Şimdi Ara

TRABZONSPOR 10/11 Sezonu Maç Konusu | Trabzonspor STSL'i 2. Olarak Tamamladı (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.200
Cevap
0
Favori
69.609
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Savunmada Egemen ile Giray iş yapar. Orta sahamız da fena değil senin çıkardığın kadroya göre

Yattarayı son maçlarda beğeniyorum inşallah aynı tempo karabük maçındada devam eder. Burak'ın iyi olacağını düşünüyorum. Umut'ta bir kazmalık edip son vuruşlarda kaçırmazsa Karabük maçınıda galibiyetle geçeceğimizi düşünüyorum.

Tahminim ilk yarıda zorlanacağımız yönünde. Karabükte kötü bir takım değil çünkü şuan ligde bulunan anadolu takımlarından en beğendiklerimin başında diyebilirim.
  • 1-0 olsun bizim olsun kaza istemiyoruz
  • Takım iyice havaya girdi açılan puan farkıda önde basıp gol bulma şansımızı arttrıdı erken gol buluruz diye düşünüyorum en az 2 farklı bir galibiyet bekliyorum bu maçta
    http://www.youtube.com/watch?v=BfQ80-Txy_Y
    Ben derim Bordo sende Mavi
  • Avni Aker'de boş yer yok! 17.12.2010
    Olimpiyat Stadı'nı geçtiğimiz hafta cehenneme çeviren Bordo-Mavili taraftarlar, zorlu Karabük maçının biletlerini de kısa sürede tüketti.

Geçtiğimiz hafta İstanbul Belediye engelini, Olimpiyat Stadı’na hücum eden 60 bin taraftarının desteğiyle aşan Trabzonspor’da 12. adam, Kardemir Karabükspor maçının biletlerini de kısa sürede tüketti. Devreden önceki son maç ve aynı zamanda 2010 yılının son lig karşılaşması olması nedeniyle Avni Aker Stadı’na akın edecek olan taraftarlar, lideri 90 dakika boyunca destekleyecek. Kritik maç öncesi teknik heyet ve futbolcular, Trabzonlular’ın biletleri tüketmesi haberiyle sevinirken, taraftarların da bugün oynanacak karşılaşmada tribünlerde farklı şovlara imza atacağı öğrenildi.

Kombineler haftaya
    Bu arada, Süper Lig’de ikinci yarıyı kapsayacak olan kombine biletlerinin yüzde 50 indirimli satışı, gelecek hafta başlayacak. Konuyla ilgili olarak kulübün resmi internet sitesinden detaylı bir açıklamanın yapılacağı vurgulanırken, şimdi 13 bin olan kombine sayısının tam kapasiteyi bulmasına kesin gözüyle bakılıyor.

• Eksikler var bunların yerine oynayacak alanzinho ceyhun gibi adamların
    ilk 11 deki performansını merak ediyorum.
    Eğer ortasahmız önceki maçları aratmazsa maçı alırız
  • Karabükspor'la 7. randevu

TRABZONSPOR 10/11 Sezonu Maç Konusu | Trabzonspor STSL'i 2. Olarak Tamamladı

Takımımız ile Kardemir Karabükspor lig tarihinde yarın 7. kez karşı karşıya gelecekler.

Ligde 11 yıl aradan sonra karşılaşacak iki takım arasında geride kalan 6 maçtan 4'ünü ekibimiz kazandı, 2'i maç berabere sonuçlandı.

Takımımızın toplam 12 golüne, Kardemir Karabükspor yalnızca 1 golle karşılık verebildi.

