< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
❤️💙Trabzonspor 2024/25 Sezonu [Ana Konu] #BizdenBiriŞenolGüneş (4. sayfa)
-
-
Meunier’in ayrılığı yönetim ve klüp üzerinde kötü bir imaj yarattığı bir gerçek. Devre arasında takıma katılmasına rağmen yaptığı asistlerle dikkat çekti. Ancak son maçlarda düşen bir formu göze çarpıyordu. 19 maç 1 gol 7 asist peformansı var. Kariyerinde başarılar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vendée Luçon -- 16 Temmuz 2024; 17:43:48 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Sözleşmedeki şartın bitimine 5 dakika kala sözleşme feshi çok masum değil. Buradan bir şeyler kazanmalıyız.
-
Hacıosmanoğlu TFF başkanı oldu.
Fıkra bu kadar.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Büyükekşi tabii olmasın ama koskoca ülkede aday çıkmıyorsa böyle ülkenin ta. Neyse
Mükemmel oldu.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Bakalım ne yapacak. Ülkede düzgün adam yok demek ki. Siyasette de düzgünü yok.
Ülkede yönetici vasfında bir kişi bile yok nası ülkeyiz ya.
Bekleyip görelim. Ben başarılı olabileceğine inanıyorum. O yüzden ilk andan eleştirmenin yersiz olduğu kanaatindeyim.
-
Avrupa ligi 2. Eleme turunda rakibimiz Ruzemberok. Sadece iki hazırlık maçı yaparak ilk resmi maçımıza çıkacağız. Fenerbahçe'de aynı tarihlerde Avrupa maçı yapmasına rağmen beş kez hazırlık maçı yaptı. Tabi bunda Mourinho'nun takıma yeni katılmış olmasından dolayı normal sayılabilir. Sezonu erken açan Kuzey takımları ile eşleşsek turu bir ihtimal düşük görebilirdim. Turu geçersek 3. eleme turunda seri başı olmadığımızdan zorlu rakiplerle karşılaşacağız.
-
Turu geçersek Wisla Krakow - Rapid Wien kazananı ile oynayacağız. Bence çekilecek en iyi kurayı çektik. 3. Turu geçersek, Play-off'ta seri başı olma ihtimalimiz az olduğundan Avrupa ligi gruplara kalmayı ben zayıf görüyorum. Konferans ligi ve Avrupa ligi arasında ödül olarak çok fark yok. Bizim için Konferans liginde ilerlemek daha makul gözüküyor.
Takımda 8 numara olmadıktan sonra bizim için her tur zorlu geçecek.
-
stevan savic hayırlı olsun. fazlasıyla iyi stoper.
okay da bitti deniliyormuş. sağ bek zaten trabzona inmiş.
8 numara ve forvet ile transfer sezonu kapanır hatta ocak ayınca transfere de gerek kalmaz.
bilmiyorum ama lunstram belki 8 oynar.
umarım ağır sakatlıklar olmaz.
-
Savic eğer oynamaya geliyorsa muazzam iş olur, katkı da sağlar. Okay yerli olması hasebi ile mantıklı onun dışında mantıklı açıklaması olan bir transfer olduğunu düşünmüyorum. 8 numaraya Thiago çeksek ne tatlı olur
-
thiago futbolu bıraktı
-
Aaaaa şimdi olmadı ahahh
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Lundstram ne 8'i ya bize oyunu görecek adam gelmediği sürece bu takım yine kör dövüşüne devam edecek. Çok iyi kadro kuruyorsun ama bu kadroda göz organı yok şu an.
-
Meunier'in ayrılığı ile Malheiro ile anlaşmışız.
Bosingwa, Pereira gibi Portekiz'li sağ bekler bizi mahçup etmedi. Pedro Malheiro ile bu devam eder umarım.
-
Ruzemberok maçı ile 150. Avrupa maçımıza çıkacağız. 2024 - 2025 sezonunu resmen açıyoruz. Bir sezon aradan sonra tekrar Avrupa sahnesindeyiz. Avrupa'da başarı önemli, katsayımız düşük. Umarım Ruzemberok adını unutamadığımız takımlardan biri olarak aklımızda kalmaz. Kazanarak başlamak önemli, başarılar.
www.trabzonspor.org.trAvrupa Kupaları | Trabzonspor Kulübü Resmi Web Sitesihttps://www.trabzonspor.org.tr/tr/arsiv/gecmis-musabakalar/avrupa-kupalari
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vendée Luçon -- 25 Temmuz 2024; 12:51:7 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X