Şimdi Ara

Trabzonspor Taraftarları Çağlayan'da! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
0
Favori
1.241
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • İşte o videonun düzğün olanı yani santradan itibaren olan hali

• !sTaNbLuE ! kullanıcısına yanıt
    Öyle olduğunu zaten biliyorum ama bu rakip taraftarlar direk kendini yere attı yazınca anlamıyorlar o sebeple imalı olsun diye garip şekilde yazdım.
  • Polis kanirtmis

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mélih_1905

quote:

Orijinalden alıntı: OsmanlıHanedanı

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: bcan402

quote:

"bu Fenerbahçe'nin davası sizin değil"

çok doğru bir laf...

bu işi uzattıkça uzatan adama %70 oy çıkardı mı trabzon ? çıkardı...

o zaman aziz'in yeniden yargılanıp aklanmasına da sesini çıkarmayacak artık...

trabzon halkı trabzonspor konusundaki 2004'teki duruşunu yeniden gösteremedi..

ben bunu trabzonlu ve akpli arkadaşıma dediğimde verdiği tepkileri görmen lazımdı

sonra döndüm dedim ki size hak bu, kupa Fenerbahçe'nin hiçbir gücün o kupayı alacağına ihtimal vermiyorum bu vakitten sonra

Fenerbahçe nin hakettiği kupa demek istedin herhalde

o sezon ts oyun olarak fb den 10 gömlek üstündü, 9 puan fark vardı ilk yarı...fb kötü oynuyordu o sezon yeni malatyaya bile yenilmişti..kanırta kanırta diye bi durum yok doğrudur 2.yarı fb daha iyi oynamaya başladı puan farkını kapattı ama fb nin en az 3 maçı satın aldığını maçını izleyerek öğrenebilirsin özellikle sivasspor maçındaki kalecinin içine aldıkları eşsiz bir hırsızlıktır...

trabzon buca maçını da izle o zaman

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Piêr Dé Sans

Umut Bulut u benden iyi tanıyorsunuzdur muhtemelen. Bu golü siz yorumlayın. Ben satın aldık almadık, onlar aldı almadı demiyorum. Hani kaleci maleci diyorsun ya. ondan koyuyorum video yu.

şu gol ile fb nin sivasspor maçındaki golleri bir tutuyorsan ne diyim sana? adam köşeye yollamış topu sivas maçında bi gol var üstüne vuruyor korcan kankisi yavaştan gelen topu avuçlayarak içeri atıyor yani o golle bu gol bir diyorsan durum iç açıcı değil

O zaman Dortmund macinda Muslera Reus tan yedigi golde one cok cikip sike yapti diyebilir miyiz?

Drogba nin ligde yanilmiyorsam Ordu maci veya Mersin macinda kaleci disari gidecek topa mudahale edip Drogba ya servis etti,sike yapti?

Riera bes alti kez oyuncularin sirtini cignedigi halde hakem kart bile gostermedi,hakemler satilmis?

Guiza li sezonumuzda Volkan kasimpasa macinda disari cikan topu artistik yapmaya calisip sirtinin arkasindan gecirip pasadan gol yedirtti,Volkan ust oynamisti?

Herseyden ote.Bu konu Fener le alakali,sana ne?Git otede oyna...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Aziz Yıldırım ve Fenerbahçe=Türkiye'de güç

Bizim karşımızda kimse duramaz,şu an trabzon taraftarının ve yönetiminin yaptığı rezilliktir,gerçi onlar da haklı 100 yıl daha şampiyonluk göremeyecekleri için o kupaya bu kadar tapmaları normal
  • Anca orda beklersiniz.Sanki içeriye girip ne yapacaklar 3-5 kişi gelmişler
  • Aziz Yıldırımın savunması akpnin paralel yapı savunması ile hemen hemen aynı. İki kurum da RTE önderliğinde birleşmiş aynı söylemleri kullanıyorlar. Akpde 17-25 aralık tapelerinin imhası ile uğraşıyor Fenerbahçede. Savunma metnini fb avukatları ile akp yetkilileri birlikte hazırlamış ve cumhurumzun onayından geçtiği aşikar.

