Şimdi Ara

TR Serverinde seviye düşüklüğü sorunsalı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
425
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar LOL' e ara vermiştim bi 5-6 ay kadar evvel.Yeniden TR serverinde başlayayım dedim başlamaz olaydım.Son bi haftadır ortalama günde 5 oyun atıyorum 1 oyunu küfür görmeden bitiremedim.Millet birbirini çok aşağılıyor çok küfür ediyor.Ölmeyi kabullenemiyor 1 kill aldımı hemen all chattan alay ediyor karşıyla felan resmen chat yapıp küfür etmekten oyun oynamıyorlar.Yaş ortalaması düşüklüğümü dersin ne dersen de gerçekten bi oyun için o edilen küfürlerin büyüklüğünü görünce insan kendinden utanıyor...Tahmin ediyorum bu konu hakkında çok konuşmuşsunuzdur ama gerçekten durum içler acısı...

• nutella kavanozunu yavaşça yere bırak.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • nofear666 kullanıcısına yanıt
    Şekil A daki troll ...iyi zamanlama örnek lazımdı
  • oyunla forumu karıştırıyorsun galiba. beni örnek olarak gösterdiğin yer farklı. hem hangi yorumuna bağdaştırdın beni.
  • turkiyede huzur için
    /mute all
  • Sen nediyon ya bırde ban sor 5 lik seriden 5 defa düştüm 30 Oyunum boşa geçti bu serilerde 30 Oyun çürüttüm en sonunda 10 oyunumun 9 unu kaybettım. Silcektim Oyunu ama Alternatif Bulamadım :S Trol On

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zeybek91 -- 21 Şubat 2014; 4:01:56 >
  • Şuan seçim ekranındayız mesaiye erken başladılar küfürler yağıyor...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.