Şimdi Ara

Trabzonspor-Liverpool maçı için tercihleriniz ne olur?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
838
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Trabzonun bu sezon ki oyunu gayet iyi bence. İlk maç 1-0 bitmişti Liverpool deplasmanında. Yüksek oranlar verilmesine rağmen Trabzonsporun evinde şansı olabilir diye düşünüyorum. Siz ne dersiniz bu konuda? Yorumlarınızı alalım arkadaşlar...

• Bence trabzonspor bir farkla galip gelecek ama skor 1-0 olur, 2-1 olur bilemem. Maçın temposu skoru belirliycek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kontraktil

Bence trabzonspor bir farkla galip gelecek ama skor 1-0 olur, 2-1 olur bilemem. Maçın temposu skoru belirliycek.
    liverpool deplasmanlarda kötü sonuçlar alıyor. trabzonspor da formda bence trabzon kazanır
  • iy 1 ve ust
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ghetto Bird

iy 1 ve ust
    trabzonun oyunu ne kadar iyi olursa olsun ne kadar formdada olsa kayıtsız şartsız liverpool bu maçı söke söke alacak. banko 2 ilkyarı 2 ikinci yarı 2 uzatmalar 2.
  • quote:

Orijinalden alıntı: XRPCOIN

trabzonun oyunu ne kadar iyi olursa olsun ne kadar formdada olsa kayıtsız şartsız liverpool bu maçı söke söke alacak. banko 2 ilkyarı 2 ikinci yarı 2 uzatmalar 2.

Alıntıları Göster
    iy 1 ms 0 Denenebilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: -PiToN-

iy 1 ms 0 Denenebilir

Alıntıları Göster
    1.80'lik Liverpool oranı o kadar kötü bir oran değil ama Trabzonspor'da aşırı formda çok çok iyi sonuçlar alıyor.

Tercihim Liverpool kazanır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Miquel

Futbol bu dostum, o kadar emin olma bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: ensar2606

quote:

Orijinalden alıntı: Miquel

Futbol bu dostum, o kadar emin olma bence

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar sakın ola trabzonun formuna güvenmeyin, liverpoolun ilk maçtaki kadrosundan çok farklı bu maçtaki kadrosu. M. city maçındada oyuncularını dinlendirdi liverpool. X-2 banko bir tercih olur diye düşünüyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: camper.

Arkadaşlar sakın ola trabzonun formuna güvenmeyin, liverpoolun ilk maçtaki kadrosundan çok farklı bu maçtaki kadrosu. M. city maçındada oyuncularını dinlendirdi liverpool. X-2 banko bir tercih olur diye düşünüyorum.

Alıntıları Göster
    gerardla torres trabzona gelmiyormuş. trabzon atlar
  • Lig ile Avrupa'yı karıştırmayın. Bunlar bambaşka kulvarlar. Liverpool yedek takımıyla gelecek fakat atacakları 1 gol turu götürür. TGS 2-3 gibi duruyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Balotelli

Lig ile Avrupa'yı karıştırmayın. Bunlar bambaşka kulvarlar. Liverpool yedek takımıyla gelecek fakat atacakları 1 gol turu götürür. TGS 2-3 gibi duruyor.
    trabzonun yeneceginden hiç şüpem yok ama turu geçermi bilemem
  • quote:

Orijinalden alıntı: murat_sönmez

trabzonun yeneceginden hiç şüpem yok ama turu geçermi bilemem

Alıntıları Göster
    Trabzon fener maçındaki gibi defans yaparsa Liver süzgeçe cevirir,,,sb oranı liver 2.50 buna 100 kağıt handikaplı liver 5.50 buna da 20 kağıt atacağım sahsen...
    trabzon kesin yenemez ama beraberlik olabilir tabii...
  • quote:

Orijinalden alıntı: kambochian

Trabzon fener maçındaki gibi defans yaparsa Liver süzgeçe cevirir,,,sb oranı liver 2.50 buna 100 kağıt handikaplı liver 5.50 buna da 20 kağıt atacağım sahsen...
    trabzon kesin yenemez ama beraberlik olabilir tabii...

Alıntıları Göster
    ağa ne torres var ne gerrard var nede agger var

ne bilem bu adamlar varken ingilterede 1 gol attılar

trabzonda kazanamazlar

trabzonu sistemde denicem yarın
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zebercet

ağa ne torres var ne gerrard var nede agger var

ne bilem bu adamlar varken ingilterede 1 gol attılar

trabzonda kazanamazlar

trabzonu sistemde denicem yarın

Alıntıları Göster
    bence trabzon 3-1 alacak
  • quote:

Orijinalden alıntı: [Harun]

bence trabzon 3-1 alacak

Alıntıları Göster
    Trabzon denemeye değer gibi görünüyor ama tek ya da sistemli oynamanızı tavsiye ederim. Ayrıca her 2 takımda gol atar diye düşünüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ensar2606

Trabzon denemeye değer gibi görünüyor ama tek ya da sistemli oynamanızı tavsiye ederim. Ayrıca her 2 takımda gol atar diye düşünüyorum.

Alıntıları Göster
    üst kesin. trabzon galibiyetine riske girilir. bilmiyorlar trabzonu ve küçümseme sezdim. gerrard ve torres gelmedi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: jnewsted

üst kesin. trabzon galibiyetine riske girilir. bilmiyorlar trabzonu ve küçümseme sezdim. gerrard ve torres gelmedi.

Alıntıları Göster
    İddaa'nın Trabzona verdiği oran çok iyi, yurtdışı siteleri 2.80 oran açmışlar.

Gel gel mi yapıyorlar bilemiyorum ama sistemde Trabzon galibiyeti denenebilir.

Bilginize..
  • quote:

Orijinalden alıntı: JoNeST

İddaa'nın Trabzona verdiği oran çok iyi, yurtdışı siteleri 2.80 oran açmışlar.

Gel gel mi yapıyorlar bilemiyorum ama sistemde Trabzon galibiyeti denenebilir.

Bilginize..

Alıntıları Göster
    cifte sans 1-2
  • quote:

Orijinalden alıntı: devmanetihad

cifte sans 1-2

Alıntıları Göster
    Trabzon alır, verin 1.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.