Cumhuriyetin son kalesi , Ali İsmail Korkmazcı, gezici, atatürkçü, fbliler şimdi akp ile kol kola paraları sıfırlıyorlar. Kişiler ve kurumlar birleşti artık. Şikeyi aklama tiyatrosunu hep birlikte izliyoruz ve önümüzdeki dönemlerde ortaya çıkarmak üzere tarihe notlar düşüyoruz..
  • Şike Mike yok Bu ülkede hepsi Amerikan oyunları bunlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: adizman

Şu ana kadar tam bir tiyatro izliyoruz.

Aziz Yıldırım "suçumuz vatansever olmak" beyanı ile savunma yerine stand up yapıyor.
    Aziz Yıldırım savunmasında direkt olarak her şeyi paralel yapıya bağlayarak siyasi güce sığınma peşinde. (Son kale Fenerbahçe)
    Bütün delilleri çöpe atsak, bugüne kadar 16. ACM, UEFA, CAS'ta kendi yaptıkları savunmaları savunamazlar.
    Şike yapmışlar, beraat istiyorlar. Savunmaları "şike yapmadık" değil "padişahımız öyle buyurdu". Bir son kale masalı.
    aziz yıldırım 14maç şikeyi memleket elden gitmesin diye yapmış.
    Adam öyle bir vatansever ki; Atatürkçüyüm deyip Türk ordusundan SAHTE ÇÜRÜK RAPORUYLA KAÇTI.

Öyle bir son kale ki; 17 Aralık KUMPAS diyor!
    Yeniden yargılama, aziz yıldırım'ı RTE'nin emriyle AKlama tiyatrosudur.

A.yıldırım:
    2011 Şike yapmayan mı var
    2012 Yaptık ama sahaya yansımadı
    2013 Yaptıysam Fenerbahçe için yaptım
    2014 Ben yapmadım
    2015 Paraleller yaptı

en son azizin dedikleri bile yeterli...

• Burdaki fenerliler neyi ispat etmeye calisiyorlar?.......Buca videolari göstererek kendince avutmaya calismalar vs vs..UEFA ve CAS cezasi sabit. Bu mahkemeden ne cikarsa ciksin , avrupada šikenin adi Fenerbahce kalacak. Aziz Yildirimda her durusmada farkli farkli savunmalarini kimse fark etmiyor galiba......Pfffff Trabzonda šike yapmis. Hani nerde ceza????? Sampiyonlar ligine gitmekmi TS nin cezasi?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Noctivagant kullanıcısına yanıt
    verdiğim video yu tam olarak izleseler aslında golün tamamı mevcut.

Umut hayatında kaç kere o kadar uzun mesafe top sürüp o kadar temiz köşeye top yollayabilmiş ben söylemeyeyim bilen varsa getirsin koysun.
  • Klasik FB taraftarı klasik konuyu saptırma gayretleri. Buca maçımızda o yıl sene sonunda transfer ettiğimiz Sercan Kaya kadroda bile değildi. Yere düşen oyuncu da fanatik FB taraftarı olan Kamil Ahmet Çörekçi'dir. Kamil Ahmet Çörekçi aşağıda linkini verdiğim röportajında

"Öncelikle Millwall'da A takıma yükselmek ve 2-3 sezon sürekli oynayan bir oyuncu olarak tecrübe kazanmak istiyorum. Tabii ki sonraki hayalim Premier Lig'de forma giymek. Ama nihai hedefim Türkiye'de oynamak. 5-6 sene sonra Turkcell Süper Lig'de oynamayı gerçekten çok istiyorum. Hele Fenerbahçe'den bir teklif gelirse koşa koşa giderim, çünkü o benim takımım (gülüyor)."

