1 ve 2 olaganüstü güzel olmuş.Tebrik ederim Renkdaş,maşallahın var.
Al Sıcak Sıcak Kardesim Buda
Yeni
güzel olmuş arkadaşım ellerine sağlık
çözünürlük yüksek olsa daha iyi olurdu
Dıger takımların on numara wallpaperları var bız nıe hala dandık dandık resımler yapıyoruz anlamadım coluk cocuk yapmasın su resımlerı ha arada guzel dedıgımız oluyor ama bu ısı bılen bırılerı yapsa yuksek cozunurlukde yapsada ekrana koyabılsek sahsen ben asla ekranıma tam cozunurlukde olmıyan bı resımı koymam kı bunları asla koymam kımsede trabzonsporluluk felsefesı yapmasın bakın adamlar neler yapıyor neyımız eksık
guzel resimler buyukleri gelse (1680x1050) tam super olur
Büyük Çözünürlükte Resimler Yapacagım Arkadaslar İns Beğenirsiniz
2. resim süpermiş gerçekten. Bunun full hd ye yakın bir çözünürlükte resmi olsa çok güzel olurdu.
quote:
Orijinalden alıntı: jaguar19
2. resim süpermiş gerçekten. Bunun full hd ye yakın bir çözünürlükte resmi olsa çok güzel olurdu.
yüksek çözünürlüklüsünü isteriz.
Yaynladım Kardesim bak bakım olmusmu üst konu :)
quote:
Orijinalden alıntı: Delor-x
bu konudaki 2 Çalışmanın yüksek çözünüklüsü mümkünmü?Duvar kagıdı olarak laptopumda kullanacagım.
quote:
Orijinalden alıntı: loko
quote:
bu konudaki 2 Çalışmanın yüksek çözünüklüsü mümkünmü?Duvar kagıdı olarak laptopumda kullanacagım.
Buyur Kardeşim !Bu Kadar :S
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: loko
quote:
Buyur Kardeşim !Bu Kadar :S
Eyvallah Teşekkürler
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme