Şimdi Ara

TRABZONSPOR 10/11 Sezonu Maç Konusu | Trabzonspor STSL'i 2. Olarak Tamamladı (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.200
Cevap
0
Favori
69.622
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Bluedevil86

Emenike sakatlandiginda bu is biter dedim. zaten trabzonlu oyuncu sakatlamak icin ugrasti ve basardi. maci kapamam ise Aydinus'un kendisine ana baci soven engini atmamasi oldu. iste karsisinda Volkan sen veya bursali oyuncu yoktu ki atsin.

golde 82 de bala gelmis , daha izlemedim.

bize laf eden arkadas. biz o maci zaten alicaktik. bazilarini sampiyon yapmak icin kiyima ugradik ama inatla direniyoruz. iki mac saha kapatildi.
    ilk macta offside dan gol ye. ilk yari bursali oyuncular rakib karsi 5.km reden daha fazla efor sarfetsin o sogukta. ikinci yarida kossunlar deli gibi. ikinci gol bala olunca tum mac bala gelmis gibi oluyor tabi. goruyoruz ...

Balla,haksız penaltıyla,ofsayt gollerle,hakem yanlamalarıyla,federasyon desteğiyle şampiyonluğa gidiyoruz.Kıskananlar çatlasın

Off Bursasporlular sıktınız gerçekten.Hiç bir alanda rakibimiz değilsiniz.Sizi kaale alan yok.

• Onuda geçtim Engin ana bacı sövmüş.

Arkadaş maçı bu şekilde izlemiş herhalde ki Engin'in dediklerini duymuş

TRABZONSPOR 10/11 Sezonu Maç Konusu | Trabzonspor STSL'i 2. Olarak Tamamladı

Gollerimiz bala ya da değil. Bir çabayla bi atakla oluşturulmuş bir gol ilk gol. Ondan sonrada devamı geldi.

Görüldüğü üzere puan durumunda hatice değil netice geçerli oluyor

• quote:

Orijinalden alıntı: azelea

Engin takıma çok katkı sağlıyor ve çok faydalı oynuyor, ah şu hırçınlığını biraz daha engelleyebilirse çok daha faydalı olacak.

Enginin golüne dikkat edin
    Önündeki karabüklü kalecinin görüşünü kapatıyor.
    Enginde kurnazlığını ortaya koyarak sağ ayak ile kendine vuruş açısı ayarlayıp sol kroşeyi indiriyorolay bu kadar

Bu arada plakası ters olan takım taraftarlarını da pek cidiye almayalım
    hele bir kere daha şampiyon olsunlar da (olabilirlerse , kıyak yapılmadan) bakalım ne ederiz
  • stadda 19 bin küsür seyirci olduğu açıklandı ama en az 25 bin kişi vardı.

• 19,361 biletli , geri kalanı 1'e 2 şekli
  • O stadyum trabzona hiç yakışmıyor bir malatyalı olarak daha iyisini mümkünse en az 50bin kişilik bir stadyum yapsınlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: ScAnMaN

O stadyum trabzona hiç yakışmıyor bir malatyalı olarak daha iyisini mümkünse en az 50bin kişilik bir stadyum yapsınlar

Tayyibciğim seneler önce söz vermişti Stad için , hala yapacak
  • quote:

Orijinalden alıntı: ~Trabzon61~

19,361 biletli , geri kalanı 1'e 2 şekli

öyle böyle değil, maratonun yarısı ayakta.
  • TrabzonCell Antrenman Günlüğü (18 Aralık)

Takımımız Ziraat Türkiye Kupası'nda 21 Aralık Salı günü oynayacağı Gaziantep Büyükşehir Belediyespor maçı hazırlıklarına bugün 12.00'de yaptığı antrenmanla başladı.

Teknik Direktörümüz Şenol Güneş yönetiminde Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri Hayrettin Şiranlı Sahası'nda yapılan antrenmanda Karabükspor maçında forma giyen futbolcular yenilenme, diğer oyuncularımız ise önce dar alanda pas daha sonra şut çalışması gerçekleştirdiler.

• Hayde uşaklar bi Türkiye kupası daha istiyruk
  • As kadroyla oynayacaksak Türkiye Kupası parazit olabilir takımın üstünde. Yedek oyuncuları görme amaçlı bir turnuva gözüyle bakmalıyız bence bu kupaya. 5 galibiyet aldın mı zaten şampiyon olmuş kadar para alıyorsun ligde.
  • yabancılar yok tam kadro bizden
  • Türkiye kupası grubundan Beşiktaş ile Trabzonspor'un çıkacağını düşünüyorum.

Çok ümitli değilim bu maçtan ama yinede genç oyuncularımıza güveniyorum.

Galibiyet ile sonuçlandırırsak harika olur :)

Son 4 saat 15 dakika
  • Gruoptan çıkamassak hiç üzülmem.
    Hatta sevinirim diye kendimden şüpheleniyorum
  • fb maçından 4 gün önce bjk ile oynuyoruz o yüzden almamız lazım
  • kalede tolga var 20 tane yer bu şimdi
  • goooooooooooolllllllllllllllllllll
  • asist yapacaktı gol attıj
  • Tolga Zengin ne olmuş öyle...Eski Malkoçoğlu filmlerindeki kötü prenslere benzemiş...
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.