"Fenerbahçe'yi tutuyorum ve Emre Belözoğlu'nu çok beğeniyorum. Arda Turan da çok beğendiğim bir oyuncu." demiş bir oyuncu.

http://www.tff.org/default.aspx?pageid=286&ftxtid=7842&1317pg=5

Klasik FB taraftarı bu mesajımdan sonra bile yine aynı konuyu konuşmaya devam edecektir çünkü onlar için tek gerçek kazanmaktır. Nasıl kazandığınsa aynı başkanları gibi bir önemi yoktur.....

• Son olarak şunu da ekleyeyim, Trabzonspor taraftarının adliyeye alınmayıp FB taraftarının alınması tam da ülkemizin durumunu özetleyen bir tablodur. Bu ülkede güçlüysen haklısındır....
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: OsmanlıHanedanı

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: bcan402

quote:

"bu Fenerbahçe'nin davası sizin değil"

çok doğru bir laf...

bu işi uzattıkça uzatan adama %70 oy çıkardı mı trabzon ? çıkardı...

o zaman aziz'in yeniden yargılanıp aklanmasına da sesini çıkarmayacak artık...

trabzon halkı trabzonspor konusundaki 2004'teki duruşunu yeniden gösteremedi..

ben bunu trabzonlu ve akpli arkadaşıma dediğimde verdiği tepkileri görmen lazımdı

sonra döndüm dedim ki size hak bu, kupa Fenerbahçe'nin hiçbir gücün o kupayı alacağına ihtimal vermiyorum bu vakitten sonra

Fenerbahçe nin hakettiği kupa demek istedin herhalde

o sezon ts oyun olarak fb den 10 gömlek üstündü, 9 puan fark vardı ilk yarı...fb kötü oynuyordu o sezon yeni malatyaya bile yenilmişti..kanırta kanırta diye bi durum yok doğrudur 2.yarı fb daha iyi oynamaya başladı puan farkını kapattı ama fb nin en az 3 maçı satın aldığını maçını izleyerek öğrenebilirsin özellikle sivasspor maçındaki kalecinin içine aldıkları eşsiz bir hırsızlıktır...

aynen öyleydi ama Halk olarak Balık hafızalı oldugumuz için algıyı degiştirip öyle degil derler.O sezon rakip kaleciler bile ben böyle oynayan Takım görmedim derdi.Neyse o günler geride kaldı.Artık önümüze bakıp hakkımızı aramalıyız.

Bu arada bende Çaglayana gittim ama üstümde atkı falan yoktu.Buna ragmen polisler gözümün içine baka Biber gazını elinde sallıyordu.Futbolu ve sporu ne hale getirdiler malesef.Ayrıca ülkerin futboldan çekildiginede sevindim.Şımarım kulüplerimiz passolig fiyaskosundan sonra iyice ekonomik olarak daraldı.Artık başıboş yöneticiler elenecek.

• O sezon fb lehine o kadar cok hatalar zinciri yapildiki gerek penaltilar gerekse oyuncu ayarlamariyla (emenikede bu urunun bir meyvesidir) fb yi sampiyon yaptilar . Bu suphesiz kanitlanmis bir gercektir. Ha ts yede hatalar yapilmadi dgl ama bunlar tsnin ayarlamasi degil , fb ati alip uskudari gectikten sonra iste tsyede yapildi diyebilmek icin yapilan oyunlar. Boyle videolari buraya koymanin hic bir anlami yok tum avrupa turkiye haric gercegi biliyor maalesef turkiye haric ...

• bazıları gerçekten seviyeyi yerlerde süründürüyor.Bu nedir böyle ilkokul seviyesinde mesaj yazıp hakaret etmek?Konunun futbol oldugunu unutuyorsunuz bazen.
  • Bu saatten sonra önemli bir değişiklik olmaz.
    Fenerbahçe başkanıyla iktidarın arası düzeliyor.
    Ts başkanı da iktidarla beraber geziyor.
    Ciddi anlamda verilen kararlara itiraz edemez.
    Paralel-meridyen diyerek bu işi kapatacaklar gibi gözüküyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.