eski paketler onlar yenileri var daha ucuza |
Trabzoncell Türk Telekom Tarife Sorunu (2. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
bimcellde hiç faturalı olmadı yoktu zaten. Pttcellde vardı
-
Bimcellde hiç faturalı olmadı.Pttcell teknosacell vs faturalı var ama bimcellde yok yani.
Ben faturalı önermiyorum çünkü 1 sene sonunda tahhüt bitince avantajlı teklifler gelmez,daha yüksek fiyattan teklifler gelir hep ya sürekli operatör değiştireceksin her sene 1 kere yada bimcell kullanıp kurtulacaksın karar senin 😁
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Sim kart parası en ucuz olan hat hangisi hocam -
Yeni sim kart alacaksan gene bimcell 85Lira.
Hat taşıma ücretsiz ama başka operatöre.
-
Kimin üzerine ise hat onunn gitmesi lazımm değiştirebilirsiniz
30 gb veriyordu önceden
Hocam, sim parası almazlar değil mi? Zaten bix türktelekom müşterisiyiz sadece Trabzoncellden avea ya geçmek istiyoruz. Çünkü trabzoncelle 1gb 45tl ödüyoruz -
Benim tarife kolay 4gb. Babamada aynısını istiyoruz ama Trabzoncell olduğu için değiştiremiyoruz eğer sim değiştirirsek trabzoncellden kurtulabiliyor muyuz? -
yardım lütfen -
Görselde zaten ücretsiz olduğunu belirtiyor neyin parasını alacak zorla alırlarsa şikayet edersin sonra seni ararlar paranızı geri verelim diye.
Değiştirince kurtulamazsın ya hattını diğer operatöre taşıyacak sın ya da bimcell e geçeceksin
Hocam Trabzoncell zaten Turk Telekom tarifesi. Yani siz zaten Turk Telekom abonesisiniz. Kolay 4GB Faturali ozel bir teklif ve her aboneye verilmiyor. Faturasizdan Faturalıya geçenlere özel.
SIM Kart icin zaten TT abonesi oldugunuz icin TT magazalarina gitmeniz yeterli. Bazi bayiler SIM Kart degisimi icin ekstra ucret alabilir. Bildigim kadariyla degisim ucretsiz.
Tavsiyem Trabzoncell'deki hatti BIMCell'e tasimaniz olur. Ayni numarayi BIMCell'de kullanabilirsiniz(BIMCell'de bir TT tarifesi.). BIMCell faturasızdır. Faturali seçenegi yoktur. Hattinizi BIMCell'e geçirmek için herhangi bir BİM'e gitmeniz yeterlidir.
Hocam sıfır yeni faturalı hatta (yeni numara alırsaniz yani)sizden hat alımı esnasında ucret alınmaz. Faturaniza 12 taksit olarak yansitilir. Yani ucretsiz degil.
Faturasiz hatta ise pesin olarak bu ucreti odersiniz.
Sıfır hat/numara almak yerine şu an kullandiginiz numarayi başka bir operatore tasiyabilirsiniz. Bu işlen faturasiz/faturali hat ne olursa olsun tamamen ucretsizdir. Tavsiyem de BIMCell olur.
Babamlar Sadece Faturalı istiyor. Ben Trabzoncell den kurulmak istiyorum nedir bu nasıl değiştiricez. Annem avea o şuan Yeni bronze 6gb kullanıyor babamada aynısını yapmak istiyorum. Trabzoncell için sadece 1 tarife varmış buda çok kazık 1 gb 45tl ve değişmiyor tarife. Trabzoncellden aveaya geçersek numara değişirmi, değişirse ücret alırlar mı? Ben yeni simi trabzoncellden kurtulmak için almak istiyorum. -
Yeni hat ve sim parası almıyorlar mı? Ben şunu istiyorum Trabzoncellden kurtulmak ve faturalı hat. -
Anladım galiba yani trabzoncellden aveyaya geçince 12 ay faturaya mı yansıyor hat değiştirdiğimiz için? -
Ama numara değiştirmeden trabzoncell den aveyaya geçemiyormuyuz -
Bütün sorduğunuz sorulara gereken cevaplar verildi,siz okumuyorsunuz yada anlamıyorsunuz yazılanları hocam.
Hat tasıma ucretsiz diyoruz turkcellde geçersen ücretsiz,vodafoneda,telekomda bimcellde de ucretsiz.Hatti degistirmekte ücretsiz 4.5g uyumlu kartla.
Boşuna milleti oyalıyorsunuz gibi geldi daha fazla yorum yazmayacagım.
Anlamıyorum ki avea trabzoncell ve turktelekom un farkını -
Trabzoncellden kurtulmak istiyorum , sim kart veya yeni hat parası ödemek istemiyorum ve faturalı hat istiyorum. mümlünse Türktelekom. İstediğim bu ama bimcell fln anlamadım
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X