< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
🔴🔵 ŞAMPİYON TRABZONSPOR! 🏆 #8 | Eze Eze Kupa Karadeniz’e! | 2021-22 Sezonu - Şampiyona Saygı! (220. sayfa)

-
-
Ben de diyorum bu bjkliler niye Trabzona ve Avcıya saldırıp duruyor. Meğer biz kupadan elenince bjk nin Avrupa defteri kapanmış oldu. Ondan kuyruk acıları.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Üstat daha iyisi de olacak inşallah. Yeter ki her yıl Avrupa da olalım ve kupalar alabilecek bir karakter ortaya koyabilelim. Her yıl tabii ki lig şampiyonu olamayız. Ancak her yıl Avrupa da olmak zorundayız. Rahmetli Özkan Sümer in sözüdür: Trabzon dışarı çıkacaktır elbet… ama Avrupa kupalarında temsile ve ülkeye hizmet etmeye!
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HarunElreşit -- 17 Mayıs 2022; 13:17:15 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Bunlar gitmesi gereken isimlerin başında geliyor.
Tymoteusz Puchacz
Ismail Köybasi
Anders Trondsen
Yunus Malli
Jean Evrard Kouassi
Gervinho
Yusuf Erdogan
Fodé Koita
Anastasios Bakasetas da iyi bir teklif gelmesi halinde gitmesine sıcak baktığım isim.
Eksik pozisyonlar:
Kaleci (Uğurcan satılırsa)
Sağ bek
Stoper
Sol bek
Sol bek yedek
Merkez orta saha
Kanat x2
Forvet yedek
Epey eksik bölge var. Demek istediğim de buydu benim. Bu kadar değişiklik yapıp takımı oturtmak için haziran bitmeden oyuncuların alınmış olması gerek.
-
Tamamen katılıyorum yalnız Yusuf kalabilir malum o da Ts için yetersiz kapasitede olsa bile joker oyuncu her iki kanatta ve sol bekte oynayabiliyor zaman zaman işe yarayabilir yerli oyuncu ve aidiyet de var.
Ben sizden farklı olarak Bakasetas ve Nwakame ikilisini yeni sezonda istemiyorum. Bakasetas bal yapmayan arı misali sakatlık sonrası hiç oyunda yok. Nwakame de keyfi olunca oynuyor. İkisi de takım ve sistem oyuncusu değil. Özellikle Nwakame yaşının da etkisiyle hiç geriye koşmuyor önünden geçen topa müdahale etmekten aciz. Tamam artistik hareketleri var maç kazandırır filan ama koca camia onun keyfini beklemek zorunda değil.
Bence Nwakame ve Bakasetas yerken iyi bir sol açık ve şutör bir on numara lazım.
Valla benim istediğim aslında bi on numaradan ziyade İleri ikiliyi Djaniny-Cornelius olarak kullanmak olur. Djaniny-Cornelius olduğu maçlar inanılmaz iyiydik. Kayseri maçı, Göztepe maçı, ADS maçı vs. birçok örneği de mevcut. Ama hoca ısrarla Ömür-Bakasetas tandeminde direttiği için bocaladı takım hep.
Bu yazki planlanmayı aşırı derecede merak ediyorum ben.
-
Bence ideal orta saha üçlüsü Ömür Hamsik Dorukhan olmalı. Dorukhan koşar mücadele eder oyunu çift yönlü oynarken Hamsik ara paslarla ileriyi besler Abduş de oyunu yönlendirir araya kaçar ikinci forvet gibi oynar çalım atar.
Hamsik iyi güzel de adamın pili 60'ta bitiyor sonra napcak takım
Ben bu yıl kalsın isterim ama kalıcı gibi değil, sözleşmesinde "Avrupadan teklif gelir ve gitmek isterse ücretsiz olarak gider." maddesi var ve Napoli istiyor adamı. Kalırsa da gençlere ön ayak olması açısından büyük avantaj.
Ömür ilerde elbet iyi ama orada oynayan oyuncunun forveti çok iyi beslemesi lazım. Bunu Abduştan göremedim hiç ama Djaniny çok iyi yaptı verkaç olsun, ara pas olsun. Djaniny'i pozisyonunda değerlendirirsek 2. bir Jaja etkisi görürüz adamdan. Tabi Jaja gibi bitirici hiçbir zaman olamaz da
-
Hocam Hamsik yorulunca yerine hemen Siopis veya Berat hamlesi gelecek tabiki. Ömür formsuz olursa yerine Djanini alınabilir hatta Nwakame forvet arkası öyle bi oynar ki ipe dizer herkesi. Yani hoca dediğin takımı bir zincirdeki dişliler olarak görüp işlemeyen tarafa hemen müdahale edecek. Visca sağ açıkta kaç maçtır yatıyor mesela ama hiçbir müdahale yok. Nwakame formsuz olsa da oynuyor. Hamsik yorgun da olsa çıkmıyor. Bunlar apo hocanın eksileri maalesef. Verim alamadığın adamı sahada tutmayacaksin olabilir o gün gününde değildir çıkar başkasını oynat.
