Şimdi Ara

TRABZONSPOR 10/11 Sezonu Maç Konusu | Trabzonspor STSL'i 2. Olarak Tamamladı (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3.200
Cevap
0
Favori
69.612
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Burağın pozisyonu da ofsayt değil
  • Fizik kurallarında ermenike gibi düşme varmı?
  • Emenike faktörü olduğu için ÜST oynadım hadi hayırlısı
  • Gİtti Emenike Kaybettik geçmiş olsun
  • Nedense acayip bi hareket yaptı o pozisyonda ayağını krutmak için heralde
    beni değiştirin diyor adamı değiştirmiyolar iyice sakatlanıcak
  • quote:

Orijinalden alıntı: OOF

Nedense acayip bi hareket yaptı o pozisyonda ayağını krutmak için heralde

Ya Giray maçın başında da bi hareket yaptı, sonra da Emenikeye. Valla yazık ya...
  • Emenike
  • biçtiniz adamı yazık oldu..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Frick!

quote:

Ya Giray maçın başında da bi hareket yaptı, sonra da Emenikeye. Valla yazık ya...

İyi de adam sert bi hareket yapmadıki onun yaptığı faulü her stoper yapıyor.
    Emenike düşerken ayağı altında kaldı
  • Emenikeye yapılan faul sert degildi fakat yere düşerken tuhaf bir şekilde düştü.Dengesi bozuldu ve sakatlandı.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Frick!

quote:

İyi de adam sert bi hareket yapmadıki onun yaptığı faulü her stoper yapıyor.
    Emenike düşerken ayağı altında kaldı

Hadi o pozisyonu geçtim yine de Trabzonsporlular çok sert oynuyor. Maçın başından beri Karabüklülere tekme tokat dalıyorlar resmen. Kendi sahanda yapma bari böyle şeyler... Umarım çabuk döner sahalara Emenike.

• İlk agır faulu biz yaptık.Hakem sarı kart göstermeliydi.Sarı kart gelmeyince iki tarafta agır fauller yapmaya başladı.Hakemler bir türlü faul standartını tutturamıyor.
    engin yine çenesini tutamadı ve sarı kartı yedi.
  • Hakem çok kötü bir maç yönetiyor. Her iki taraf içinde yanlış kararlar veriyor...
  • berbat oynuyoruz
    3 puan bu oyunla süpriz olur
  • Yattara girince canlanır oyun biraz. Engin'in çıkması lazım, hava alsın öyle gelsin Trabzon'a. Hakemle tartışana kadar oyununu oynasa atmıştık belki golü çoktan.
  • Emenikeye yapılan faul sıradan atağı kesmek için yapılan faullerden biriydi ama düşüş sırasında ayağı Giray'ın ayağının altında kalınca sakatlandı. Oyun iki takım içinde çok sert oynanıyor. Şu Engin zibidisinin çıkıp yerine Yattara'nın girmesi lazım. Alanzinho'nun da daha aktif bir oyun oynamaya başlaması gerekiyor.

Ahh ahh 2.forvet diye oyuna alacağımız oyuncumuz yok...
  • Trabzonspor hakikaten çok sert oynuyor. Oyuna ağırlığını koyamayınca özellikle Engin çok sinirli oynamay başladı. İlk yarı bittiğinde tepki olarak topa vurması ikinci sarı kartı getirebilirdi.

Emenike çıkınca Karabük bir kere psikolojik olarak hücumdu düştü gibi. İkinci yarı Trabzon olayı götürür gibi geliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Scotti0061

Emenikeye yapılan faul sıradan atağı kesmek için yapılan faullerden biriydi ama düşüş sırasında ayağı Giray'ın ayağının altında kalınca sakatlandı. Oyun iki takım içinde çok sert oynanıyor. Şu Engin zibidisinin çıkıp yerine Yattara'nın girmesi lazım. Alanzinho'nun da daha aktif bir oyun oynamaya başlaması gerekiyor.

Ahh ahh 2.forvet diye oyuna alacağımız oyuncumuz yok...

Tutamıyoruz kaçıyorlar.
  • Maçın hakemi çok Berbat.
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.