Şimdi Ara

TRABZONSPOR 10/11 Sezonu Maç Konusu | Trabzonspor STSL'i 2. Olarak Tamamladı (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.200
Cevap
0
Favori
69.622
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: RoyalForce

fener gibi 1- 0 üzerine yatmıyoruz son saniyeye kadar gol arıyoruz.

BORDO

MAVİ
     TRABZONSPOR 10/11 Sezonu Maç Konusu | Trabzonspor STSL'i 2. Olarak Tamamladı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Léonardo

Emenike faktörü olduğu için ÜST oynadım hadi hayırlısı

Bizim buralarda faktör falan sökmez dostum , takımımız üzerine kumar oynamamanızı tavsiye ederim. Zararlı çıkabilirsiniz bu kupondan yattığınız gibi
  • quote:

Orijinalden alıntı: ~Trabzon61~

quote:

Bizim buralarda faktör falan sökmez dostum , takımımız üzerine kumar oynamamanızı tavsiye ederim. Zararlı çıkabilirsiniz bu kupondan yattığınız gibi

Maç üst bitmedi mi yahu?

• quote:

quote:

Ula fail oldun uşak

• quote:

Orijinalden alıntı: Kenshi

quote:

quote:

Ula fail oldun uşak

• Şenol Güneş: "Bize karşı kampanayalar olacaktır ve oluyor. Bu başarıyı ve oynanan futbol sonrası alınan galibiyetleri hakemlere ve başka yönlere çekenler var ama biz bunlara aldırış etmiyoruz. Oyuncularıma ve taraftarımıza söylüyorum bu oyunlara sakın gelmeyin biz bu işin içinde yokuz. Biz İstanbul B.B maçında da zorlandık ve her maçta zorlanacağız. Biz mükemmel değiliz ama giderek iyiye gidiyoruz. Bize önce iyi diyip sona kötü diye ortaya koyanlara söylüyorum biz o işte yokuz.."
  • Uşaklar bu takım Antep maçından beri bir tutuk oynuyor. Sabırlı oynuyoruz belki bir şekilde gol buluyoruz ama o sezonun ortasında fırtına gibi esen takım görüntüsündne uzaklaştık biraz.
  • Bu vesileyle üst oynamanında ne olduğunu tam anlamıyla öğrenmiş olduk.

Sercan başkana teşekkürü borç bilirim

Emenikeyi duyunca Karabük tarafı oynandı sandım tepem attı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Scotti0061

Uşaklar bu takım Antep maçından beri bir tutuk oynuyor. Sabırlı oynuyoruz belki bir şekilde gol buluyoruz ama o sezonun ortasında fırtına gibi esen takım görüntüsündne uzaklaştık biraz.

Sol kanat ve adam gibi bir forvetle iyice kendine gelir, sezonun ortasındaki oyundan da daha iyi oynarız. En azından bu dediğim mevkilere birer oyuncu alınması gerekiyor. Taraftar olarak herkes görevini yerine getirdi, kesenin ağzını iyice açsınlar artık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: EhrimeN

quote:

Orijinalden alıntı: Scotti0061

Uşaklar bu takım Antep maçından beri bir tutuk oynuyor. Sabırlı oynuyoruz belki bir şekilde gol buluyoruz ama o sezonun ortasında fırtına gibi esen takım görüntüsündne uzaklaştık biraz.

Sol kanat ve adam gibi bir forvetle iyice kendine gelir, sezonun ortasındaki oyundan da daha iyi oynarız. En azından bu dediğim mevkilere birer oyuncu alınması gerekiyor. Taraftar olarak herkes görevini yerine getirdi, kesenin ağzını iyice açsınlar artık.

Bu maç gösterdiki orta sahada Ceyhun'la olmayacak bu iş. Bir partner lazım Colman ve Selçuk'a.Sol açığı ise o kadar önemsemiyorum Engin o kanatta sıkıntı yaratmıyor pek, genel problemleri hariç.
    Bir orta saha bir forvet bu işi bitirir.

• quote:

http://www.facebook.com/video/video.php?v=168772379825304&oid=79472017741&comments

Bu Engin varya az değil.

Yav bakıyorum, çok yetenekli, takımdaki herkesten çok istiyor hatta deliriyor başarı için. Ama arada bir bu hırs hem ona hem takıma zarar veriyor. Hakem olsam sırf şu Engin yüzünden uyuz olabilirim takıma

• Hakem desteği ile işler güzel gidiyormuş gibi görünüyor. Beni yanlış anlamayın ama Engin Baytar, Burak Yılmaz ve savunma göbeğindeki iki ultra sert oynatmayıcı ile antipatik bir hal alıyor takım. Düzgün bir hakem ile Engin maçta 10 dakika da atılır, bir insan her pozisyona mı itiraz eder. Bülent Korkmazı bile mumla aratıyor. Yoksa takımın hırsına, Şenol Güneşe, diğer oyunculara kesinlikle laf etmiyorum.
  • Maçtan yeni geliyorum hayatımda böyle bir sevinç daha yaşamadım.Şampiyonluğu düşünemiyorum bile :D
    Engin resmen kopuyor kendinden geçiyor bunun gibi takımı için hırslanan bir kişi görmedim.Maç sonunda resmen kopardı taraftarı şov yaptı.Çok zevkliydi açıkcası, işalh hep bu şekilde devam ederiz ve mutlu sona ulaşırız...
  • Şenol Güneş'in açıklamaları

Teknik Direktörümüz Şenol Güneş, Kardemir Karabükspor maçında kazanmak istediklerini ve kazandıklarını söyledi.

