Şimdi Ara

❤️💙Trabzonspor 2024/25 Sezonu [Ana Konu] #BizdenBiriŞenolGüneş (39. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
768
Cevap
13
Favori
12.691
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
Giriş

Şenol Hoca'nın hatırına birşey yazmayacağım şu mesaja..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sublebaaa -- 15 Şubat 2025; 21:11:32 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Visca nasıl 90dk sahada kaldı...

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Küfrün her türlüsü kötüdür ama Bjk tribünleri Trabzonspor maçlarında Uğurcan hariç kimseye özel bir tepki göstermiyor. Hiçbir tepki sebepsiz değildir.

Maça gelirsek Şenol hocadan dolayı puan kaybetsek te çok üzülmezdim. Trabzonspor takımını da tebrik ederim. Öteki iki taklacı takım gibi ortamı gerip, hakeme oynamadı. Fakat kalitesi çok düşük bir Trabzonspor gördüm. Biz de çok iyi değiliz ama Trabzonspor bizden çok daha kötü.

• MAF10 kullanıcısına yanıt

Adam daha ısınmaya çıkmışken küfür ediliyor. Ahlaksız insan yapar bunu. Sebepsiz, durduk yere. Ayrıca Uğurcan zaman da geçirir, istediğini de yapar. Bunun cezası bellidir. Kimse kimsenin anasına avradına kundaktaki bebeğine koro halinde sövemez.

Bedeli olmalı.

• nk061 kullanıcısına yanıt

Sebepsiz demişsin ama sebepsiz olmadığını yazmıştım. İstediğini yapar yazmışsın ama bu da yanlış. Hicbir futbolcu saha disi istedigini yapamaz. 40 bin kişinin önünde tribünlere el kol hareketi yapamaz. Yaparsa da zaten futbolu bırakana kadar o el kol hareketleri bumerang gibi dönüyor.

Bu arada bu kadar kafana takma. Sizin takım bile gayet rahatti. Hatta Senol hoca bile olumsuz bir şey soylemedi. Güzel maç oldu. Trabzon cirkeflik yapmadi. Kazansaydiniz da cok uzulmezdim. Keşke her maç bugun ki gibi futbol konuşulsa hakem konusulmasa.

Son bir not doğru tektir. Küfür kötüdür.  

• sevmediğin futbolcuyu yuhalarsın ama hep bir ağızdan anasına sövmek nedir ? bu mu efendilik?

tff nin küfür için ciddi bir yaptırımı olmalı artık. passolig boşuna mı var? tespit etsinler bassınlar cezayı.

• bcan402 kullanıcısına yanıt
    Bende bunu söylüyorum. Bedeli olmalı. Siyasi tezahürat olunca kameralardan bulup millete men veriyorlar. Kulüp takipçisi olsun gerekli cezaları verdirsin

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.