Şimdi Ara

Tr Server'ında Basit oyuncu Hataları. (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
64
Cevap
0
Favori
2.034
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ward ne ya gerek yok diyenleri görüyorum ben hâlâ oyunda.
  • quote:

Orijinalden alıntı: QuickPlay

westtten gelen bir oyuncu olarak şunu söyliyim direk oynayış tarzı hata deathmatch gibi herkez kil peşinde koşuyor sinyal vermekten imanım gevredi 1 haftada

:D tepkine FOR <3

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • flash kullanma dersleri verilsin.misal adama lee sin q atıyo adam q üzerindeyken duvardan flash atıyo hop lee tekmeyle yanında bi bekle bi q sunu kullansın bi yanına gelsin öyle at şu güzel flashını

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Joey Tribbiani -- 5 Şubat 2014; 20:08:44 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: QuickPlay

westtten gelen bir oyuncu olarak şunu söyliyim direk oynayış tarzı hata deathmatch gibi herkez kil peşinde koşuyor sinyal vermekten imanım gevredi 1 haftada

Guldum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Report

teşekkürler çelincır oldum

• Support'un gidip kendi jungler'nın redine ward atmaması ve özellikle baron-drake için takım içinde ki anlamsız tartışmalar.
  • Flash almaması.
  • Serilerde dodge atamamanın çok pis gazabına uğradım. İlk seri 2/3 bitti. ikinci seri 3/2. Boşu boşuna fazladan 6-7 maç attım. Sırf serilerde quit atamadığım için. Trollerle uğraşmak cidden çok zor. En kötüsüde tr'deki insanların laftan anlamaması. Adam giriyor feedliycem diyor, ben diğer 3 kişiye çıkın diyorum kimsenin umrunda değil. Daha pick ekranında 6 oyuna kaybedicez çıkın dedim. 5'ini kaybettik, kazandığımız oyunda da resmen karşıya Westen 5 tane silver 1 adam çeksem daha iyi oynarlardı. o derece kötü oynayan bir takım geldi.
  • Bunu bir hatırlatayım dedim. Ayrıntı isteyen olursa veririz.
  • KATARİNA, TEEMO GİBİ TEK ATAN HEROLAR TEK ATABİLMESİ İÇİN SIRF AP KASMALIDIR
  • quote:

Orijinalden alıntı: kobra show

KATARİNA, TEEMO GİBİ TEK ATAN HEROLAR TEK ATABİLMESİ İÇİN SIRF AP KASMALIDIR

helal sonuç harika süper anlamışsın...
  • quote:

Orijinalden alıntı: leqolas07

quote:

Orijinalden alıntı: kobra show

KATARİNA, TEEMO GİBİ TEK ATAN HEROLAR TEK ATABİLMESİ İÇİN SIRF AP KASMALIDIR

helal sonuç harika süper anlamışsın...

EYV KARDEŞİM
  • tek kişi baron çalmaya giden lavuklar yüzünden az oyun vermedim gidiyor 5 kişi arasına atlıyor sorsak smiteın kaç vurduğuna bile bakmamıştır göz kararı atıcaktır sonrada chatten yazar niye gelmiyorsunuz ..... diye ben geçen sezon gold 2 bitirdim bu sene platım westtede trdede oynadım hep aynı hata
  • quote:

Orijinalden alıntı: girmiyor

quote:

Orijinalden alıntı: -DeathMark-

quote:

Orijinalden alıntı: Colonette

Ap almak zorunlu değil arpen diye bir şey var

+10000000000000000000000

Bi anlamadılar şunu.

Arkadaşım oyundaki bütün armor penide çıksan en başta hiç armor çıkmamıs adam kadar olmaz. Boşuna armor pen yazmayın. Olmaz yetişmez.

Ayrıca hadi adcye kastınız. Ormancı,topu ve midcidemi kasıcak?Onlardamı bütün runları armor pen olarak giricek? ki yüzde ile azaltan bir item var zaten.Flat azaltanlar tam tersine yüksek armora karşı useless.

Ad midlerin çoğu zaten öküz gibi arpen kasıyor.Topa da arpen rünleriyle gir hallolur.Herkes damage vuracak diye bir kaide yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: HalfKill

quote:

Orijinalden alıntı: girmiyor

quote:

Orijinalden alıntı: -DeathMark-

quote:

Orijinalden alıntı: Colonette

Ap almak zorunlu değil arpen diye bir şey var

+10000000000000000000000

Bi anlamadılar şunu.

Arkadaşım oyundaki bütün armor penide çıksan en başta hiç armor çıkmamıs adam kadar olmaz. Boşuna armor pen yazmayın. Olmaz yetişmez.

Ayrıca hadi adcye kastınız. Ormancı,topu ve midcidemi kasıcak?Onlardamı bütün runları armor pen olarak giricek? ki yüzde ile azaltan bir item var zaten.Flat azaltanlar tam tersine yüksek armora karşı useless.

Ad midlerin çoğu zaten öküz gibi arpen kasıyor.Topa da arpen rünleriyle gir hallolur.Herkes damage vuracak diye bir kaide yok.

işte senin kestiğinin csnin yarısını kesen karsı apc senden daha çok vurmaya başladığında , uzaktan güvenlice poke atmaya başladığında biz bu oyunu neden kaybediyoruz demeye gerek yok. Herkes kazanıcak diye bir kaide yok

• Neler gördu bu gözler.En unutamadigim adc oynarken supa biraz daha pasif oyna farm yapamiyorum dedigimde "Ne farmi lan burasi tr" demesi Herseyi aciklayan bir cümle

• beyler ussuttum taktik verin rez ban sebebidir
  • Okumadım Ama yasuo al
  • sirf kill alcam diye toptaki jax e 250 canla gidip kuleye olen Vi , team fighta girerken wyu acmayan Mundo derken bg oluyor

• 2 levelda kendi full karşısı yarım canlı olduğunda gaza gelip 50 minyon içine atlayıp ölmek sonra support yardım etmedi report demek.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.