Güneş, 3-0’lık galibiyetleriyle sona eren maçın ardından yaptığı değerlendirmede, Kardemir Karabükspor ile ligin ilk yarısının son maçlarına çıktıklarını belirterek, "Kazanmak istiyorduk ve kazandık. Oyuncuları tebrik ediyorum. Güzel bir ilk yarı ve 2010 yılı geçti bizler için. Her geçen gün de iyiye giden bir takımımız var" dedi.

İyi bir rakibe karşı oynadıklarını ifade eden Güneş, şöyle devam etti:

"Kapanıp alanı daraltıp baskı yapıp aldığı topla çabuk çıkmak isteyen bir rakiple oynadık. Hücumda bunu yapamasalar da başarılıydılar. Biz ilk yarı tempolu paslı oynayamadık. İkinci yarı bunda başarılıydık ve pozisyonlar yakaladık. Sonuç belki farklı oldu ama hak ettiğimiz bir galibiyet aldık. Sahanızda zor kazanıyorsunuz anlayışına katılmıyorum. Sabırlı oynadık ve kazandık. Ligde puan da verebilirsiniz çünkü karşınızdaki hiçbir takım zayıf değil."

Güneş, Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman’ın ’Trabzonspor’un penaltıları irdelenmeli’ şeklindeki açıklamalarına ilişkin bir soru üzerine de "Bu Aykut’un değil genel bir anlayıştır ama doğaldır. Önde giden takımın saha içinde değil saha dışında geri çekme anlayışıdır. Biz futbol olarak rakiplere karşı iyiyiz ve bunu da sürdürmek istiyoruz" ifadelerini kullandı.

Ligde ilk yarıyı lider bitirdiklerini söyleyen Güneş, "Şampiyon olduk diyemeyiz, mükemmel de değiliz. İyi futbol oynayan bir ekibiz. İlkeli prensipli cesur kişilikli takım olmak istiyoruz. Barcelona ile yarıştırırsanız öyle değiliz. O zaman maddi, manevi hakkımızı verin. Bunu sorarız size. Ligimizde yarışan bir takım olmak istiyoruz. İlk yarıda aldığımız puanlar iyi ama yeterli değildir. Diğerlerinin baktığı açıdan biz bakmıyoruz" diye konuştu.

En son 1995-96 sezonunda ilk yarıda 44 puan topladıklarını dile getiren Güneş, "Bu sezon ise 42 puan topladık. O günkü tuzak ve oyunları biliyoruz. Bu böyle olmazsa şampiyonluk garanti diyemem ama yarışan bir takım olarak devam ederiz. Lig sonunda da birinci olmak için yarışacağız. Ne geçmişi konuşacağız ne gelecekle ilgili birşey söyleyeceğiz. Devre arasında çalışıp yolumuza devam edeceğiz" dedi.

• Spor Toto Süper Lig'de 17. hafta karşılaşmasında takımımız, Kardemir Karabükspor'u 3-0 yendi. Hüseyin Avni Aker Stadı'nda oynanan maçta ekibimizin gollerini golünü 82. dakikada Engin Aktürk (Kendi kalesine), 90. dakikada Engin Baytar ve 90+2'de Burak Yılmaz attı. Takımımız bu sonuçla ligin ilk yarısı lider olarak tamamladı.

< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

•  TRABZONSPOR 10/11 Sezonu Maç Konusu | Trabzonspor STSL'i 2. Olarak Tamamladı
  • Emenike sakatlandiginda bu is biter dedim. zaten trabzonlu oyuncu sakatlamak icin ugrasti ve basardi. maci kapamam ise Aydinus'un kendisine ana baci soven engini atmamasi oldu. iste karsisinda Volkan sen veya bursali oyuncu yoktu ki atsin.

golde 82 de bala gelmis , daha izlemedim.

bize laf eden arkadas. biz o maci zaten alicaktik. bazilarini sampiyon yapmak icin kiyima ugradik ama inatla direniyoruz. iki mac saha kapatildi.
    ilk macta offside dan gol ye. ilk yari bursali oyuncular rakib karsi 5.km reden daha fazla efor sarfetsin o sogukta. ikinci yarida kossunlar deli gibi. ikinci gol bala olunca tum mac bala gelmis gibi oluyor tabi. goruyoruz ...
  • quote:

• 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.