Şimdi Ara

❤️💙Trabzonspor 2024/25 Sezonu [Ana Konu] #FatihSultanTekkeYuvada (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
849
Cevap
13
Favori
14.478
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ozan halı sahada gibi takılıyor birde Bakasetas’ın yaptığı işi yapmasını bekliyoruz. Onun yerinde Cihan oynamalı. Avcı inadını …

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • İstifa etmek de bir erdemdir ...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Takım sanki antrenman yapmaya çıkmış, sağa sola pas yapıyor.

Sabaha kadar oynansa gol atmayı geçtim, şut çekemez bu takım.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • ozan tufan ve lundstram harika oynuyorlar iyi ki almışız.

allah abdullah avcı yı başımızdan eksik etmesin. müthiş taktisyen.

• TS bu sene de boş geçirir.Berbat oynuyorlar

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İstifa da bir erdemdir eyy Abdullah Avcı...

• Rapid Wien'in turu sonuna kadar hak ettiği bir maç oldu. Bu akşam futbol anlamında acınacak haldeydik. Takımda pozitif giden birşey yok hatta daha da kötüye gidiyor. Konferans ligini istesem de Trabzonspor'un bu şekilde elenmesi acı verici.

• Kaç para bu hocanın tazminatı taraftar arasında toplasa çıkaramaz mi ?

• Onyargisiz kullanıcısına yanıt

Tazminatlık değil, yapıştılar koltuklara.

Ertuğrul Doğan da Abdullah Avcı da bu kışı getiremeyecek.

• ilk maçtan akıllanmıştır artık geri pas vs. yapmaz diyorduk, düzgün bir 11 çıkarır diyorduk ama yok.

bunun kadar inatçı bir adam ne gördük ne duyduk. hala taktiğinin iyi olduunu savunuyor.

1 maç hata yaparsın

2.maç da aynı hatayı yaparsın.

ama 3.de de yaparsan artık bu senin tercihin olmuş olur.

tez zamanda gönderilip yerine herhangi bir td gelmeli.

avcı'nın yerine bjelica niye geldi, bjelica'nın yerine avcı niye geldi bunu da anlamış değilim.

gerçi bjelica en azından içerde kazanıp deplasmanda kaybediyordu o kötü kadroyla.

• Avcı takımlarını izlemek büyük eziyet, Büyük sabırlar diliyorum. XG bu kadar düşük Adam istatistik delisi ve bakmadığı tek istatistik gol beklentisi.

• mcx kullanıcısına yanıt

Gol beklentimiz 0.01. Bunun ne anlama geldiğini biliyor musunuz hocam ?

99 maç oynasak 1 gol bile atma ihtimalimiz yok dün akşamki oyunla. Ama ben buna takılıp kalmıyorum. Vurursun birine çarpar girer bir şey olur golü bulursun. Burada konu takımdaki o Avcı'nın gönderildiği dönemde yani hastalıklı bir yapı var ve çözemiyorum dediği dönemdeki durgunluk.

Takım hiç bir şekilde ileri koşmuyor. İleri koşu atan oyuncu sayısı sıfır. Dolayısıyla ortada umut vaat eden bir oyun yok. En sonunda Mendy sokarım böyle oyuna diyip hücuma kalktı. Orada bile delirdi kenarda. Çimleri yumrukluyordu en son. Birde kontraya çıkmadığımız ve rakip takım bizim ceza sahamızda iken geri pas yaparak rezilleri oynadığımız an var.

Akıllara zarar bir futbol oynuyoruz ve böyle devam ederse BJK derbisini düşünmek bile istemiyorum...

• Fenerbahçe henüz tam olarak formunu bulamamış, Göztepe maçı kazanabilirdi. Bizi ilgilendiren kısım ise bence bugün Göztepe ile oynasaydık rahat bir galibiyet alırlardı.

• Vendée Luçon V kullanıcısına yanıt
    Şu an ligde herhangi bir takım bize karşı zorlanmadan kazanır zaten.

• Fb ülkenin kanseridir acilen kapatılmalıdır...

• nk061 kullanıcısına yanıt

O istatistik tırt bir istatistik kale almayın hocam

Ligin başı daha abdullah avci takimlari geç form tutar

• hasanmerto kullanıcısına yanıt
    Sen maçları izledin mi? Bizimkiler orta sahayı geçince noluyor lan deyip geri dönüyor.

2 yıldır 8 numarasızlıktan ölüyoruz. Bu sene alır heralde dedik almadı, şimdi apar topar menajer önerisiyle bi koreliyi çektik Allah sonumuzu hayır eylesin. O da 10 numara zaten.

Sorun forvet değil, topu rakip ceza sahasına götüremiyor ki takım. Bak sana şunu diyeyim, kalıbımı basıyorum buna. Maxi Gomez Fener'de gol kralı olur. Elimizde cevher var ama hoca boyu kısa, pivot olmaz deyip oynatmıyor. Kıt futbolun olduğu dönemde bile 8-9 gol atmış adamdan bahsediyorum. Ve hala forvet almaya çalışıyoruz. Bu politikayla bir yere varamayız.

Acil bize Fred gibi, onun kadar olmasa da yerini yurdunu bilecek bir 8 lazım.

• Maxi Gomez ile yollar ayrılmış. İlk geldiğinde zamanlarda fena bir başlangıç yapmamıştı ne yazık ki devamı gelmedi. Mevcut durumu ile Avrupa'da forma giyeceğini düşünmüyorum. Güney Amerika'da kariyerine devam edebilir.

• Vendée Luçon V kullanıcısına yanıt

Maxi Gomez, yeni bir Burak Yılmaz yaratılacak çok güzel bir örnek olabilirdi. Ben bu adamın çok rahat eski günlerine döneceğini düşünüyordum. Ama Avcı ile olacak şey değil. Daha eldeki golcülerin kıymetini bilmiyor. Pivot isteyip de olmayınca "Enis Destan'ı oynatayım" düşüncesini bir türlü kafasına koyamayan adamdan ne beklenir ki başka.

• beyler şenol güneş ne zaman geliyor, bu avcı kulübü çiftliği yapacak herhalde.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.