Şimdi Ara

❤️💙Trabzonspor 2024/25 Sezonu [Ana Konu] #BizdenBiriŞenolGüneş (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
707
Cevap
13
Favori
11.961
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Barisic, Draguş ve 1 futbolcu daha kesin olarak transfer edildi. Cham ile taksit görüşmeleri sürüyor. Orsic ya da Trezeguet ikisinden biri giderse Nwakaeme %100 gelecek. Çok istekliymiş gelmek için. Hatta 37-38'lik adamların takımlarını şampiyonluğa taşıdığı yerde ben 35imde o ligi donumda sallarım diyormuş. Bana inandırıcı geldi. Orsic ve Trezeguet gitmese bile gelmeli. Varlığı yeter ❤️💙Trabzonspor 2024/25 Sezonu [Ana Konu] #BizdenBiriŞenolGüneş 

• nk061 kullanıcısına yanıt
    Gelip yatsa bile kabulüm.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Bu sefer siyahı alıcam gibi. Ya da bir yanındakini alacağım. Her yıl aynı seçenek olmasın bu sene değişiklik olsun. Hepsini çok beğendim.

❤️💙Trabzonspor 2024/25 Sezonu [Ana Konu] #BizdenBiriŞenolGüneş

• Formalar güzel Aston Villa tarzı olanı çok beğendim. Hazırlayanların eline sağlık.

Sosyal medya ekibi de iyi iş çıkarmış.

Tanıtım videosu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vendée Luçon -- 14 Haziran 2024; 16:57:52 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Vendée Luçon V kullanıcısına yanıt

Gerçekten bizim sosyal medya, ülkede 1 numara.

Her seferin de harika şeyler sunuyorlar bize.

• Nwakaeme geldi.

Sıradaki açıklamalar:

- Lundstram
    - Barisic
    - Draguş
    - Cham

Bana göre gidecekler:

- Uğurcan
    - Baniya
    - Trezeguet
    - Fountas
    - Bardhi
    -Bir ihtimal Mendy

-Fernandez de kiralık.

• Nwakaeme'nin gelmesine büyük çoğunluk sevinmiştir. Ancak sakatlık nedeniyle çoğu maçı kaçırmış ve yaş almış olarak geliyor. Nasıl bir şekilde döneceği soru işareti, pek umudum olmasa da hayırlı olsun.

Ndombele gibi olmadıysa her türlü katkı verir, dar alanda attığı çalımlarla katkı veren bir oyuncu zaten.

• Draguş kesinleşti. Uğurcan gidecek gibi. Cham işi bence Petkovic işine dönecek. Biraz daha hızlanmamız ve kampa yetiştirmemiz lazım transferleri yoksa yine 1 sene boşa gidecek

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Yeni konu hayırlı olsun Abdullah Avcı gidene kadar mac izlemeyeceğim diye kendime söz vermiştim kupa finalinde maçı izliye izliye göz göre göre verdi hiç unutmayacağım bir an önce gitmesini ümit ediyorum
    Wakayeme gelişi sevindirdi Uğurcan giderse daha fazla sevineceğim ömür gidince de çok mutlu olmuştum bu takımdan başında böyle bir hoca olduğu sürece hicbirsey olmaz benden söylemesi...

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bcan402 kullanıcısına yanıt
    Bu maç Altay'a yazılmaz. Bu maçın dizilişi hatalı. Senin forvetinde müthiş kanat oynayan oyuncu var ve etkili olamıyor. Haliyle kanattan verim alamıyorsun. Genç falan affetme arkadaş koy semihi bırak inadı be.

Montellanın akşamki dizilişle ilgili hiçbir mantıklı açıklaması olamaz.

• 24 saat içerisinde teknik ekipten 2 kişi ayrıldı. Egemen ve Sarp. Burada da bir pis koku var ama sezon hazırlıkları öncesi deşmek ne kadar doğru bilemiyorum.

Hamle oyuncusu olarak iş görebilir.ilerde topu tutma konusunda üstüne yoktur zamanında. Aynı anda gol asist gerektiği zamanda oyuna sürülebilir.

• torkema61 kullanıcısına yanıt

Semih kaybolurdu orda barış Alper gibi. Me olursa olsun 1 adet pivot forvet olması lazımdı takımda.serdar dursun bile iş görürdü.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bidarxx -- 24 Haziran 2024; 3:41:24 >
  • bidarxx kullanıcısına yanıt

Hayır illa hızlı forvet arıyorsan Semih var kenarda demek istiyorum ben. Barış Alper sağ kanatta mis gibi oyuncun senin, çok daha güzel kadro kurmak varken takımı deneme tahtası gibi kullanıyor adam.

• torkema61 kullanıcısına yanıt

doğru kadro ile çıksa da yenilirdik zaten. portekiz bu haliyle kupanın favorilerinden biri.

önemli olan çek cumhuriyeti'ne yenilmemek. sonrasının havası zaten farklı olur.

• bcan402 kullanıcısına yanıt
    Yok ya ben bu kadroyla bişey olacağını sanmıyorum

• Draguş 1.575M
    Barisic 1.830M

Maaşlar pek iç açıcı değil.

• Şu kadroda Enis Desten olabilirdi ya çok net. Bu çocuğu daha da fazla pişirmeli ve abartmalıyız. Adamlar Enis'ten kötü performansı olan Semih'i zorla kadroya yazdırdı.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.