İki takım arasındaki lig maçlarında alınan sonuçlar şöyle:

Sezon Maç Sonuç
    -----------------------------------

1993-1994 Trabzonspor-Kardemir Karabükspor 6 - 0

Kardemir Karabükspor-Trabzonspor 0 - 2

1997-1998 Kardemir Karabükspor-Trabzonspor 1 - 1

Trabzonspor-Kardemir Karabükspor 2 - 0

1998-1999 Trabzonspor-Kardemir Karabükspor 1 - 0

Kardemir Karabükspor-Trabzonspor 0 - 0

< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• Ts 2 fark atar mı ?
  • Hocam öyle bişey sordunki farkın olup olmama ihtimali %50 şer bence.
    Avnikardeki maçların sonucu belli olmuyor.Daha doğrusu atılacak gol belli olmuyor
    rakip nasıl oynarsa artık karabük pek kapnan takım değil sanırım ve deplasman kötüler 2 fark da olabilir tabi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: LsR

Ts 2 fark atar mı ?

Hayırdır hocam iddaamı oynadın
  • TRABZONSPOR: Onur, Mustafa Yumlu, Giray, Egemen, Cale, Burak, Selçuk, Engin, Ceyhun, Alanzinho, Umut
    TEKNİK DİREKTÖR: Şenol Güneş

KARDEMİR KARABÜKSPOR: Tomiç, Kerim, Deumi, Bülent Bal, Seriç, Yasin, H. Özmert, Birol, Murat Selvi, İlhan, Emenike
    TEKNİK DİREKTÖR: Yücel İldiz

11ler belli oldu. Hoca Selçuk-Ceyhun'la orta sahayı sağlama alıp solda Engin Sağda Burak ortada Ali ve en uçta Umut'u tercih etmiş. Şaşırtıcı olan ise 3 stoperin aynı anda oynaması. Sanırım Giray sağbekte görev yapacak.
  • Mustafanın iyi maç çıkarmasını umuyorum.

ve evden çıkıyorum yarım saat kaldı anca yetişiruk maça :)
  • Bende yavaş yavaş TV başına geçeyim.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • Karabük Karabük

Mecburuz agalar puan farkı kapanmayacak yoksa
  • Ben de yavaş yavaş lik aramaya başliyim
  • quote:

Orijinalden alıntı: OOF

Ben de yavaş yavaş lik aramaya başliyim

Hocam 5 Tl'ye digiturk webtvden alıp rahat rahat izle derim. Değmez linkle falan.

Maç başlıyor Allah utandırmasın...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Scotti0061

quote:

Hocam 5 Tl'ye digiturk webtvden alıp rahat rahat izle derim. Değmez linkle falan.

10 tl değil miydi?
    Yanlız çoğunlukla kendimi lig tv olan bi yere yamıyorum ama bu sefer yemedi.
    Nete talim yapıyoruz

• quote:

quote:

quote:

10 tl değil miydi?
    Yanlız çoğunlukla kendimi lig tv olan bi yere yamıyorum ama bu sefer yemedi.
    Nete talim yapıyoruz

Aylık 4 maç paket 10 tl. Tek maç paketi 5 Tl. Bende aynen senin gibi yapıyorum yemediği zaman webtv akar:D

• ya evimizde niye bordo mavi çıbıklı formayla çıkmıyoruz.
    Seviyoruz şu renkleri işte.

Karabüğün forma rengi çok güzel.
  • Egemen tutuyor heralde emenikeyi
    çıngar çıkar bu eşleşmede
  • quote:

TRABZONSPOR: Onur, Mustafa Yumlu, Giray, Egemen, Cale, Burak, Selçuk, Engin, Ceyhun, Alanzinho, Umut
    TEKNİK DİREKTÖR: Şenol Güneş

KARDEMİR KARABÜKSPOR: Tomiç, Kerim, Deumi, Bülent Bal, Seriç, Yasin, H. Özmert, Birol, Murat Selvi, İlhan, Emenike
    TEKNİK DİREKTÖR: Yücel İldiz

11ler belli oldu. Hoca Selçuk-Ceyhun'la orta sahayı sağlama alıp solda Engin Sağda Burak ortada Ali ve en uçta Umut'u tercih etmiş. Şaşırtıcı olan ise 3 stoperin aynı anda oynaması. Sanırım Giray sağbekte görev yapacak.

Mustafa yumlu forvet oynuyor görünüşe göre.2 tane gol pozisyonuna girdi.
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.