Şimdi Ara

❤️💙Trabzonspor 2024/25 Sezonu [Ana Konu] #BizdenBiriŞenolGüneş

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
498
Cevap
12
Favori
8.988
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ❤️💙Trabzonspor 2024/25 Sezonu [Ana Konu] #BizdenBiriŞenolGüneş

Herkese merhaba arkadaşlar ,

Nispeten iyi başladığımız fakat sonunu getiremediğimiz ve yarıştan çok erken koptuğumuz kaotik bir sezonun ardından şampiyon hocamız ile yeni bir sezona başlıyoruz.

Sezonu uzun süreli sakatlıklar yaşamadan, sahanın içinde kalarak, saha dışında da sıkı mücadele ederek ve şampiyon olarak bitirmek ümidiyle...

Konumuz hayırlı olsun, yolun sonu inşallah şampiyonluk olsun.

KADROMUZ

YENİ SEZON FORMALARIMIZ

FİKSTÜR

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nk061 -- 3 Eylül 2024; 17:43:48 >

• Sadece futbolun konuşulduğu bir sezon olması temennisiyle..
  • Hayırlı olsun.

Yeni sezon yüksek ihtimal yine Fenerbahçe ile Galatasaray arasında geçecektir. En büyük hedefimiz Avrupa kupalarında gruplara kalmak olmalı. Bir önceki konuya da yazmıştım. Avrupa ligine kalma ihtimalini zor görüyorum. Konferans ligi gruplarına kalmalıyız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vendée Luçon -- 3 Haziran 2024; 0:8:12 >
  • Vendée Luçon V kullanıcısına yanıt

Bana kalırsa Avrupa'da hiç olmamalıyız. Kadro ligi zor götüren bir kadro. Rakiplerimiz lig ve Avrupa için 2 ayrı 11 çıkartabilecek durumdayken Avrupa arenası bize yaramaz. Fikstür ciddi sıkışıyor çünkü. O yüzden lig ve kupa olsun bizim olsun diyorum ben. Bizim Avrupa hayalimizin üst üste 2-3 sezon başarılı olduktan sonra başlamasını isterim.

• hayırlı olsun konu.

burdaki ücretler doğru mu ? berat özdemir'e uğurcan'ın 4.5 katı maaş mı veriliyor? neden?

salarysport.com
    Trabzonspor A.Ş. 2023 Maaşları | Oyuncu ve Takım toplamı.
    https://salarysport.com/tr/football/super-lig/trabzonspor-a.%C5%9F.

ayrıca rakiplerimizin ortalama bir yabancı futbolcuya 4 milyon euro maaş verebiliyorken bizim maksimum 1.5-2.00 arası verebiliyor olmamız çok acı.

• bcan402 kullanıcısına yanıt

Doğru olduğunu sanmıyorum. Transfermarkt bakmak lazım.

• Draguş'u çok merak ediyorum. Umarım beklenenden iyisini verir ve bir sürpriz yapar.  

• nk061 kullanıcısına yanıt

En fazla ikili mücadele kazanan ikinci , en fazla çalım atan birinci futbolcu.

32 maç 14 gol 2 asist.

24 yaşında.

Hızlı oyuncu olması da avantaj. Ne kadar iyi olacağını bilmem ama çok iyi alternatif olacağı kesin.

• Trabzonspor lige renk katan takımlardan İnşaAllah seneye de fenere puan kaybettirecek : )
  • cimbomlusinan kullanıcısına yanıt

İnşallah sizinde feneri de bjk yide yener. Bu sene şansınız 2 maçta da takımın yarısından çoğunun olmaması oldu. Buda, sizi şampiyon yaptı. Onauchu trezeget pepe ömür denswill monier süz maç yaptınız bizle.

Bu arada şampiyonluğunuz da hayırlı olsun. Hakettiniz aldınız.

• Bu arada yeni konumuzda hayırlı olsun.
  • bidarxx kullanıcısına yanıt

Evet Trabzonspor'u bizim için iyi zamanlarda yakaladık

• Hayırlı olsun.

Geçen gün, şampiyon olduğumuz senenin konusuna baktım ve her haftayı tekrar tekrar yaşadım. Umarım, sonu şampiyonluk olmasa dahi bizim için keyif veren bir sezonun konusunu oluşturmuş oluruz.

Şampiyonluktan sonra iyice oyundan keyif almaya odaklanan bir futbolsever oldum diyebilirim. Uzun yıllardır TFF tarafından da tanınan bir şampiyonluk almak, beni şampiyonluk açısından tatmin etti. O yüzden bu sene tamamen keyifli oyun izleyeceğimiz maçlar dilemekle yetiniyorum. Avrupa için mevcut kadroya gelecek takviyelerin de yeterli olmayacağını düşündüğümden o tarafta çok bir umudum yok açıkçası. Çok ciddi bir kadro mühendisliği ve nokta atışı olmasının yanında alternatif oluşturabilecek, kadro derinliğini sağlayacak yeni ayaklar lazım. Bu açıdan Konferans Ligi'ni bizim açımızdan daha uygun buluyorum. Galatasaray ve Fenerbahçe de umarım Avrupa Ligi'nden yollarına devam ederler. Ülke puanı için bunun daha hayırlı olacağını düşünüyorum.

• Dün gece trtspor bu sezon ki maçları gösterdiler. Merak edip izledim 15 civarı çok net penalltı var verilmeyen. Öyle basit penaltı bile değil gs fb olsa tamamına yakınına kesin penaltı çalınacak pozisyonlar. Çoğunda da puan kayıpları yaşamışız. Bu senen özet görüntülerini izleyin anlarsınız. Bunlardan aklıma kalanlar kayseri Sivas bjk maçları var. Hepsinde puan kaybetmişiz.

Buna ve müthiş formsuz uğurcana rağmen Avcı döneminde 1.83 puan ortalaması bence gayet güzel. Hatta afrika şampiyonası sırasında 5.6 eksiklikli o 4 haftalık mağlubiyet serisini saymazsak ortalama 2.15 falan oluyor. Haydi 2 alıp 2 versek o dönemde yine de 2 üstü bir ortalamamız oluyor.

Sene başı Avcı olsa gayet iddialı olabilirdik. Çünkü kafa da olursan başka motivasyon lada oynuyorsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bidarxx -- 9 Haziran 2024; 15:0:49 >
  • Birde sıkıcı futbol falan diyoruz da bu sene biraz daha farklı bence. Ara ara çok patlamalı maçlar çıkardık. Kısa dönem bile olsa güzel oynadığımız oldu. 5.10 dakikalık periyotlara 2.3.4 gol sığdırdığımız çok maç oldu. Antepe istanbula ankaragücüne 10 dakika içine 3 gol sığdırmışız.
    Fener Antep deplasman ları bjk iç saha maçlarında mükemmel top oynadık. Hatta buna yenildiğimiz Sivas kayseri maçlarını bile koyarım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bidarxx -- 9 Haziran 2024; 15:1:44 >
  • Adam TV dede baskasinin Kupasini goturmus.

• _turbo_ kullanıcısına yanıt

Ahmet Selim Kul'un önünde zaten bardak var. Saçma olmuş.

• 7-Quaresma 7 kullanıcısına yanıt
    Baskasinin Kupasini goturmek daha tatli alismis.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.