Şimdi Ara

❤️💙Trabzonspor 2024/25 Sezonu [Ana Konu] #FatihSultanTekkeYuvada (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
849
Cevap
13
Favori
14.472
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yok, apoyla bağları koparıp geri dönmemek üzere şutlamak lazım. Ben daha fazla dayanamıyorum bu oyuna.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • torkema61 kullanıcısına yanıt
    Sadece avrupa maçlarında böyle oynatıyor

• ehmet34 E kullanıcısına yanıt

Sanmıyorum, geçen sezon da böyleydik. Sadece iyi ayaklarla sonuca gittik (Meunier + Onuachu). Şimdi takımda bel bağlayacağı kimse yok. Hoca futbolu silip atmış kafasından, dalgasına bakıyor.

Başakşehirde de beşiktaşın başındayken de avrupa maçı olunca bi tuhaf oynuyordu

Fobisi var herhalde

• ehmet34 E kullanıcısına yanıt

yok hocam, avcıda futbol antipatisi var.

• Futbol bu belli olmaz ama , tur şansımız zaten düşüktü bu sonuçla iyice azaldı. Rapid Wien oynadı kazandı tebrik ederim. Skordan çok oyun anlamında birşey yok, düzelecek gibi de durmuyor

Elenmemiz durumunda Konferans ligi Play-off turunda St Gallen-Slask Wroclaw maçının galibi ile oynayacağız. Bu takımda büyük ihtimal St-Gallen olacak gibi duruyor 2-0 kazandılar. Maçlar başlamadan önce yazmıştım Avrupa ligi seviyesinde değiliz. Konferans ligi bizim için daha gerçekçi bir hedef. Bir şekilde gruplara kalmamız lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vendée Luçon -- 8 Ağustos 2024; 22:36:7 >
  • Hocanın çok ciddi silkelenip kendine gelmesi lazım. En acilinden bir şeyleri değiştirmesi gerekiyor. Bu böyle 5-6 hafta bile zor gider.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • tsnin de mi ozel konusu varmis dhda bir de populer konulara girmishahahahahahahhaha

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dmncyr D kullanıcısına yanıt
    Yıllardır var. TS’yi babana sor genç adam. İyi forumlar.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • nk061 kullanıcısına yanıt

sordum gsnin yancisi dedi

• Abdullah Avcı nın oynattığı futbol Trabzonspor un karakterine ters niye hala bu adamı takımın başında tutuyorlar, Her zaman söylediğim gib Avcı Trabzonspor u şampiyon yapmadı, Trabzonspor Avcı ya rağmen şampiyon olu, bazı meziyetli futbolcuları ve 40 yılda bir denk gelecek üç büyükerin üçününde aynı sezon içinde çok kötü olmaları sayesinde şampiyon oldu. Bu sezonda bir ileri iki geri debelenip duracağız belli oldu, sonra Avcı çıkacak geçiş oyunu bilmem ne masallar anlatacak yine.

• dün akşam mendy 8 numara zaten dedi ya adam. daha oyuncuları bilmiyor

• inşallah sivas da yener bizi.

• bcan402 kullanıcısına yanıt

Aman hocam ağzın neler söylüyor... Bu kadar da abartmayalım.

Walla millet mendy mendy niye orta saha degil diye tutturuyor ama bu çocuk oynadığı ilk maç hariç orta sahada pek iyi gözukmedi. Aksine stoperde oldukça başarılı. Son maçta da nerdeyse hiç yoktu orta da.

Bence mendy i yine stoperde oynatıp okayi ortada oynatalım . İyi bir sekiz 10 ve santrfor şart. 3 lyl adam al başka kimseyi alma.

• Sivasspor ile saat 19:15'te 4 Eylül Stadı'nda oynanacak mücadele ile yeni sezona başlıyoruz. Temennimiz Trabzonspor için başarılı bir sezon geçirmesi dileğiyle.

Sivasspor deplasmanında en son ne zaman kazandık hatırlamıyorum. Ligde her zaman zorlandığımız deplasmanlardan olmuştur Sivasspor deplasmanı. Kışın oynamaktansa havaların iyi olduğu bu dönemde karşılaşmak bizim için avantaj. Bu avantajın bir anlam ifade etmesi için de 3 puan ile dönmemiz lazım. Rapid Wien maçı taraftarda moralsizliğe neden olsa da diğer maçlara konsantre olmamız lazım.

Başarılar Trabzonspor.

• bidarxx kullanıcısına yanıt
    Önünde adam yok ki oynayabilsin. Bir de inatla mendyi oyun kurucu top dağıtıcı olarak kullanıyor. Adam kesici bi adam, iyi bir 8 ile bunu hayal edemiyorum vallahi.

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.