Şimdi Ara

Tr server tryhard smurf dolu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
449
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Gümüşteyim karşıma farm kaçırmayan her zaman animasyon iptali yapabilen match historysi full win olan riven ve aynı şekilde smurf match historysi tamamen win lee sin geliyor.Benim takımımda ne smurf var ne oynayabilen zaten bu şerefsizler karşısında kazanma şansı yokki.Böyle oyunmu olur.Bari biri benim takımımda olsaydı.Westte goldum böyle oynayabilen insan yok.Tr serverı westten iyi tryhard isteyen geçsin trye.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gold5555 -- 8 Eylül 2020; 23:21:42 >

• dediklerinin hepsi doğru.. gold eloda 3 maçından 1'i smurf geliyor...
    2 aydır oynamıyorum kafam rahat
  • Aga esporcu, yayıncı vb. değilsen lig kasmanın pek bi önemi yok. Zevk almaya bak gerisi yalan.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Dediğin doğru ve LoL artık aram ile tft dışında oynanacak bir oyun değil.Lig yükselme dediğiniz şey tamamen 15-20 hero oynayarak oluyor.Zaten oyun 15-20 hero arasında dönüyor.Denge 0 hiçbir zevki kalmadı bence oyunun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yüksek eloda çok sıra bekletiyor çoğu kişi smurf oynuyor bu yüzden yapacak birşey yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • smurf falan yok, bana da smurf diyorlar ama ben normalim digerleri mal.

gold elodayim, bot geliyor resmen takima/karsiya. adam master aliyor orta koridora veya item cikmasini bilmeyen adamlar var hala. karsida 3 tane can calma adam varken agir yara almayan geliyor takima hatta agir yara nedir bilmiyorlar bile
  • Kral sen ne kadar iyi oynarsan oyna takımın bilerek satmaya yeltendiği zaman zaten yapabilecek bir şeyin kalmıyor. Bak bende full girerdim p1-p2 arasında gidip geldim 2 sene ama saldım aram falan giriyorum daha zevkli.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Metin2 PVP server ÖNERİSİ !!!
    5 yıl önce açıldı
    West Gold elo adc duo arıyorum
    8 yıl önce açıldı
    LOL EU West 30lv Hesap alınır
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.