Hocam bu ligde Başakşehir ve Bursa da şampiyon oldu. Trabzon olmasaydı ayıptı. Yani önüne gelen şampiyon oluyor zaten.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr.Neverdies -- 17 Mayıs 2022; 15:35:46 > -
Çok doğru dedin abi ülkedeki taraftar profilini özetleyen videoyu aşağıya bırakıyorum. 30. hafta ts 70, fb 53, bjk 46, gs 38 puanda. İnsanların şampiyon kim olur sorusuna verdikleri cevapları izleyelim
Magazin Foreveryoutube
Süperligte Bu Sezon Şampiyon Hangi Takım Olur Diye Soruyoruz. #süperlig #fenerbahçe #galatasaray #beşiktaş #trabzonspor►Kanala abone olmayı unutmayalım ve en beğendiğiniz oyuncuyu nedeniyle beraber yoruma yazabilirsiniz.. ►Magazin Forever kanalına abone olup bildirimleri açarak, içerikleri ilk siz izleyebilirsiniz. Magazin Forever kanalına abone olmak için:https://www.youtube.com/channel/UCYkTl7ZO4i08iMJwnHf4_qw ► Magazin Forever Instagram Hesabı: https://www.instagram.com/magazinforeverr/?hl=tr ► Magazin Forever Facebook Hesabı: https:https://www.instagram.com/magazinforeverr/?hl=tr Magazin Forever Kanalımıza ayrıcalıklardan yararlanmak için katıla gelebilirsiniz https://www.youtube.com/channel/UCYkTl7ZO4i08iMJwnHf4_qw/join Magazin Forever ailesine hoş geldiniz.https://www.youtube.com/watch?v=76FqfdQNUSI -
İstanbul'daki tüm takımların birleşip İstanbulspor adını aldığını düşünün, Trabzonspor böyle bir takım. Kurucu kulüplerden biri olan İdmanyurdu 1911'de kurulmuş mesela. Geçmişini bilmeden atıp tutman üzücü. Şehrin Trabzon'la var olduğunu iddia etmiyorum zaten onu nereden çıkardın bilmiyorum. Zaten Trabzon diye bir şehir olmasaydı Trabzonspor da var olmazdı. Fakat var olduğu günden beri insanlar benimsedi ve artık Trabzonspor demek Trabzon demek, Trabzon demek Trabzonspor demek. İstanbul'da böyle bir şey olmadığı için idrak edemiyorsun.
-
Edgar ile yeni sözleşme yoldaymış. Hugo-Edgar ikilisi ve yedekte Denswil - Ahmetcan ikilisi seneye de geçit vermez.
Gervinho gibi yapmak yerine niye bu adamı gönderdik anlamadım. Umarım Lille'in payından kurtulmak için uyanıklık yapmamıştır bizimkiler :) Sonra bu işin cezası falan oluyor başımıza dert almayalım.
-
zuhaa haa haa izlemiştim bunu. Sorsan hepsinin ayrı ayrı ülkemizde 30 ar milyon taraftarı var ya..
Aslında haklılar bu sene hepsi birbirlerini desteklediler. Fblisi gsli oldu gslisi fbli oldu bjklisi fbli ve gsli oldu bu yüzden bir takımı tutan taraftar sayısı aslında 60-70 milyona bile ulaştı haklılar.
Halen şu çağda bizim taraftarımız daha çok ki heee diyen bir mantık kabul edilemez.
-
Hocam şöyle :
fb zaten yıllardır olamıyor acısı bu yüzden bir de bu açıklamalarla sözde kupa kutlamaları falan iyice dibe battılar;
bjk ise Avcı ve Dorukhan dan sonra biz ne yaptık diye kudurmalar ve de avrupaya gidememe olayı biz yenildik diye ;
gs desen zaten alt sıralarda mücadele etmeye çalıştığından başka işleri kalmayınca lidere saygı duyması gerekirken onlar da bu kervana karıştılar.
Yani maksat eğlence olsun
-
ömür bence bu sene kesin gider.uğurcanda belli ki gitmek istiyor umarım klübü tatmin edecek bir teklif gelir.dorukhan ve ahmetcanda gitmesi süpriz olmaz ikiside avrupa radarında olan topçular.bu durumda elimizde ki yerli sayısı bitecek
trondsen bence sörlothun gelmesine göre kalabilir.mallıdan hiç yararlanamdık ama bu adam yerli ve bundesligada az çok iş yapmış acaba oyuncuyu kazanabilir miyiz
-
Hocam anlamadığı bu şehrin kendi şehrinin takımını desteklemesi ve onunla bir olması bütün olması.
Ayrıca bahsedilen yıllar daha ülke geneli doğru düzgün maç mı yapılıyordu ulaşım mı vardı tv mi vardı radyo bile yaygın değildi.
Şimdiki gibi yaygın değildi herkesin sahip olduğu şartlar aynı mıydı ki boş muhabbet.
İlla ki bir takım önce diğeri sonra kurulmuş olacak.
Önemli olan yıl performans şehir oranı. Bunda da biz kat be kat öndeyiz.
-
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X