Şimdi Ara

tr serverinde jungle mantığı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
0
Favori
957
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Jungle hep suçludur olay bu. Dk 1 adamlara diyorum ki safe oynayın orman dönmeden gelemem gank, dk 2 olmuş botta 4 kill vermişler sonra gank gelmiyorsun, daha ormanda ikinci moba geçmedim sen ne ara öldün

Ya da lanede karşı rakibi öküz gibi kastırmış olmuş arada 2 - 3 lvl fark gank gelsene diyor bir de öyle bir saçma pozisyonda ki gank gitsem ikimiz de ölücez

Ve en sevdiklerim kule almış ittirmeye devam ediyor ama sağında solunda zerre totem yok gittikçe gidiyor sonra çat diye ölüyor jungle neden yardma gelmedin

Daha bunun gibi bir sürü şey var. En güzeli chati kapatıcaksınız hiç kasmayacaksınız yenerseniz yenersiniz yenilirseniz de hiç kasmayın.

• Gg jungle farkı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kagan1ane

"blue salmam o benim! " ah tr serveri ahh.

Jungler Shyvana gibi manaless ise hak veririm ama gidip oyunun orta-sonlarına kadar bir Amumu'dan veya Nautilus'dan blue bekleyemezsin. Manaları çok çabuk bitiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MacUallis

Ben şeyi anlamıyorum bu illa itilmiş lanelere gank gidilmeme olayını anlamıyorum neden counter gank yapılmıyor neden laneden gelip gank atmıyor ki illa nehirden mi gelinecek çok saçma

Çok kolay kaçabilirler, seni tower dive yapmaya zorlayabilirler, başarın az olduğundan dolayı farmlamaya oranla gold/exp kaybın olur.

İkinci soruya cevap olarak ninja gank, lane gank gibi farklı gank tipleri de var. Sadece riverdan gelinmiyor.
  • GANK>gang
  • quote:

Orijinalden alıntı: newkidsnitroo

GANK>gang

gangbang
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kaladin

Benim için gereksiz yere feedlemesin yeter. Hatta 6. seviye kadar ormandan çıkmasın ona bile razıyım.

Çünkü gang geldikten sonra rakip şampiyona kill bırakırsa koridorda rakibin senden üstün oluyor. Bunu toparlamak için safe oynamaya çalışacaksın ama rakip jungle da düştüğünü görüp sana gang gelecek, 2. ve 3. den sonra öyle bir hal alıyor ki toparlamak imkansız oluyor sonradan jungle farkı oluyor.

Ejder bana göre üstünlük kurulduğu zaman yapılması lazım. Yani rakip 4 kişi (mid jungle sup ve adc) ejder yapıyor ise 2 kişinin mid pushlaması daha mantıklı gözüküyor.

G
    GA
    GAN
    GANG
    GAN
    GA
    G

• quote:

Orijinalden alıntı: Kaladin

Benim için gereksiz yere feedlemesin yeter. Hatta 6. seviye kadar ormandan çıkmasın ona bile razıyım.

Çünkü gang geldikten sonra rakip şampiyona kill bırakırsa koridorda rakibin senden üstün oluyor. Bunu toparlamak için safe oynamaya çalışacaksın ama rakip jungle da düştüğünü görüp sana gang gelecek, 2. ve 3. den sonra öyle bir hal alıyor ki toparlamak imkansız oluyor sonradan jungle farkı oluyor.

Ejder bana göre üstünlük kurulduğu zaman yapılması lazım. Yani rakip 4 kişi (mid jungle sup ve adc) ejder yapıyor ise 2 kişinin mid pushlaması daha mantıklı gözüküyor.

gang değil gank*
  • Vallaha haklısın. tr de jungle oynarken herkesi mutelemek geliyor içimden, 2 lv de rakip jungle i basıp fb +rakibin blue sunu çalıyorum bota 2 kill aldırıyorum, top ta 1 defa ölen garen jungle report, ben feed size win yok yazıyor . Oyundan soğutuyolar insanı, en son başıma bu olay geldi 1 haftadır oyuna girmiyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ®℅]}¶=¶π√•`¥°÷$¥\¥£~•÷×׶∆∆][℅™©\©={{][℅™™®$<<<<....÷÷׶¶¶¶∆¶¶¶¶¶¶×°¢$`~£~¢¶∆}]℅¢©©\∆∆×÷π√•|`~~~~~~~£•π°^¢$|°×¶ xd

• Senin kulene 20 tane minion dayanmışken gank gelen ve bi işe yaramayıp farmları da çöpe atan jungler lara ne demeli?
    Ya da manam yokken gelme diye pingleyip ısrarla gelip kill veren? ya da kendi 4 level adam 7 levelken gelene?
  • quote:

Orijinalden alıntı: BéTo

Senin kulene 20 tane minion dayanmışken gank gelen ve bi işe yaramayıp farmları da çöpe atan jungler lara ne demeli?
    Ya da manam yokken gelme diye pingleyip ısrarla gelip kill veren? ya da kendi 4 level adam 7 levelken gelene?

Tr dia eloyu özetledin resmen

• dari 14 gun yemıs lel .d
  • Hala burdayım

• quote:

Orijinalden alıntı: MonsterKill88

Jungle hep suçludur olay bu. Dk 1 adamlara diyorum ki safe oynayın orman dönmeden gelemem gank, dk 2 olmuş botta 4 kill vermişler sonra gank gelmiyorsun, daha ormanda ikinci moba geçmedim sen ne ara öldün

Ya da lanede karşı rakibi öküz gibi kastırmış olmuş arada 2 - 3 lvl fark gank gelsene diyor bir de öyle bir saçma pozisyonda ki gank gitsem ikimiz de ölücez

Ve en sevdiklerim kule almış ittirmeye devam ediyor ama sağında solunda zerre totem yok gittikçe gidiyor sonra çat diye ölüyor jungle neden yardma gelmedin

Daha bunun gibi bir sürü şey var. En güzeli chati kapatıcaksınız hiç kasmayacaksınız yenerseniz yenersiniz yenilirseniz de hiç kasmayın.

Eminim dk 2de bot 4 kill vermistir hatta adc ve sup kendini kopyalayip rakip kule altinda olup jungle farki yazmietir eminim

• Sen eminsen sıkıntı yok.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ritonunbelasi

®℅]}¶=¶π√•`¥°÷$¥\¥£~•÷×׶∆∆][℅™©\©={{][℅™™®$<<<<....÷÷׶¶¶¶∆¶¶¶¶¶¶×°¢$`~£~¢¶∆}]℅¢©©\∆∆×÷π√•|`~~~~~~~£•π°^¢$|°×¶ xd

küfürü gördüm geçmiş olsn bamlanacan çarına bb de
  • Knk nickini ver darii

• Tr de de var hesabım bir bronzun hayal dünyası tadında yaşıyorum :D

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.