Şike konusunda yeniden yargılanmak için mahkemeye çıkacak olan Aziz Yıldırım biraz önce mahkeme salonuna giriş yaptı,Trabzonspor taraftarları polis tarafından dışarda tutulmaya çalışılıyor... Trabzonspor atkısı olan kimse içeri alınmıyor,bir polisin komik bir şekilde "bu Fenerbahçe'nin davası sizin değil" demesi de çok talihsizceydi... İşte görüntüler;
Evet doğru demiş
quote:
Orijinalden alıntı: kandorfeyta
Şu ana kadar tam bir tiyatro izliyoruz.
Aziz Yıldırım "suçumuz vatansever olmak" beyanı ile savunma yerine stand up yapıyor. Aziz Yıldırım savunmasında direkt olarak her şeyi paralel yapıya bağlayarak siyasi güce sığınma peşinde. (Son kale Fenerbahçe) Bütün delilleri çöpe atsak, bugüne kadar 16. ACM, UEFA, CAS'ta kendi yaptıkları savunmaları savunamazlar. Şike yapmışlar, beraat istiyorlar. Savunmaları "şike yapmadık" değil "padişahımız öyle buyurdu". Bir son kale masalı. aziz yıldırım 14maç şikeyi memleket elden gitmesin diye yapmış. Adam öyle bir vatansever ki; Atatürkçüyüm deyip Türk ordusundan SAHTE ÇÜRÜK RAPORUYLA KAÇTI.
Öyle bir son kale ki; 17 Aralık KUMPAS diyor! Yeniden yargılama, aziz yıldırım'ı RTE'nin emriyle AKlama tiyatrosudur.
A.yıldırım: 2011 Şike yapmayan mı var 2012 Yaptık ama sahaya yansımadı 2013 Yaptıysam Fenerbahçe için yaptım 2014 Ben yapmadım 2015 Paraleller yaptı
quote:
Orijinalden alıntı: adizman
Şu ana kadar tam bir tiyatro izliyoruz.
Aziz Yıldırım "suçumuz vatansever olmak" beyanı ile savunma yerine stand up yapıyor. Aziz Yıldırım savunmasında direkt olarak her şeyi paralel yapıya bağlayarak siyasi güce sığınma peşinde. (Son kale Fenerbahçe) Bütün delilleri çöpe atsak, bugüne kadar 16. ACM, UEFA, CAS'ta kendi yaptıkları savunmaları savunamazlar. Şike yapmışlar, beraat istiyorlar. Savunmaları "şike yapmadık" değil "padişahımız öyle buyurdu". Bir son kale masalı. aziz yıldırım 14maç şikeyi memleket elden gitmesin diye yapmış. Adam öyle bir vatansever ki; Atatürkçüyüm deyip Türk ordusundan SAHTE ÇÜRÜK RAPORUYLA KAÇTI.
Öyle bir son kale ki; 17 Aralık KUMPAS diyor! Yeniden yargılama, aziz yıldırım'ı RTE'nin emriyle AKlama tiyatrosudur.
A.yıldırım: 2011 Şike yapmayan mı var 2012 Yaptık ama sahaya yansımadı 2013 Yaptıysam Fenerbahçe için yaptım 2014 Ben yapmadım 2015 Paraleller yaptı
Alıntıları Göster
quote:
"bu Fenerbahçe'nin davası sizin değil"
çok doğru bir laf...
bu işi uzattıkça uzatan adama %70 oy çıkardı mı trabzon ? çıkardı...
o zaman aziz'in yeniden yargılanıp aklanmasına da sesini çıkarmayacak artık...
trabzon halkı trabzonspor konusundaki 2004'teki duruşunu yeniden gösteremedi..
Polise bak
quote:
Orijinalden alıntı: bcan402
quote:
çok doğru bir laf...
ben bunu trabzonlu ve akpli arkadaşıma dediğimde verdiği tepkileri görmen lazımdı
sonra döndüm dedim ki size hak bu, kupa Fenerbahçe'nin hiçbir gücün o kupayı alacağına ihtimal vermiyorum bu vakitten sonra
quote:
Orijinalden alıntı: Mélih_1905
quote:
quote:
çok doğru bir laf...
ben bunu trabzonlu ve akpli arkadaşıma dediğimde verdiği tepkileri görmen lazımdı
sonra döndüm dedim ki size hak bu, kupa Fenerbahçe'nin hiçbir gücün o kupayı alacağına ihtimal vermiyorum bu vakitten sonra
Fenerbahçe nin hakettiği kupa demek istedin herhalde
Boşuna yazık ediyolar kendilerine.TFF'yi kapatırlar ülkedeki profesyonel ligleri iptal ederler ama feneri küme düşürmezler.Fenerde ülke kuracak lobi var kimse duramaz karşılarında.
quote:
quote:
quote:
çok doğru bir laf...
