Şimdi Ara

❤️💙Trabzonspor 2024/25 Sezonu [Ana Konu] #BizdenBiriŞenolGüneş (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
714
Cevap
13
Favori
12.065
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Ağzına sağlık bunu anlatamıyoruz bir türlü taraftara

Birdaxa katılıyorum inşallah Sivas da yener bizi ve buraya yazıyorum inşallah Trabzon'da bjk maçına gideceğim o maçta bjk bize rahat 6 tane belki 8 tane atacak maçta avcı istifa fatih tekke göreve diye bağıracağım bu mesaj da burda dursun ...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sivas galibiyeti ile başlıyoruz inşallah. 7 yıldır kazanamadığımız bir deplasmanmış. Bunu kırmanın tam zamanı diye düşünüyorum. Hem hava durumu hem de hazır olma bakımından iyi bir dönemde maç yapıyor olacağız.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Sivasspor - Trabzonspor 25 TL

• Abdullah Avcı 1 puana sevinmediyse bir şey bilmiyorum.

• Oynanan oyun biraz umut vaat etse eyvallah diyeceğim. Kanada iniyoruz içeriye koşu atan forvet yok. Ne oynadık ben hiç bir şey anlamadım. Elinde Enis var 87de oyuna alıyor…

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nk061 -- 11 Ağustos 2024; 21:29:16 >
  • Abdullah Avcı istifa fatih tekke göreve...

• zor deplasmandı zaten 1 puan iyi. ancak hocayı bu maç beğenmedim. bal yapmayan arı gibiyiz.

• zor mu? sivas top oynamadı hocam ne zoru. olay bizde bitiyor. şu maça sıradan takım çıksa en az 2 atardı. hiçbir şey yoktu sivasta, biz debelendik.

• Bu kadro değeri ile sivasi hava şartları iyi kar falan da yok böyle rezalet bir oyunla bir puan iyi diyen biri sıradan anadolu takımı tutuyordur bizim Konya Antalya'dan farkımız kalmadı yazıklar olsun bu seviyeye geldik ve kabulleniş başlamış hayır ben size değil kendime kızıyorum trabzon benim memleketim bile değil niye tuyorsam hata bende...

• Onyargisiz kullanıcısına yanıt

bana niye atarlanıyosun kardeşim ben trabzonlumuyum ? sıradan anadolu takımı olmakla ne alakası var sivas deplasmanı 4 büyükler için kabustur ters bi takım hepsinide yenebiliyor o yüzden ligde kaldılar kaç sezondur. ben hocayı felan savunmuyorum bu kadro değeri ile yedekler ile çıksan sivası yenmek zorundasın. wien karşısındada bal yapmayan arı gibiydik sıkıntı yok demiyoruz var.

• torkema61 kullanıcısına yanıt

2 tane iyi oyuncusu vardı biri sarı saçlı çocuk biride yabancı birisi. 2 adam çırpındı durdu maçta tuttu sivası. tipik silik Trabzonspor vardı sahada 90 değil 290 dakika oynansa gol atamazdık.

• Kesinlikle öyle. Özellikle yataklara bakıyorum ileriye bindiren 1-2 kişi var gerisi ceza sahası dışında. Aşırı korkak ve özgüvensiz takım var sahada.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Trabzonsporlular ne düşünür bilmiyorum ama cihan çanak abdulkerimin yarısı kadar bile oynayacak yeteneğe sahip değil gibi duruyor

• longestday kullanıcısına yanıt

Şu an baştaki hoca kötü olduğundan oyuncular en son eleştirilecek şey.

Abdulkadir 18 yaşında nasılsa 24 yaşına geldi hala aynı kaldı. Kendini geliştiremedi hiç.

• torkema61 kullanıcısına yanıt
    Ben sezon ortasında bir İlhan palut denemesi bekliyorum ama İlhan palut kendi kurduğu kadroyu bir sene dolmadan bırakır mı o belli olmaz

Sezon ortasına kadar bu armuta kalırsak vay halimize..

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Cihan çanak şut çekmesini biliyor ozgüveni var ömürün en iyi yaptığı icraat zikir çekmek olabilir ...

• nk061 kullanıcısına yanıt

basladiniz knk bak

• Rapid Wien ile rövanş maçına çıkacağız, ilk maç Rapid'in 1-0'lık üstünlüğü ile sona ermişti. Takımın Avrupa Ligi'nden elenmesinde şu aşamada elenmesi tabii ki eleştirilecek tek konu değil. Bu forumda en başından beri Konferans Ligi'nin bize daha uygun olduğunu yazıyorum.

Akşam 5'inci resmi maçımıza çıkacağız ve ''Eylül'e hazır oluruz'' deniliyor. Takım anlamında iyiye giden bir Trabzonspor göremiyorum. Takımın Eylül’de düzeleceğine dair kimsenin umudu kalmadığını düşünüyorum. Eylül'de milli maç arasına kadar bir ilerleme olmaması durumunda, macera aramaya gerek yok bence.

Başarılar Trabzonspor.

• takım ve abdullah avcı çok eleştirildi.

ya bu eleştirileri millete yedirip farklı galibiyet alacağız

ya da sanki hiç eleştirilmemişler gibi yan pas-geri pas kabız futboluna devam edecekler  

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.