Şimdi Ara

TR Sunucusundaki TROLLER Yüzünden Banlanan İNSANLAR ...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.074
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • LoL TR Sunucusunun hali içler acısı herkes bunun farkında ancak Riotgames'in Türkiye ofisi bunu görmemekte diretiyor. Onca normal insan bile LoL'U sevdiği halde LoL'den soğumakta bunun nedeni Oyunu trolleyenlerin raporlanmaları durumunda bile ceza almamaları ve kendilerinin banlanmaları. Bununla ilgili Riot'a 10'dan fazla ticket attım. Bu ticketler 12 gün sonra cevaplandı. Riot oyun oynamak yerine ticketleri okusa daha iyi olmazmı nooblar gelir troller oyunu mahveder suçunu insan gibi oynayan insanlar çeker. sonrada neden küfür ettin neden oyundan çıktın insanın sabrını sınıyorlar resmen!!

Aklınız varsa WEST Devam edin 5-6 ay önce TR Geçerek büyük bir hata yaptık takım olarak .
    ..

• bunu yazmak için mi geldin?
  • yazmak içinmi geldin bunu?
  • iyavuzoz kullanıcısına yanıt
    lol hakkında yeni oynamaya başlayan arkadaşlara yardımcı olmak için geldim kardeşim eğer sende iyi bir lol oyuncusuysan bana hak verirsin tabi eğer o troller gibiysen zoruna gitmiş olabilir...
  • west anlatıldığı kadar iyi değil, ordada troll çokca var emin olun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Starce

west anlatıldığı kadar iyi değil, ordada troll çokca var emin olun.

Aynen, ben 10 lvl oldum bugün 3-4 gündür westteyim en az TR deki kadar troll var fakat ranked gamelerde TR den kat be kat daha düzgün olduğu aşikar(Arkadaşlarımdan biliyorum). Keza normal oyunlarda da mid kavgası veya küfüre rastlamadım henüz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: brsunel

lol hakkında yeni oynamaya başlayan arkadaşlara yardımcı olmak için geldim kardeşim eğer sende iyi bir lol oyuncusuysan bana hak verirsin tabi eğer o troller gibiysen zoruna gitmiş olabilir...

böyle konulardan her gün açılıyor

troll değilim
    foruma hoş geldin
    yeni bir üye olarak burada yardımlaşmanın olduğunu göremedim umarım seninle birlikte işler değişir
  • H.geldin dostum her zaman solerim tr serveri kucuk cocuklardan nasil para kirariz diye acilmis bir serverdir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • katılım tarihi : 11 Haziran 2013
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.