Şimdi Ara

❤️💙Trabzonspor 2024/25 Sezonu [Ana Konu] #BizdenBiriŞenolGüneş (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
486
Cevap
12
Favori
8.914
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
61. Sırada  bugün en iyi #12
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • baltazar76 kullanıcısına yanıt
    Aspor

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • ❤️💙Trabzonspor 2024/25 Sezonu [Ana Konu] #BizdenBiriŞenolGüneş

İdeale yakın ve beklenen bir 11 olmuş. İnşallah geçen seneki kısır futbolu izleyip 90 dk kabız olmayız.

Sezonun ilk resmi maçı. Rakibin adı önemsiz ama galibiyet çok çok önemli. Gazamız mübarek olsun.

• uğurcanın devleştiği bir maç oluyor. lig başlamadan takımlarımız dağınık görünse de kadro kalitesiyle sonuca gitmeyi biliyoruz

• Oyunu tamamen doğaçlama oynadık ve futbolcuların bireysel becerileri sayesinde kazandık.

Şu maçı izleyen herhangi bir X kişisi bile bu takım oyunu açamıyor, taktiği yok, orta alanda oyun kuramıyor der 8 numara önemli der oyunu ileride geride organize edecek adam yok der.

Ama bizimkiler maalesef herhangi bir X kişisi olamıyor.

• Çok net bir 8 numara ihtiyacımız var. Çok net bir santrfor ihtiyacımız var. Çok net bir sağ bek ihtiyacımız var.
    Çok net bir stoper ihtiyacımız var.

Stoper ve sağ bek tamam diyelim ama diğer iki mevki muhakkak artık şehre getirilmeli. Ben Çakır’ın efsaneleştiği maçlar izlemek istemiyorum ya.

• Walla berbat oyun oynadık ama sevindirici 3 şey var.
    1.si deplasmanda 2.0 la türü geçmeyi nerdeyse garantilemek.
    2.si Uğurcan 3 senedir ilk defa böyle bir performans gösterdi
    3.su cihan çanak bu yaşta bu ozguven oyunun içinde olması ve attığı gol.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Perşembe akşamı maça gitmek isteyen varsa Doğu Üst E blok kombinemi gişe fiyatının altına devredebilirim. İsteyen olursa yazsın lütfen. İstanbul'da olduğum için gidemeyeceğim.

• Weghorst ve Okay deniyor, büyük ihtimalle olacak.

Cham için tekrar çaba sarf ediliyor.

Üstüne bugün açıklanan finansal kap bildirimlerine bakılınca ekonomik olarak da pozitif yönde gelişmeler mevcut. kartal projesi yanında ek olarak 2 sponsorluk antlaşması olacakmış.

Bir tane doğru 8 numara ile çok iyi işler yapabilecek takımız. Alınmazsa bu transferlere rağmen yine aynı senaryo olur diye düşünüyorum açıkçası.

• 4 ekran Tod Tv paketi icin Aylik 50TL olarak odenecek sekilde, TS kontenjanı bosta. Derbileri ev sahibi izler.

❤️💙Trabzonspor 2024/25 Sezonu [Ana Konu] #BizdenBiriŞenolGüneş

• Trabzonspor - Ruzomberok
    İlkyarı Sonucu 0-0
    Rakip daha net gol pozisyonlarına girdi,Uğurcan kurtardı.
    Klasik Abdullah Avcı takımı.
    Edin Visca olmasa Trabzonspor pas yapamaz,atak yapamaz.
    Edin Visca futbol kariyeri boyunca o kadar sakatlık geçirdi yine de harika oynuyor. Müthiş ptofesyonel.
    Trezege (Trezeguet) atakları öldürüyor başka bişey yaptığı yok
    Abdullah Avcı'nın olduğu yerde defansta doğru yerleşim,rakibin alanını kapatmak beklemeyin.
    Abdullah Avcı'nın da Fatih Terim'in de başarıları çalışkan yardımcıları sayesinde oldu.
    Defans organizasyonu olmadan ancak çok vasat takımları yenebilirsiniz.
    Abdullah Avcı defans çalıştırmadan defanstan iyi savunma yapmasını bekler ve hatalı goller yenilince futbolcusunu basın önünde eleştirir,imalı şekilde futbolcusuna yeteneksiz hatta aptal gzekalı der.
    Daha önce de burada yazdım,bir Galatasaraylı olarak Trabzonspor avrupada da bizim ligde de başarılı olsun istiyorum. Üniversitede ilk yılımda öğrenci evinde Trabzon Vakfıkebirden ve Akçabat'dan 2 abi ile kaldım,,çok emekleri var bende. Tereyağı ve tam buğday ekmeği getirirlerdi çok yedim. Beni Trabzon'a getirdiler gezdirdiler 2 farklı yaz tatilinde.
    İlla Trabzondan evlen dediler evlenmedim,inatçı kadın sevmem annemden bilirim bıdıbıdıları dırdırları bitmez.
    İstanbul'da da gerek Kasımpaşa'da otururken komşuların ve Kasımpaşa esnafının arasında gerek iş çevremde Trabzonlu çok vardı.
    Sevinmelerine sevinirim her zaman. RTE'nin Rize Güneysulu akrabası Demircanlar vardır,onlarla Rizespor Trabzonsor kavgası çok ederlerdi Kasımpaşa'da. Esnaf ya Rizeli ya Trabzonludur Kasımpaşada. Biraz Giresunlu,biraz Erzurum biraz da Antalya Aksekili. Bingöllüler de vardır tabi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OkumadanAlma -- 1 Ağustos 2024; 21:34:28 >

• Guncel

• Trabzon iyi transferler yapti bu yil ilk2de olcaktir.

• demircibu kullanıcısına yanıt

Yapılan transferler yerinde transferler ama 8 numara yok, olmadığı sürece değil ilk 2, ilk 4 mucize bu sene.

• torkema61 kullanıcısına yanıt

Aslinda para olsa gircen rabiota hem karadenizliyede benziyo😁

• Perşembe akşamı maça gitmek isteyenlere kombinemi devredebilirim dostlar. 500TL Doğu ÜST E blok

• orsic'in liste dışı bırakılması skandaldır.

trezeguet zekasızının yerine 10 kere tercih edebileceğim bir isimdi. inşallah hırs yapar da ligde güzel maçlar çıkarır orsic

• ❤️💙Trabzonspor 2024/25 Sezonu [Ana Konu] #BizdenBiriŞenolGüneş
  • Avrupa'da tüm ülke puanlarını biz mi toplayalım arkadaşlar biraz el atsanız

• Bir ts fb şampiyonluk çekişmesi daha istemem sonra kupamızı verin diye başlıyorlar ❤️💙Trabzonspor 2024/25 Sezonu [Ana Konu] #BizdenBiriŞenolGüneş  bjk FB cekisir sanki bu sene

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.