Şimdi Ara

❤️💙Trabzonspor 2024/25 Sezonu [Ana Konu] #BizdenBiriŞenolGüneş (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
729
Cevap
13
Favori
12.148
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
55. Sırada  bugün en iyi #25
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Avcı muhtemelen bir daha kulüp yönetemeyeceğinin farkına vardı, belleyecek bizi iyice.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Konferans ligi Play-off turunda St Gallen ile oynayacağız. Elenip buradan dönersek gerçekten büyük tahribata neden olur. Avrupa maçları yük olarak görülüp elenmeyi ve yenilip teknik adam gitsin diyenleri görünce üzülüyorum. Kulübün prestiji adına Avrupa'da devam etmek önemli. St Gallen Rapid Wien'e göre benzer takım gibi görünüyor olsa da Rapid daha çok Avrupa kupalarında tecrübesi olan bir takımdı.

• St. Gallen takımını içeride-dışarıda yenemiyorsak Avrupa'da olmayalım zaten. Ülkemize yarardan çok zararımız olur. Ben 2 maçı da eze eze alacağımızı hayal etmek istiyorum. Tam tersi olursa bu senede boşa gidebilir.

Avcı'yı kovamıyoruz çünkü yönetim pasif, yönetim istifa sesi çıkaramıyoruz çünkü tribünler yönetim tarafından fonlanan puştlarla dolu. Öyle bir duruma doğru gidiyoruz ki günün sonunda bir şok etkisi yaratan olay olmadan toparlayamayacağız gibi duruyor.

Hakkımızda hayırlısı olsun, akşam 00:00'da farklı galibiyetimizi almış olalım inşallah.

• Sürpriz bir şekilde de olsa kazanmayı ve turu geçmeyi umuyoruz. Bir kaç yıl önce galibiyeti mağlubiyetinden fazla olan tek Türk takımıydık. Nasıl Avrupa'da ismi duyulmayan ve bizden zayıf rakiplere eleniyoruz anlam veremiyorum.

Başarılar Trabzonspor.

• Bardi ne aşırttı be

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • İlk devre fena değildik. En azından maçta Uğurcan yerine rakip takım kalecisi Lawrence ismini duyduk.

Mendy'yi uzun zaman sonra beğendim. İkinci yarı skoru bulmak lazım.

• hayret Trabzon gol yememiş hala

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Atacağız inşallah iyi çalıştık şimdiye kadar

• Enis’i kenara almakta geç bile kaldı

• yedi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Atamayana atarlar oldu

• mahmut716 kullanıcısına yanıt
    İptal ahahha

• trezeguet'nin neden iyi futbolcu olmadığını, kendisinden neden nefret ettiğimi anlamışsınızdır umarım.

bu takıma geçmişinde kasımpaşa olan futbolcu almayacaksın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bcan402 kullanıcısına yanıt
    Hocam en azından piyasası var. Mısır’ın iyi oyuncularından. Çokta itin neticesine sokmamak lazım. Geçen sene istatistikleri iyiydi

• ilk yarıda ki oyun neticesinde golü bulup fırsatları değerlendirebilseydik maç farklı bir noktaya gidebilirdi. İkinci yarıda ise oyuncu değişikleri ile vasat oyunumuza geri döndük. Neyse ki son dakikalar da yediğimiz gol iptal edildi.

John David Lundstram ikili mücadelede olsun, top kaybı olsun yanlış bir transfer gibi duruyor. Ne özelliği var ve 2 milyon euro alıyor neden ?

Trézéguet gol ve asist olarak verdiği katkı olsa da bitiricilik ve mental olarak sıkıntılı.

Mendy uzun zaman sonra beğendim tabi bunda gerçek pozisyonun da oynamasının da payı var. 

• Vendée Luçon V kullanıcısına yanıt
    Bu maç Orsic, Bardhi ve barisic'i beğendim ben. Ama hücumda hala bi taktiksizlik var. Karambole atak yapıyoruz.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Bu maçta rakibe nispeten daha iyi oynamış olmamız kimseyi aldatmasın kanserimiz Abdullah Avcı hocadan acilen kurtulmalıyız kanser her geçen gün yayılıyor yerine senol güneş okur fatih tekk olur sergen Yalçın olur hepsi bu vasifsizdan ruhsuzdan futbol katilinden çok çok daha iyi olur emin olun ...

• torkema61 kullanıcısına yanıt
    Sebebi hoca maalesef. Muhammed cham alındı ancak kim gelirse gelsin hoca kötü olunca işlemiyor

• Onyargisiz kullanıcısına yanıt

Abdullah avcı gitsin eyvallah da kimi getireceksin Fatih tekke'nin devam eden bir sözleşmesi var bir takımla Kolay değil hemen ordan istifa et, öbür tarafa imza at

Fatih tekke'nin kariyeri için kötü olur He Trabzonda emekli olabilecekse ayrı

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.