bencede orada penaltı yoktu ama bu sadece bir karar. herkese çıkabilirdi ki maçın içinde penaltı verilmeyen ama penaltı olan pozisyonda vardı. sonuçta o da bir karar. takım, taraftar bu galibetleri hak ediyor. buradakilerin bunu görmesi gerek. yoksa art niyet ararım.
Helal olsun Trabzonlulara vallaha imrendim
Penaltı değil tamam Peki ilk yarıda jajaya yapılan hareket penaltımıydı değilmiydi? Yıllardır kimlerin ne şekilde bu işi götürdüğü ortada. Penaltı konusunda boş laflar etmeyelim.
Tebrikler Trabzonspor'a
Hatta Polat Alemdar ve Ramiz dayı da bu içinde
Penaltı falan yok, Umut eline sırtında hissedince atmış kendini, sarı kart olmalı. Ama Trabzon bu sene gerçekten iyi top oynuyor, şampiyonluktaki favorim.
quote:
Orijinalden alıntı: AC@DC
trabzon böyle ucuz penaltılarla şampiyon olcaksa olmasın
ula hakemler adam gibi maç yönetin, ucuz penaltı ve haksızlık istemiyoruz. Şampiyonluğu hakkımızla almak istiyoruz. Bence Penaltı haybiyeden oldu. Yapılan haksızlığa üzüldüm.
Abi penaltı değildi ama diyorumya ilk yarıda jaja ya yapılan harekette penaltıydı ama verilmedi!
bu konu hakkında yorum yapan diğer arkadaşlar ayrıca kendi tuttukları takımlara verilen haksız penaltılarıda dipnot olarak yazılarının altına eklesinlerde görelim.
Tamam adalet istiyoruz ve haksız karar istemiyoruz ama bu ligi bu hakemler yönetiyor, bu hafta bize çalarsa düdük haftaya başka takıma çalıyor.
o hızla havada topa yükselirken itmesi ucmasına yeterli oluyor zaten
inşallah diğer maçlar böyle geçmez YÜREK DAYANMIYOR bu kadar heyecan olur mu...
Pozisyon %100 penaltı.Boşuna tartışıyorsunuz.Bir defans oyuncusunun bu hareketi yapmaması gerektiği amatör takımlardan itibaren öğretiliyor.Adamın sırtına elini koyarsan artık hakemin vicdanına kalırsın.İktirmen falan önemli değil.Elini değdirdiğin an fauldür.
quote:
Orijinalden alıntı: BJK
Penaltı falan yok, Umut eline sırtında hissedince atmış kendini, sarı kart olmalı. Ama Trabzon bu sene gerçekten iyi top oynuyor, şampiyonluktaki favorim.
aynısı gençlerbirliği-beşiktaş maçında da oldu iki kararı da doğru buluyorum.
Şurda bebek gibi zırlayanları gördükçe rahatlıyorum..Bize 2004te yapılanları izledimmi hala ağlıyorum, şimdi hakem hataları azalınca herkes ağlamaya başladı..
yahu TR lignde ne zamandir bu pozisyona penalti veriliyor. arkadas kafa topunda sarj vardir. lakin buda sarjin S si yok. gelmiler parmakla bile olsa foulmus :D guldurmeyin adami. bu ay bile boyle 10 tane pozisyon oldu. hadi hayirlisi 3 haftadir degisen durum yok.