< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
❤️💙Trabzonspor 2024/25 Sezonu [Ana Konu] #BizdenBiriŞenolGüneş (35. sayfa)
-
-
İyi transferler yapmamız lazım. Başında isimler var biran önce takıma katmak gerekiyor.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Ozanın nefis sert şutunu gördünüz mü tam yılların tecrübesi ! ! ! Yahu halı sahada bunlardan yüzlercesi var.
Düzenleme : adam çıktı da 3-0 aldık.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tsfirtina -- 8 Ocak 2025; 20:11:14 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hazırlık maçı tadında geçti maç. Şu maçta bile orta saha 8 numara diye ağlıyor
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
45 yaşındayım,3.Ligde futbol oynarken genç yaşta profesyonel futbola giden yolculuğumu aile ve müstakbel hatun baskısıyla sonlandırdım. Kafama krampon gelmişti,bilinç kaybı yaşamıştım,üniversitede derecelerim de iyiydi,ya İstanbul'da kalacaktım ya üniversiteye devam edecektim. Maçta başıma aldığım darbeyle hastaneye kaldırımdım,,dikiş atıldı vs.
Zaten futbolu bırakıp bırakmamak kararı vermek zorundaydım. Bu olay denk geldi o haftadan sonra halı saha maçı dışındaki futbolu bıraktım.
Müthiş de acı çektim ama biraz yetenek işi biraz torpil ile bir kulübün alt yapı hocalığına başladım. Başarılı olunca 8 yıl alt yapı eğitmenliği yaptım.
Forumda tanışıp teelde buluştuğum arkasaşlar beni özel sektörde bir şirkette yönetici olarak bilir. Özel sektördeki işim ile altyapı antrenmanları ve maçları arasında koşturdum.
Özel sektördeki işim firma ile ilişkilerimin derinliği gereği altyapı eğitmenliğine de vakit ayırmama müsaitti.
Aslında şu mesajı yazacaktım.
Futbolla kendimi kaptırmış biriyim. Radyo 1'den maç dinlemek bende halâ ayrı bir heyecan.
Yıllardır maçlar izlerim,bende özel etkisi olan anadolu takımları var.
Bunlar başta Trabzonspor,,Eskişehirspor,Samsunspor,Bursaspor,Göztepe.
Çocukluğum ve gençlik yıllarımda izlediğim maçların bende oluşturduğu düşünce sonucu bu takımlara sempatim var,
Ben tribünlere önem veren tribü nleri analiz eden bir futbol severim. Trabzonspor,Ali Şenli,,teknik direktör Perreiralı Fenerbahçe-ye 2-1 yenilip şampiyonluğu Fenerbahçeye kaptırdığında acayip üzülmüştüm.
Aslında Trabzonspor`un şampiyonluğu Fenerbahçeye kaotırıp 2. olduğu sezonlarda benim hatırladığım 2 sezonda şampiyonluk Trabzonspor`un hakkıydı. Hatta 5 puandan fazla fark atarak şampiyon olmak hakkıydı ama işte malum sistem İstanbul takımlarına avantaj sağlıyordu. Bu aralar,biz kazanamazsak yıkılsın dünya deyip kaos ortamı oluştırmaya çalışanlara Trabzonspor`un 2. olduğu kendilerinin şampiyon ilan edildiği sezonları hatırlatmak şart.
Benim gönlümde o yıllarda şampiyon Trabzonspordur. O sezonları yaşayan tüm Trabzonsporlulara göre,hatta diğer futbol takımların taraftarlarına göre de şampiyon Trabzonspordur. Sadece kupa eksik, ama gönüllerde şampiyon oldular. Futbolseverler diğer takımdan nefret eder hale geldi yaptıklarıyla. Bu yüzden sevilmiyorlar.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Trabzonspor - Antalyaspor maçı
Beinconnect 4 ekran (Web-cep-tablet ve SMART TV) : 100 TL
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Rezalet hakem yönetimi. İlk yarı saydığım 6 pozisyon var vermediği, ikinci yarının daha 34. saniyesinde faulü vermedi.
Uzun zaman sonra güzel oyun. Hakem her zamanki gibi kötü. Maç 0-0 bitse ortalık yine yangın yeri olacak.
-
muhteşem güçlü bir oyun ile gelen harika bir galibiyet gerçekten takımın her bölgesi muhteşemdi..
-
Yine kazanan haklıdır mottosu iş başında. Trabzonspor inşallah daha iyi olacaktır. Ancak kırılganlıkların giderilmesi zaman alacak. İnşallah iyi bir 8 numara ve kanat alınır da keyifle ligi izlemeye devam ederiz.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Yarın Sivas'a 3 atarız diyorum.
-
Cham risk edilmeyecekmiş. Ben en çok Savic'i merak ediyorum ne yapacak diye.
Savic şimdiye kadar oynadığı maçlarda kumaşını belli etmişti hocam ben çok ekstrem bir merak içerisinde değilim. Sadece kazanmaya devam etmemiz gerekiyor. Başka bir isteğim yok. 1-0 olsun bizim olsun.
-
-
-
-
3 demiştim ama 4 attık o da güzel oldu.
Danylo Siken hayırlı olsun bu arada.
Ben bu çocukta tamamen his olarak hiç bir bilgiye veya izlemeye dayanmadan bir Teofilo Gutierrez havası alıyorum. Hayırlısı olsun.
-
trezeguet zekasızının gönderilmesine çok sevindim. ertuğrul doğan'ın en faydalı işi diyebilirim.
-
Hocam Mısır'da sultandan sonra en çok sevilen 2. adamı 1.7M € gibi bedava sayılabilecek bir paraya gönderdik.
Yerine de 6M €'ya benzer özellik ve katkı verebilecek Zubkov'u almaya çalışıyoruz. Bunun neresi faydalı ?
-
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X