|
Trabzoncell Türk Telekom Tarife Sorunu
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Taşıyın hattınızı bim cell e geçiş yapabilirsiniz ya da diğer operatörlere
Yada online işlemlere girip oradaki tarifelere bakabilirsiniz
Bu arada Faturalı mı kullanıyor?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Faturalı evet tarife değişimi olmuyor belirtmiştim. Online işlemler uygulamasında da değişim yapılmıyor -
Ne kadara patlar bize kaç tl. Kendisi baya hassas bu konuda 😁 -
Bu bimcell'i anlatır mısınız tarife baktım ama bulamadım sadece paket var. Faturalı yok mu yani. Ama 750dk 750sms ve 4gb int kulağa hoş geliyor -
-
basit yol:
hattı vodafone ya da turkcelle taşı. hat açılınca hemen sonra tekrar bimcell'e taşı.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
trabzoncell den geçilmiyor mu türktelekom Trabzoncell -
1gb nedir 45tl yahu, gidin bimcelle geçirin hattı 20gb 42 tl bimcell'in kendi sitesine bakın.Taahhutu yoksa ceza ödemeden geçebilirsin..
Turkcell akıllı 10gb bile 42TL,1gb internete 45tl resmen soygun hocam.Hiç mi araştırmadınız.
Taahhütlünüze bakın ona göre cezai bedel belli olur *124#
cezai bedel yoksa direk bimcell e geçebilirsiniz
-
19tl cayma bedeli -
sağolun hocam -
Anneminki ayrı bi komedi anneminde 6 gb 50 tl ama kendisi tuşlu telefon kullanıyor. Bimcell den bahsedermisiniz nasıl geçicez -
Hocam herhangi bim mağazasına gidin ve bimcelle taşımak istiyorum diyeceksin.Hat sahibi kim ise o gitmeli,kimlik kartınızla gidin.
Faturalı hatlarsa cayma bedeli olabilir,ceza çikabilir yani.Ona bir bakın taşımadan.
Bimcellde 750dk+750 sme+4gb internet 23 lira,
8 gb olanı 28 lira,12gb 32 lira ve son olarak 20gb olan paket 42 lira.Ayrıca bimcelliler kendi aralarında sınırsız şekilde konuşabiliyor.
He unutmadan hat taşıma işlemi hangi operatöre taşırsan taşı ücretsizdir.
Gidin annenizi ve babanızı bimcell geçirin her cuma online işlemler üzerindende sil süpür yapabilirsiniz bimcellde.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nostalji16 -- 18 Aralık 2020; 12:22:2 >
Baktım faturalıda sim bedavaymış. Ve cayma bedeli 19tl. Çok uygun fiyatlar. Ama internet aşımı gerçekten çok pahalı o yüzden 8 gb yada 4gb alıcam babama. iPhone 4 ile nasıl bu kadar fazla internet harcıyor anlamıyorum. Facebook çok yiyor internet -
Annem tuşlu telefon kullanıyor avea. 2 veya 4gb dururken anneme 6gb verdiler bile bile. Ya bu dolandırmak değilde başka ne ya -
Bimcellde yanlız bütün paketler hepsi faturasız.Ayda 1 kereye mahsus tl yüklemesi gerekli.Bu bim mağazalarından olur yada kendi web sitesinden veya turk telekom online işlemler uygulamasından.
Faturalı yok mu? -
Faturalı yok bimcellde hepsi faturasız.
Tmm sağolun. Ama geçen sene varmış galiba kaldırdılar mı. Detaylı bilgi verir misiniz kafam karıştı?
Benzer içerikler
- kullanılmayan numaralar
- türk telekom tl yükleme en az
- hattımı taşıdım eski fatura nasıl öderim türk telekom
- türk telekom e sim tarifeleri
- puk kodunu girdikten sonra yeni pin hatası
- gizli numaradan arama
- telefonla konuşurken gelen aramayı görme
- özel numara bulma
- yeni tesis özel iletişim vergisi nedir
- 5g ihalesi ne zaman
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X