Şimdi Ara

TRABZON DİYE BAĞIRMAK MI ? YOK ARTIK !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
817
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bugün bazı yaygın medya organlarında yer alan "Bursaspor taraftarı Trabzonspor lehine tezahürat yaptı" cümlesi bir kez daha İstanbul basınının ne kadar uyduruk haberler yaptığı gerçeğini göstermiştir.

''Meşalelerle Kadıköy'ü adeta yangın yerine çeviren Bursasporlu taraftarlar, bordo-mavili rakipleri lehinde tezahürat yaptı. Yeşil-beyazlı taraftarların şampiyonluk yarışındaki rakiplerinden Trabzonspor'a tezahüratlarla destek verdiği duyuldu. Bursalı taraftarlar, 'Şampiyon Trabzon' diye bağırdı.'' ifadelerinin yer aldığı haber tamamen asılsız ve gerçek dışıdır.

Dün gece Kadıköy'de yaptığı şovlar ve tezahüratlarla adından yine söz ettirerek herkesi kendisine hayran bırakan taraftarlarımız, yaygın medyada yer alan haberlerin aksine hiçbir şekilde Trabzonspor'a tezahüratta bulunmamıştır. Taraftarlarımız her maç olduğu gibi Bursasporumuz'un dışında sadece 6. dakikada kardeş takımımız Ankaragücü lehine tezahürat yapmıştır. Son şampiyon Bursasporumuz'un taraftarları olarak, bizlerin bir başka takım lehine ''şampiyon'' diye bağırması yapacağımız en son şey olurdu herhalde...

• Bu yalanlamayı kim yapmış ve neye göre yapmış anlamadım.
    Maça giden arkadaşlar bu "Şampiyon Trabzon" tezahüratının bariz bir şekilde duyulduğunu söylüyorlar.Forumdan maça giden arkadaşlar da bunu söylediler.
    Şunu da ekleyeyim bu kadar büyütmeyin bir anadolu kulübünün İstanbul takımı yerine yine kendisi gibi anadoludan bir ekibe destek vermesi gayet doğal.
    "Yalanlama" kavramının da içi boşaldı, yalanlamak işine gelmeyince yalan konuşmak değildir.
  • Bağırdıkları için neden bu kadar üzülmüşlerde şimdi inkar etme çabasındalar
  • Bazı gazetelerde yer alan haberlerin yalan olduğunun altını çizen Teksaslı Taraftarlar Derneği Başkanı Mehmet Güzelsöz, "Orada bulunan binlerce kişi şahittir. Bursaspor taraftarı hiç bir zaman Trabzonspor diye bağırmamıştır. Kulübümüze yapılan çirkin ayak oyunlarını şimdi de bize uygulamaya çalışıyorlar. Bursaspor taraftarı bir beraberlikten sonra 'Trabzonspor' diye bağıracak kadar küçülmemiştir. Biz bu ayak oyunlarına gereken cevabı dik duruşumuzla vereceğiz. Kimsenin bizim üzerimizden prim yapmasına izin vermeyeceğiz" dedi.
  • Maça gittim ben duydum herkes bağırmadı ama büyük bir kısım bağırdı isteyene Biletixten gelen bilet dökümünü ss ile atabilirim
  • evet bende deplasman tribünündeydim, hangi dakikalarda bağırdığımızı da söyle peki ? bütün bestelerin ilk söylendiği kısımdaydım, ben niye duymadım acaba.
  • Bursaspor taraftarının bu sene "Trabzon" diye bağırdığına inanmak mümkün değil , Bursa'da yaşayan veya Bursaspor'lu bir kaç arkadaşı olan hiç kimse buna inanmaz.Ha bağırsalar kötü mü olur bence utanılacak bişey değil küfür değil ya bu bağırır bağırır çok önemli bir mesele değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: vaypcnet

Bursaspor taraftarının bu sene "Trabzon" diye bağırdığına inanmak mümkün değil , Bursa'da yaşayan veya Bursaspor'lu bir kaç arkadaşı olan hiç kimse buna inanmaz.Ha bağırsalar kötü mü olur bence utanılacak bişey değil küfür değil ya bu bağırır bağırır çok önemli bir mesele değil.

Ben bile inanmadım

Ama forumdaki arkadaşlar veyahut abilerimiz duydum diyince doğrudur dedim bende.

Nadirende olsa hafta sonu Bursa'ya giden biriyim, tribüne takıldığım için taraftarların arasındaki olayları vs. hepsini bilirim.

Ben bu yüzden inanmadım.

• Gecen gün TV ekranında maç sonu Bursaspor taraftarının çıkışı gösterdi ve açık şekilde Bursaspor taraftarı Trabzon için oynadık ve berabere kaldık şampiyon Trabzonspor diye bağırdılar. Bizzat TV den izledim.
  • Anlayacağınız gibi Bursaspor seyircisinin tam yanındaydım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi John Dillinger -- 7 Nisan 2011; 20:13:54 >
  • Can/John sekmeyi sansürlemeyi atlamışsın.

• Bazı şeyleri karalamayı unutmuşumda

TRABZON DİYE BAĞIRMAK MI ? YOK ARTIK !
  • quote:

Orijinalden alıntı: QuexSeeL

Can/John sekmeyi sansürlemeyi atlamışsın.

Sonradan fark ettim
    Bu arada dağıtmassan çok sevinirim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.