Şimdi Ara

❤️💙Trabzonspor 2024/25 Sezonu [Ana Konu] #BizdenBiriŞenolGüneş (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
445
Cevap
12
Favori
8.214
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
95. Sırada  bugün en iyi #3
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Panathinaikostan fenerden apar topar kovulan adamı ilk 11'den kesmiyor yani çok da şey etmemek lazım.

Yani şu maçta Cenk ya da Semih oynamayacak da kim oynayacak rakip 10 kişiyken hala Kaan alıyosun andaval herif

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Thiago açıklansa da hafifte olsa keyiflensek şu sıcak günlerde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nk061 -- 28 Haziran 2024; 23:27:38 >
  • nk061 kullanıcısına yanıt

Ümit Karan ve Fatih Tekke'den beri topa i yükselen milli futbolcumuz olacak eğer Abdullah Avcı her maç süre verirse.

Enis Destan ayrıca sırtı dönük rakip defansı arkasına alıp isabetli toplar indiyor. Bu tarz Türk forvet bayadır yoktu. Tek forvetli oyunda tarzını yansıtamayabilir,çift forvet oynanırsa ve diğer forvet Icadi gibi kurnaz bir forvet okursa rakip defanslar sapıtır.

Draguş hızlı kanat ve kanattan içeri kateden yarı forvet gibi de oynuyor,Draguş'a indireceği toplar da skor yapabilir.

Yalnız Abdullah Avcı'nın garantici sakin paslaşma oyunu bu dediğime uygun da değil gibi.

Enis Destan konusu bir yana, Visca sakatlanırsa pasör kim olacak. Ayrıca Bakasetas ayrıldı, 8 numara ve 10 numara oyununu kim oynayacak.

Orsiç eğer geçen sezon sakatlanmasaydı bence ligi sallardı,ligin en iyi 3 transferinden biri olurdu. Orsiç Petkoviç projesi çok iyi doğru projeydi,ama gerçekleşmedi.

Bu arada Cihan Çakar da her maç süre alırsa 1 yıl sonra banko oynayacak sansasyonel goller atacak bir futbolcuya sahip olur Trabzonspor. İlginç

Enis Destan ve Cihan Çakar ile Trabzonspor`un bu yıl olmasa bile gelecek yılı forvet açısından iyi,ama defans pişman edebilir. Abdullah Avcı eğer yıllardır oynattığı sistemini geliştirmediyse,Abdullah Avcı`nın sisteminde 6 numara ve kanat bekler defansa yakın oynanıyor,bütün sorumluluk defansın üstün becerisine bırakılıyor. Defans da haliyle bocalıyor rakip önde baskı yapınca. Sonra futbolcuyu suçluyor Abdullah Avcı. Galatasaray`da Torreira`nın,Fenerbahçe`de İsmail Yüksek`in yaptığı gibi defans önünde set olmalı 2 temaslı oynayan defans önü orta saha.

Galatasaray taraftarı olarak desteklediğim 2. takımım Trabzonspor,şampiyonluğa oynasın istiyorum da,hep bişeyler eksik. Uğurcan da artık vasat kaleci gibi. Aklı futbolda değil gibi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Arkadaşlar şunu yeni gördüm çok güzelmiş keyifli gerçekten izlemeyen varsa tavsiye ederim  

