TS koptu gidiyor. Helal olsun. Maçın özetini izledim gayet iyi oynamışlar.
Hemen havalanmayın.Bu derenin altından daha çok sular akar.
quote:
Orijinalden alıntı: EmRSrL
Trabzon bize dar gelir
Bu fotografta yerimizi almış olmak onurdu...
Olimpiyat stadına gidilen kaç yol var bilmiyorum ama bizim ve tahminim 2-3bin taraftırın gittiği çamurlu, rezalet bir yol vardı. Stada ilk kez gittim, dağın başında diyorlardı hakkaten de öyleymiş. Kim akıl etti oraya bu altyapıyla! stad yapmayı gidip tebrik etmek lazım.
Trabzon resmi sitesinden korsan satışların engelleneceği söylenmişti ama daha çok teşvik etmişler gibi geldi bana, her 100 metre'de bir satıcı vardı. TS Club tırından Bize Her Yer Trabzon atkımı kaptım.
Burada bütün arkadaşlar haksız verilen penaltıdan bahsediyor ama hakemin diğer davranışlarından bahsetmiyor, maçı izlemediklerine veriyorum bu sözleri. Maçın başından beri oyunu durmadan durduran bir hakem ve İ.B.B'nin sert oyununa hiç de olması gerektiği gibi kart göstermeyen bir hakem vardı. Markus Merk pozisyona hafif darbe var penaltı verilmez gibi bir ifade kullandı ama ondan önce Burağa yapılan hareketin net penaltı olduğunu söyledi. Herhalde ondan iyi yorum yapacak birisi yoktur aramızda. Bize verilen haksız penaltı kadar Burağın pozisyonunda ve genel olarak hakemden de bahsederkek bir şey diyemez kimse ama sadece penaltı pozisyona dem vurup Trabzon'u şampiyon yapacaklar belli gibi ifadeler içine girerseniz art niyetlisiniz demektir.
Şansal Büyüka yaklaşık 55.000 taraftar olduğunu söyledi bu arada. TRT'de 39.000 gibi bir şey demişlerdi, komik olur bu kadar görüntü karşısında 39bin rakamı. Bu sadece Doğu tarafı tabi, Batı'da var.
< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
Arkadaş doğu tribünü full doluydu. Bir kale arkası inşaat dolayısıyla boş diger kale arkasıda neredeyse fulldü. batı tribünündeyse yer yer boşluklar vardı... Bu ortalama 50.000 taraftar demek daha ne olsun. Ayrıca hakemin bize kıyak geçtiği falan yok o kadar çok gereksiz düdüğü oldu ki. Yediğimiz golden önce ki pozisyonda temizdi bana göre mesela.
İlk yarıdaki Burak'ın verilmeyen pozisyonu için: Şansal Büyüka: Markus burada penaltı var mı yok mu? Markus Merk: Bu benim için penaltıdır. Duran toptan sonra çok uzun bir şekilde çekiyor Burak'ı. Kendisi rakibini bilinçli bir şekilde engelliyor. Hedefine ulaştıktan sonra da rakibini bırakıyor. Bu iki kolla olan bir çekme, çok açık bir penaltı.
Genel hakem yorumları Erman Toroğlu: BÜLENT Yıldırım çok kötü maç yönetti. Bence verdiği penaltı, penaltı. Çünkü Belediyesporlu futbolcunun ayağı yerde, kafaya çıkan Burak havada. Havadaki Burak’a ‘tık’ diye dokundu ve dağıttı. 27. dakikada Holmen’in Burak’ın baldırına taban girişi kesin kırmızı kart. 36. dakikada Jaja’nın ceza alanında indirilişi penaltı. 56. dakikada Burak’ın ceza alanında tutulduğu pozisyon da penaltı. Rakip, topa doğru hareketlenen Burak’ı önce tutuyor; ne zaman top kalecisine gidecek, Burak’ı bırakıyor. Yani Trabzonspor maçı kazanamasaydı, Bülent Yıldırım’ın başı çok ağrırdı. Demek ki, ceza alanını daha iyi süzmesi lazım. Yalnız topun olduğu yere değil, havaya değil, başka yerlere de bakması gerekir.
Ahmet Çakar: Trabzonspor hakeme rağmen maçı kazanmasını bildi.
Bu kadar açıklama yeter. İsteyenler gitsin özeti tekrar izlesin. At gözlüğünüzü çıkarında öyle izleyin te pozisyonada takılıp kalmayın.
İlk yarıdaki Burak'ın verilmeyen pozisyonu için: Şansal Büyüka: Markus burada penaltı var mı yok mu? Markus Merk: Bu benim için penaltıdır. Duran toptan sonra çok uzun bir şekilde çekiyor Burak'ı. Kendisi rakibini bilinçli bir şekilde engelliyor. Hedefine ulaştıktan sonra da rakibini bırakıyor. Bu iki kolla olan bir çekme, çok açık bir penaltı.
Genel hakem yorumları Erman Toroğlu: BÜLENT Yıldırım çok kötü maç yönetti. Bence verdiği penaltı, penaltı. Çünkü Belediyesporlu futbolcunun ayağı yerde, kafaya çıkan Burak havada. Havadaki Burak’a ‘tık’ diye dokundu ve dağıttı. 27. dakikada Holmen’in Burak’ın baldırına taban girişi kesin kırmızı kart. 36. dakikada Jaja’nın ceza alanında indirilişi penaltı. 56. dakikada Burak’ın ceza alanında tutulduğu pozisyon da penaltı. Rakip, topa doğru hareketlenen Burak’ı önce tutuyor; ne zaman top kalecisine gidecek, Burak’ı bırakıyor. Yani Trabzonspor maçı kazanamasaydı, Bülent Yıldırım’ın başı çok ağrırdı. Demek ki, ceza alanını daha iyi süzmesi lazım. Yalnız topun olduğu yere değil, havaya değil, başka yerlere de bakması gerekir.
Ahmet Çakar: Trabzonspor hakeme rağmen maçı kazanmasını bildi.
Bu kadar açıklama yeter. İsteyenler gitsin özeti tekrar izlesin. At gözlüğünüzü çıkarında öyle izleyin te pozisyonada takılıp kalmayın.
3 tane penaltı var sadece 1 tanesi verildi onu da tartışıyoruz 2 gündür. Rakip 10 kişi kalacaktı hakem atmadı.
Dün federasyon ts nin arkasında diyenlerde nasıl bir vicdan var merak ediyorum. yazıktır günahtır ya.
TrabzonCell Antrenman Günlüğü (14 Aralık)
Takımımız Karabükspor maçı hazırlıklarını bugün 18.00'de yaptığı antrenmanla sürdürdü.
Teknik Direktörümüz Şenol Güneş yönetiminde Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri Hayrettin Şiranlı Sahası'nda yapılan antrenmana hafif sakatlığı nedeniyle salonda çalışan Egemen katılmazken, Selçuk sahada düz koşu yaptı.
Pas çalışmasıyla yapılan ısınmanın ardından dar alanda dayanıklılık içeren dörde 4 çalışma yapıldı. Son bölümde ise yarı alanda Karabükspor maçına yönelik taktik çalışması yapıldı.
Oyunun gidişatına göre Ofansiflerden biri çıkıp yerine Ceyhun girebilir. Engin Colman'ın görevini yerine getirebilirse sıkıntı çıkmaz. Eldeki kadrodan çıkan en iyisi bu olur bence.