öyle de güzel bir ülkeyiz işte...Yeni Türkiye...
quote:
Orijinalden alıntı: OsmanlıHanedanı
quote:
quote:
quote:
çok doğru bir laf...
o sezon ts oyun olarak fb den 10 gömlek üstündü, 9 puan fark vardı ilk yarı...fb kötü oynuyordu o sezon yeni malatyaya bile yenilmişti..kanırta kanırta diye bi durum yok doğrudur 2.yarı fb daha iyi oynamaya başladı puan farkını kapattı ama fb nin en az 3 maçı satın aldığını maçını izleyerek öğrenebilirsin özellikle sivasspor maçındaki kalecinin içine aldıkları eşsiz bir hırsızlıktır...
Mélih_1905
kullanıcısına yanıt
Umut Bulut u benden iyi tanıyorsunuzdur muhtemelen. Bu golü siz yorumlayın. Ben satın aldık almadık, onlar aldı almadı demiyorum. Hani kaleci maleci diyorsun ya. ondan koyuyorum video yu.
Umut Bulut u benden iyi tanıyorsunuzdur muhtemelen. Bu golü siz yorumlayın. Ben satın aldık almadık, onlar aldı almadı demiyorum. Hani kaleci maleci diyorsun ya. ondan koyuyorum video yu.
Aziz yıldırımın "vatan, millet, sakarya" savunmasına avukatımızdan cevap:
Av. Erdem Egemen : "Şike vatan millet kahramanlık meselesi değil onur haysiyet ve adamlık meselesidir."
Bunun üzerine Aziz Yıldırım sinirlenir. Bu nasıl mahkeme!, Kim yönetiyor burayı!
quote:
quote:
quote:
quote:
quote:
çok doğru bir laf...
o sezon ts oyun olarak fb den 10 gömlek üstündü, 9 puan fark vardı ilk yarı...fb kötü oynuyordu o sezon yeni malatyaya bile yenilmişti..kanırta kanırta diye bi durum yok doğrudur 2.yarı fb daha iyi oynamaya başladı puan farkını kapattı ama fb nin en az 3 maçı satın aldığını maçını izleyerek öğrenebilirsin özellikle sivasspor maçındaki kalecinin içine aldıkları eşsiz bir hırsızlıktır...
Bize kopek gibi saldiranlarin Ts ye nasil yattiklarini da gordn dimi ?
Ts nin Buca , antep ve karabuk maclari da satilmisin onde gidenidir.Sivas kalecisinin icine aldiklarini gozunle gordugune gore bu 3 macta kalecilerin ve oyuncularin nasil oynadiklarini ve sattiklarini gormusundur artik.
Tabi sozde objektiflik yapmiyorsan.
quote:
Orijinalden alıntı: !sTaNbLuE
quote:
quote:
quote:
quote:
quote:
çok doğru bir laf...
Bize kopek gibi saldiranlarin Ts ye nasil yattiklarini da gordn dimi ?
Ts nin Buca , antep ve karabuk maclari da satilmisin onde gidenidir.Sivas kalecisinin icine aldiklarini gozunle gordugune gore bu 3 macta kalecilerin ve oyuncularin nasil oynadiklarini ve sattiklarini gormusundur artik.
Tabi sozde objektiflik yapmiyorsan.
Alıntıları Göster
Trabzon taraftarının hiç eğilmeden bu hak arayışına herkesin saygı duyması lazım.
!! Trabzonspor, Erkan Zengin için Eskişehirspor ve oyuncuyla görüşmelere başlandığını borsaya bildirdi..
Ortada bir hak ukuk davasi vatsa sesi en cok cikmasi gereken klup bursaspordur.Sanki ts sike yapmamis gibi birde hak ariyor en basit ornek buca macidir
quote:
Orijinalden alıntı: Piêr Dé Sans
şu gol ile fb nin sivasspor maçındaki golleri bir tutuyorsan ne diyim sana? adam köşeye yollamış topu sivas maçında bi gol var üstüne vuruyor korcan kankisi yavaştan gelen topu avuçlayarak içeri atıyor yani o golle bu gol bir diyorsan durum iç açıcı değil
Mélih_1905
kullanıcısına yanıt
Bu gol de kaleciye değil TS golü atan oyuncusunu karşılaması gereken Bucalı oyuncunun garip şekilde yere düşmesine bakacaktın. Gerçi hata sende değil video eksik konmuş. Santrada vuruşundan itibaren görüntüsünü bulup izlersen ne demek istediğimi anlarsın.
O Bucalı oyuncu Lig sonunda TS transfer oldu.
quote:
Orijinalden alıntı: Noctivagant
Bu gol de kaleciye değil TS golü atan oyuncusunu karşılaması gereken Bucalı oyuncunun garip şekilde yere düşmesine bakacaktın. Gerçi hata sende değil video eksik konmuş. Santrada vuruşundan itibaren görüntüsünü bulup izlersen ne demek istediğimi anlarsın.
O Bucalı oyuncu Lig sonunda TS transfer oldu.
Hocam ne garip sekilde dusmesi ya Adamlar " gol attik ts nin samp gidecek " korkusuyla santradan gol yediler bilerek.Yere kendini atan oyuncu holywood da yapsa bunu odul alir.
O sezon bizden 94 de gol yiyip sahada aglayanlarin , son dk da kalecisinin gol atmak icin kalemize gelenlerin , bize kopek gibo saldiranlarin ts ye nasil yattigini , sensakrak oynadigini herkes gordu.