Yukarıda yazdım diğer seçenekleri de < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
❤️💙Trabzonspor 2024/25 Sezonu [Ana Konu] #FatihSultanTekkeYuvada (10. sayfa)

-
-
Bu arada Giray kaçar onuachu bitmiş diyor
Hayırlı olsun
Remzi Giray Kaçaryoutube
Onuachu Biitti #trabzonspor #onuachu achuhttps://www.youtube.com/watch?v=ldQzjR78BTk
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cimbomlusinan -- 25 Ağustos 2024; 4:22:31 > -
-
Sosyal medya ekibi harıl harıl çalışıyor
-
GS bize çok benzer bir top oynuyor. Bu sene biraz sabırlı ve akıllı olursak ilk 2 sürpriz olmaz diye düşünüyorum. Keşke birlik olup takıma tek 1 ses olarak destek verebilsek.
-
İki takımın da temel sorunu oyunu kuramamak. Her şey oyuncuların bireysel performansına bakıyor. Bu şekilde oynanan oyun, oyun değil. Şu an Türkiye'deki tüm takımlarda aynı şey var. Taktik yok, oyuncun bireyselde ne kadar iyiyse o kadar iyisin, üstü yok bunun.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Katılıyorum ve biz bu sorunu Cham ile çözüp Onuachu ile bitirebilirsek iddiamız olur düşüncesindeyim. GS'da bunu yapacak olan Mertens var ama onun da bu yaşta ne kadar performans vereceği meçhul.
Velhasıl kelam enseyi karartmamak lazım. Herkesin bir açığı var.
-
Yalnız Cham oyun kurma potansiyeline sahip futbolcu değil. Karakter ve oyun olarak gsdeki gabriel sara ile aynı mantalitedeler.
Bizim ihtiyacımız olan şey bir Sosa, bir Hamsik bulabilmek idi. Ama bulamadık. Bulsak bugün bambaşka bir takım izleyeceğiz ama öyle futbolcu aramıyorlar belli.
Maddi olarak rahatlayacağımız bu dönemde parayı hiç edecek erto ile Apo ya ona içim yanıyor be hocam. Vallahi canım yanıyor.
Cham 10 numara oynuyor bildiğim kadarıyla. Okay ve Mendy'nin önünde oynarsa Sosa etkisi yapabilir kanaatindeyim.
-
İşte bize topu üçüncü bölgeye faydalı bir şekilde topu gönderebilecek kalite lazım. Cham'ın maçlarını izledim, genelde üçüncü bölgeye gelen toplarla iş yapıyor. E top sana gelmedikten sonra ne yapacaksın ki? Hoca Cham'ı 8 oynatacak. İnşallah Bakasetas gibi yitip gitmez.
Yine bir basın toplantısı ve yine soruları duyamıyoruz. Koca kulüpte şu soru soran gazetecilerin arasında mikrofon gezdirecek 1 Allah'ın kulu yok mu yahu ? Bu kadar zor mu ?
-
Biri sesimi duydu sanırım mikrofon geldi
-
Sampiyon olduğumuz sene mart ayından beri takıma top oynatamayan sürekli geri pas yan pas yaptıran mendy gibi oyuncuları kendi bölgesinde oynatmayan onlarca transfer yaptırıp oynatmadan fesh edip göndererek kulübü bu kadar borca sokan zevksiz futbol oynatani neden savunuyorsunuz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Avcının bu oyun anlayışı bu dizilişi her mac sonu hikayeleriyle mi birlik olacağız Sivas zor deplasmanmis bir puan iyiymiş yahu Sivas dökülüyor ve kış değil yaz ayındayız 2 puan bırakıldı orda onu geçtim takım bağırıyor başımda hoca yok gönder kim gelirse gelsin diyor taraftar futboldan soğudu klup ülke gibi tek adam rejimine girdi heves mi kaldı hangi birlikten bahsediyorsunuz
-
Evet transfer süreci bir yılan hikayesine dönmüştü. Süreç uzayınca kendisinden beklentiler yükseldi gibi izlenim var. Kendisi bunu kaldırabilir umarım. Transfer maliyeti Galatasaray, Fenerbahçe, Beşiktaş gibi takımlar için normal sayılabilir. Bizim takım için ise yüksek maliyetli yatırım. Hayırlı olur umarım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vendée Luçon -- 29 Ağustos 2024; 18:52:51 >
Maçta 11'ler belli olmuş. St. Gallen ne Lugano ne de Young Boys kadar kaliteli ve Avrupa kupalarında tecrübesi olan bir takım değil. Kendi evimizde oynadığımız maçı kazanıp, Konferans Ligine katılmamız lazım.
Trabzonspor'umuza başarılar.
İnşallah bjk yenerde ilk defa 4 takım aynı kulvarda yanı UEFA sampoyonasında kapsırız. pardon TS elenmıstı dımı. 3 takım dıyelım o zaman.
aha Ts 'nin maçı varmış, ve dakika 28 hala gol yememiş
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
puhuha, geldi. ulan keşke 100 lira ataydım canlıda dep 'e
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X