Şimdi Ara

TRABZON'DA YAŞIYORUM SORULARI ALAYIM (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
417
Cevap
4
Favori
9.028
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Gelişmekte olan bir şehir olarak görüyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yağmur ve gök gürültüsü çok oluyor mu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mrMAST3R

Mermiye kafa attiginiz dogrumu ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Grimmjow Jaegerjaquez

Yağmur ve gök gürültüsü çok oluyor mu ?

Gökgürültüsü nadiren oluyor.Yağmur sürekli yağmaz fakat hava genellikle kapalıdır bulutludur yani.

• quote:

Orijinalden alıntı: Mode03

Hocam benim iki tanidik var burada biri 6. Senesi biri de 29 yasinda kac yildir okuyo bilmiyorumen gec 5. Sene sonunda bitirmeyi planliyorum ki sene sonunda belli olur gibi

Ktü'yü 4 yılda bitirenlerin sayısı çok azdır.

• Hamsi sevmemek günahmı?
  • Trabzon Merkez fen lisesindeyim
    Trabzonlu degilim daha once de samsundaydim ondan once de erzurum hepsini sorabilirsiniz
    Lise olarak samsundaki fen lisesinden puan ve egitim olarak düşük ama burdaki yavuz hoca (hacettepe mezunlu matematikci) bana gore tek gecer
    Bunun disinda dakka basi yagmur yagiyor ve cok cok boguk bir havasi var kışın cok ideal bi yer ancak yazin cok kotu cok berbat bir hava oluşuyor
    Bunun dışında eskisine gore guc kkaybetmiş bir şehir eskisine gore liman ve sanayisi pek on planda değil
    Akcaabata kofteye giden nihata cemile hic bakmasin direk komarogluna gidin yeri pek iyi degil ama en iyi kofte yapan adamdir

• quote:

Orijinalden alıntı: CoppeR.

Hamsi sevmemek günahmı?

Zorunda mıyım?
    Değilsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ÖZELKUVVET -- 30 Ekim 2014; 1:17:52 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: swatsat

quote:

Orijinalden alıntı: Castieello

Yanlış anlamayın ama saat 12 den sonra lazların kafası çalışmaz derler doğru mu?

1.Trabzon'lular laz değildir.
    2.12'den sonra olayı şehir efsanesidir.

lazların kafası genel olarak çalışmıyor zaten.
  • çok iyi 2 arkadaşım trabzonlu, ama nedense genel olarak şu trabzona ısınamadım bi türlü, kesinlikle ırkçı fln değilim hani dünyada en son orası kalsa bile gitmem o derece
  • Sürmenenin bir köyünde kaldık, trabzonlu bir arkadaşımın köyüydü :-) ama araba ile dolaştık 4 gün boyunca durmadık hiç :-D

• Türkiye'de yaşayıp da vatanını seven herkes trabzonlular gibi olsaydı keşke.
  • 2 tane aynı uzunlukta yan yana büyük bina vardır.binaların camları birbirine yakındır.binalardan bir tanesinin camında satılık daire yazar.diğer yandaki binanın camında da bu da yazmaktadır.
    bura bole işte

Bu arada ben Söğütlü deyim var mı bana yakın forumdaslar :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mucoyaho -- 30 Ekim 2014; 2:11:20 >
  • Hocam malum trabzon istanbuldan bile sonra fetih edilmis bir yer , trabzondaki yabanci kulturu ne derece muhafaza edilmis sumelayi sormuyorum varsa baska bi sey mesele , bi rum mahallesi rum mezarligi rum ibadethsneleri evleri falan filan varmi boylr hala gunumuze kadar gelmis bi olgu birde rum var mi trabzonda halen yasayan yoksalarsa ne zaman gitmisler

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kandorfeyta

İşte bu yüzden utanıyorum bazen Trabzon'lu olduğumdan. Allah'tan İstanbul'da yaşıyorum.

Tiplere bakarsan bir çoğu olay çıkaran cahil tipler. 2. senemi geçiriyorum memleketim bu arada trabzon. İstanbuldan geldim bir fenerli olarak görüşüm şudur
    biraz olaya karşı tarafdan bakarsak yıllardır şampiyonluk hasreti çeken taraftar var. Trabzon diyip geçmeyin burda gördüğüm maç hastalığını istanbulda görmedim. Özellikler bayanlarda. Bu yüzden bizim utanmamıza gerek yok. Bizim kardeşliğimizi bozmaya çalışanlar utansın. Bi yandanda seviyorum bu tipleri memleketime kürt şerefsizleri giremiyor. Benim sloganım var herkese diyorum fenerle uğraşcağınıza kürtlerle uğraşın

• KTÜ ile iligili bir kaç muhabbet dönmüş. Yakın zamanda duyduğum kadarıyla YÖK'ten "Neden az mezun veriyorsunuz?" tarzında 2 kere uyarı almış. Yalan mıdır doğru mudur bilmem ama duyumlar bu yönde. 4 yılda bitirmeyi düşünenlere Allah sabır versin, hele ki makina falan diyenler var, kat ve kat sabır versin..

Not: TİTİA 6.sınıfım
  • ts-fb düşmanlığını fb başlatmış diye duydum. önceleri fb deplasmana geldiğinde trabzonda değilde farklı şehirlerde konaklayınca başlamış. bu doğru mu?
  • Yere düşen kupaları ne yapıyorsunuz?

• quote:

Orijinalden alıntı: logan34

KTÜ ile iligili bir kaç muhabbet dönmüş. Yakın zamanda duyduğum kadarıyla YÖK'ten "Neden az mezun veriyorsunuz?" tarzında 2 kere uyarı almış. Yalan mıdır doğru mudur bilmem ama duyumlar bu yönde. 4 yılda bitirmeyi düşünenlere Allah sabır versin, hele ki makina falan diyenler var, kat ve kat sabır versin..

Not: TİTİA 6.sınıfım

TİTİA da o kantin olduğu sürece o okul 4 yılda bitmez

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: destinati0n

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: destinati0n

nasıldır hamsisi ?

İyidir iyi

Son olarak ; Giresunlulara karşı nasıl bir tutumunuz var ?

Trabzonluların hiç bir şehirle sıkıntısı yoktur.Fakat Samsun ordu ve özellikle giresunlular Trabzonluları Trabzon'u sevmezler.Nedeni Trabzonspordur çekememezlik diyelim

Askoksun hocam biz orduluyuz. Ordulular sadece giresuna giresunlulari sevmez

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.