COPA90youtube
    🚨 Türkçe altyazı seçeneği mevcuttur 🚨 Sağ alt köşeden altyazı seçeneğine tıklayınız Football, more than any other sport, is about sharing stories. Stories about places, stories about people, stories about culture. And so as the last decade has seen an unprecedented dominance of a select few ‘big’ clubs winning almost every trophy available, we have missed out on those new stories that football so brilliantly tells. So last season we sent Eli Mengem on a journey, to document the few ‘smaller’ clubs who somehow did have a chance at winning something, in order to share the new stories we’ve all been missing out on. From the south of Spain to the north of Turkey to the south west of Germany, Once in a lifetime is a new series telling the story of three very different clubs made up of three very different people, in three very different places, that all share one thing in common. A very long wait to win something. For Episode 2, we headed to Trabzon, home to Trabzonspor, the only non Istanbul team who had the audacity to consistently compete with the big Turkish clubs on and off the pitch. With the club on the verge of winning their first 'official' title in 38 years, we headed to the city on the week of the deciding game. What we came across was a story, a fanbase, and a match day atmosphere that was as memorable as anything we have ever come across. This is Once In a Lifetime. Welcome to COPA90 Stories, a brand new channel exploring the greatest footballing stories from across the planet. For more info and content: https://www.copa90.com/stories
    https://www.youtube.com/watch?v=6MIVFzQ59HA&ab_channel=COPA90
  • Kombine almayı düşünüyor musunuz ? Ben İstanbul'da yaşıyorum ama fırsat buldukça giderim diyerekten eğer 8 Temmuz'a Doğu D bloktan yer kalırsa almayı düşünüyorum.

2024-2025 KOMBİNE SATIŞ FİYATLARI

VIP Platinum B Blok: 50.000 TL

VIP Platinum A-C Blok: 45.000 TL

VIP Gold: 35.000 TL

VIP Silver: 25.000 TL

Batı Alt/Üst: 10.000 TL

Doğu Alt/Üst: 8.000 TL

Fırtına: 7.000 TL

Güney/Kuzey Üst: 5.000 TL

Ben stad ta maç izleyemiyorum hocam. En son 4.5 sene önce gitmişimdir maça.

• Abdullah Avcı nın çalıştırdığı takımdan, oynattığı kabız futboldan bir beklentisi olan var mı gerçekten, benim hiç bir beklentim yok.

• bidarxx kullanıcısına yanıt

Neden?  

• Ben kombinemi Doğu Üst’ten aldım

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • szalai ve okay haberleri var. onuachu ile blrikte bu üçü olursa harika bir transfer dönemi geçirmiş oluruz

uğurcan

meunier-szalai-denswill-barisic

visca-ozan-okay-nwakaeme

dragus-onuacu

tabi baniya,fernandez,kourbelis,bakic,bardhi,trezeguet,teklic,lahtimi,maxi gomez gibi çöplerin de gitmesi gerekiyor.

9 gereksiz yabancı nedir bir takımda???

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bcan402 -- 9 Temmuz 2024; 16:5:32 >
  • bcan402 kullanıcısına yanıt

Szalai - Denswil olmaz hocam defansta. İkisi aynı tarz ve aynı ayak oyuncusu. Sağ stoper sancısı var şu an. Öncelik oyken gidip Szalai'yi almak saçmalık.

Ayrıca okay ozan da iyice batırır. Orta sahaya top dağıtacak zekada 8 numara gelmediği sürece geçen senenin aynısını izleyeceğiz.

Trezege çöp mü ?

• Onyargisiz kullanıcısına yanıt

benim için öyle. ilk geldiği günden beri hem de.

Bilmiyorum hocam zevk alamıyorum.ayrica böbrek rahatsizligimdan kışın zaten o soğukta bekleyemem. 5.6 yıl önce kombine aldım 4.5 maça anca gidebildim.

Hocam emwakame ancak hamle oyuncusu olur. Oraya orsiç veya trezeget şart. Orta saha ya lusdram kesin olmalı. Ve bence mende yine stoper de devam etmeli.

Gerekli durumlarda ortaya alınabilir.onlar harici güzel kadro.

En kıymetli oyuncumuza da çöp demezsin be hocam

• Fikstürümüz belli oldu. İlk mesaja ekledim.  

• Hacıosmanoğlu başkan Trabzonspor şampiyon.

• Sivassspor deplasmanları zor olsa da bu mevsimde oynamak bizim için avantaj. Bay haftamızın ise Avrupa eleme maçlarına denk gelmesi yine olumlu bir haber.

Avrupa ligi 2. Eleme turunda karşılaşacağımız Ruzemberok - Tobol maçı 5-2 Ruzemberok galibiyeti ile sonuçlandı.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.