Bildirim
TR serverında lol recorder kullananlar
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
UP! -
tr serverında lolreplay gereksiz kullanma videoya çok meraklıysan trde oynama bile malzeme çıkmaz zaten adamakıllı ne spectate kaydediyor nede kaydettiğini açıyor zaten trde boşa ram tükettiriyonuz makineye -
çok sorunlu program
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: LordRaiden
çok sorunlu program
önere bileceğiniz pc yi yormadan çalışabilecek bi program varmı başka ? -
quote:
Orijinalden alıntı: FFalconVale
quote:
çok sorunlu program
önere bileceğiniz pc yi yormadan çalışabilecek bi program varmı başka ?
malesef benim bildiğim yok
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: FFalconVale
quote:
çok sorunlu program
önere bileceğiniz pc yi yormadan çalışabilecek bi program varmı başka ?
Ne konuda istediğine bağlı eğer dersen ben bütün oyunu kaydetmek istiyorum ama aşırı yer kaplamadan diye o zaman Mirilis Action! öneririm ama eğer belli bölümlerini istediğim gibi çekicem dersen Fraps 1 numara Fps ayarını düşürüp kasmamasını sağlayabilirsin. Tabi benim görüşüm hertürlü Mirilis Action! çünkü ciddi anlamda yer kazancı sağlıyor... -
Kullanmayin bosuna cok fazla sorun cikartiyor.Az kaldi zaten sezon 4 de tarih olucak. -
Hergün 100 tane top fail videosu çekip yollarsınız artık -
quote:
Orijinalden alıntı: Richa
Kullanmayin bosuna cok fazla sorun cikartiyor.Az kaldi zaten sezon 4 de tarih olucak.
video çekme programı falan mı ekliycekler sezon 4 de falan nasıl tarih olacak ? öyle bişey olursa süper olur :) -
Oyun ici replay gelicek.Pbe de mevcut zaten suan. -
spectate seklinde video kaydı nasıl yapılıyor peki ? -
Fraps kullanın.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi R3PL4C3R -- 15 Ekim 2013; 20:34:05 > -
kullanılmıyor. lolün kendi replay programı gelene kadar sabır edin -
quote:
Orijinalden alıntı: Richa
Oyun ici replay gelicek.Pbe de mevcut zaten suan.
Oo çok iyi haber saolasın bilgi için :-D
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X