmiyordu) Dodge konusunda
    Edit:
    0- Nicklere bakın. Örn->>http://www.lolking.net/summoner/tr/2845596#matches

1- Picklere bakın
    2- Lobbydeki davranışlara bakın
    3- Son 10 maça bakın.
    ve buna göre karar verin.
    EDIT FOR DODGE: Riot bu açığı görmüş artık buna açıkmı denir yoksa trollere ziyafet mi denir bilinmez. Artık 2 'ci dodge 10 lp yiyiyor. Bence hala viable ama bazıları için öyle olmayabilir uyarayım dedim.

Dragon, Baron alırken önce düşmandan kurtulun. Çok görüyorum bunu. 50/0 oynayan takımsınız. Dragon/baron alıyorsunuz kimse yavaş yavaş sokulan ormancı lee'ye ,güle güle gelen gragasa dokunmuyor. Adam wardın üstünde bekleyerekten sizin elinizden baron/dragon çalıyor. Ondan sonra sırf bu tarz hatalardan oyun kaybediliyor. Her zaman gidipte dragonu bırakıp adam kovalayın demiyorum. Ama tek başına gelmiş, çalma kapazitesi olan bir düşmanıda bu tarz görevlerin yanına yaklaştırmayın. Yaklaşırsa cezasını kesin.

Benim gördüğüm en büyük 3 hata bunlar. Sırf bunlara dikkat ederseniz nasıl oynarsanız oynayın çok rahat yükselirsiniz. Yeter ki oyunlardaki etkiniz NEGATIF* olmasın.

*-Negatif'ten kastım oyunda konuşurken pozitif olun, iyimser olun gibi saçmalıklar değil. Her oyuncunun bulunduğu oyuna etkisi vardır. Eğer lanede devamlı kesiliyorsanız sizin o oyunda etkiniz negatiftir. Olmasanız o karşı topçu tek başına dursa topta daha az para kasar. Yada siz renektonsunuz karşıdaki nasusla Cs yarışı yapıyorsunuz? Sizin etkiniz NEGATIFTIR. Renekton gibi late gamede düşen bir hero ile earlyde -hemde nasus'a karşı- baskı kurmuyorsanız bu da NEGATIFTIR.

Kesinlikle agresif oynamak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Birde 5 kişiye karşı 1-2 kişi kule korumaya çalışıyor ya ona kopuyorum ulan gidecek o kule zaten belli çekil ama yok vermeyiz ulan kuleyi edalarıyla adamların üstüne çullanıyorlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: girmiyor

quote:

Orijinalden alıntı: nyph

ap yok gg konusu için Cağatai bekleniyor..

O arkadaşla mantıklı tartışılmıyor ,gelip konuyu baltalamazsa daha güzel olur.

Neyini tarışıcam bro 3 4 aylık oyuncusun ben her şeyi biliyorum havalarındasın. Ben ne söylesem senin anlıyacağın kadar anlaşılcak gerek yok zaten
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.