< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
❤️💙Trabzonspor 2024/25 Sezonu [Ana Konu] #BizdenBiriŞenolGüneş (32. sayfa)
-
-
Tam teşekküllü yetkili olmayı hak ediyordun; ben bir şey yapmadım. Başarının devamı da gelecektir.
-
Hayirlisi olsun guzel secim. Bu bolumede yetkili gerekiyordu.
son haftalarda fbliler tacizlere baslamislardi.bolum cok sessizken...
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ligin açık ara liderini rahat yenecek oyun oynadıktan sonra yarınki maç tam kapasite tribünle oynanmalı. Gidin arkadaşlar biz çok uzaktayız ben bulunduğum şehrin maçlarına bile gidip desteklerken sizin hem şehriniz hem de tuttuğunuz takım :) Kızsanız da sırf maç izlemeye gidin nolcak bilet fiyatları da uygun hem bi çıkış yapalım artık
Edit : Bu arada basketbol maçı da varmış o da Bodrumla tesadüf mü bilerek mi böyle ayarlıyorlar bilemedim. O maça da gidin :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tsfirtina -- 21 Aralık 2024; 0:52:24 > -
Ne kadar 2 takim eksenli bu hakemler ya. Rezillik diz boyu
Zaten son 3 sene ki kadrolara göre bu 2 takim ilk 2 de olurlar.ama 3. İle fark en fazla 10 puan falan olur. 2 takim da kollanmaktan bir hal oldu. Her yıl 10.15 puan direk hakemlerden. Bu yüzden gs hiç yenilmemiş fb de sadece gs ve bjk ye yenilmiş.
En çok kollanan ama en çok ağlayan da bunlar. Bizim yerimizde olsalar herhalde 3. Dünya Savaşı çıkarırlar.
Haa aralarında tek 1 fark var
Gs kollanıyor bu sayede de nerdeyse puan bile kaybetmiyor.
Fb bu kadar kollanmayla onu bile beceremiyor.
Bu gece de net Eyüp un galibiyeti yendi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bidarxx -- 21 Aralık 2024; 2:1:23 >
Taraftarların takıma destek olması lazım. Tamam takım iyi değil ancak bu günlerde geçecek. Ben inanıyorum geleceğe yeniden umutla bakacağız. Ancak mantıklı adımların atılması lazım. Transferde çok dikkatli olmak gerekiyor.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
@torkema61 Tebrik ederim renktaş. Bu güzel bir haber. Gerektiğinde daha hızlı müdahale için sürekli irtibatta kalalım
-
Teşekkür ederim hocam
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bodrumspor maçından galibiyet bekliyorum. Artık galibiyet serisine başlamamız lazım.
Güzel 11. Bir tek Eren yerine Arif denense daha iyi olurdu dedim.
-
Haydi Trabzon ya,at artık golü.
6 puanlık maçtan bile fazla değerde Bodrumspor maçı. Al şu maçı çık yukarı.
Demiştim Ozan'a ancak Abdülkerim gol attırır.
Bodrumspor maçında Ozan gol atmamak için direniyor.
Bol gollü galibiyet almamız gereken maçta 2 isabetli şutla dakikayı 60 yaptık
Geçen haftadan kızsam da Trabzon 'a kazanması gerek artık. Düşme hattına çok yakın.
Gol be! Müthiş gol.
Pedro 25 metreden taktı golcüler atamayınca.
Trabzonspor 1 Bodrumspor 0
Dk. 87
Hak ettiğimiz golü bulduk sonunda
Malheiro mükemmel gol attı
Şu takımda, şu maçtan sonra bir daha kadroya girmemesi gereken 2 isim var.
Banza
Eren.
Banza mümkünse Enis veya Poyraz varken oynamamalı. Pozisyon bilgisi bile sıfır adamın. Şu adama 10 gol attırdıysak helal vallahi ne diyeyim.
Eren'e gelirsek. Yani Novak'ın tam tersi adam. Defans bölgesinde her anlamda takdir edilesi işler yaparken top orta sahayı geçtiği anda sıfır özgüven, sıfır orta, sıfır koşu ile oynuyor. Yokları oynuyor arkadaş çakılı bekle oynayan takım varsa varsın gitsin orada oynasın.
Ek olarak; bizim son 2-3 yılımızın sebebini merak eden varsa maçın 68-70. dakikalar arasını izleyebilir. Trabzonspor'un özetidir o dakikalar arası oynanan oyun.
-
3 puanı almak çok güzel.
Önemli olan devamının gelmesi.
Umarım bundan sonra galibiyet serileriyle devam ederiz.
Transfer sezonu açıldığı an iyi oyuncuları kadromuza katmamız lazım.
-
Vasat futbol ruhsuz takım zayıf rakibe rağmen sürpriz golle zar zor galibiyet...Küme düşme tehlikesi hala devam ediyor en büyük 4. aday biziz bu futbolla Uğurcan olmasa yine geçmiş olsun bu hale getirenler defolup gidersiniz inşallah en kısa zamanda.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X