Güzel oldu , bu haftayıda cumadan 3 puanla kapadık. Şimdi onlar düşünsün
quote:
Orijinalden alıntı: loko
Bursasporlular bu maçta ne kusur bulacaklar bakalım.
şansla attık 1 golü bu önemli bir kusur yanlız 2. gol bunu bozdu.
Gol karabüğün yenik durumua düşüp açıldığı zaman gelmedi gzüel bir şutla geldi şansla kazanmadık yani
2 tane adam sakatlandı(bunlardan biri en önemli adamları)+ çok büyük şanstan bir gol. bu maçı kazanmamak ayıp zaten... en çok kaleciye üzüldüm yoksa Karabük bu oyunuyla beraberliği haketmiyordu tebrikler
2 tane adam sakatlandı(bunlardan biri en önemli adamları)+ çok büyük şanstan bir gol. bu maçı kazanmamak ayıp zaten... en çok kaleciye üzüldüm yoksa Karabük bu oyunuyla beraberliği haketmiyordu tebrikler
Enginin o golünün 1. golle alakası yok(hadi burağınki olsa neyse boş yalakandılar) güzelbir şutla attı yani golü ne manası var şimdi galibiyeti yine şansa bağlamanın.
Engin takıma çok katkı sağlıyor ve çok faydalı oynuyor, ah şu hırçınlığını biraz daha engelleyebilirse çok daha faydalı olacak.
quote:
Orijinalden alıntı: OOF
quote:
Orijinalden alıntı: Onder1911
Enginin o golünün 1. golle alakası yok(hadi burağınki olsa neyse boş yalakandılar) güzelbir şutla attı yani golü ne manası var şimdi galibiyeti yine şansa bağlamanın.
Durum 1-0 olduktan sonra her şey değişir engine öyle boş rahat rahat çektirmezler, neyse ama sonuçta ilk attığınız gol gayet şanstı yani.Neyse tebrikler
Çok iyiyiz ya Eğlenceye devam...
Maç fazlasıyla; Bursaspor ile 8, Fenerbahçe ile 12, Kayserispor ile 13 ve Beşiktaş ile 15 puan fark var.
Biri Trabzonu durdursun
Karabük güzel bir maç çıkardı.
Ama bulduğumuz ilk gol ile baya açıldık ve farkı 3'e kadar çıkardık.