Şimdi Ara

Trabzonsporluların Dikkatine

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
20
Cevap
0
Favori
640
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bugün kü karabük maçı çok tehlikeli 1.15 oran var kesinlikle oynamayın yoqsa kafayı duvarlara vurabilirsiniz

• trabzon handikap yapar , karabük kim ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: [Harun]

trabzon handikap yapar , karabük kim ?

Karabük ili Türkiye'nin kuzeyinde Batı Karadeniz Bölgesi'nde il. 2009 sayımına göre nüfusu 218.564

Karabük, 1937 yılına kadar, Safranbolu'ya bağlı Öğlebeli Köyü'nün 13 hanelik bir mahallesiydi 1935 yılında açılan Ankara-Zonguldak demiryolunun üzerinde yer alıyordu. Demiryolu ile taşıma imkânının varlığı ve kömür yataklarının yakınlığı nedeniyle, burada bir demir çelik fabrikası kurulması kararlaştırıldı. 3 Nisan 1937'de Atatürk'ün talimatıyla, İsmet İnönü, hâlâ Karabük'ün en önemli geçim kaynağı olan Karabük Demir Çelik Fabrikası'nın temellerini attı.

Karabük, 6 Haziran 1995'te, Çankırı'nın Ovacık ve Eskipazar ilçeleri ile Zonguldak'ın Eflani, Safranbolu ve Yenice ilçelerinin birleştirilmesiyle Türkiye'nin 78. ili oldu.

Karabük'ün futbol takımının ismi Kardemir Karabükspor'dur.

Karabük bir sakatlık çıkarırsa şaşırmam.

• Çok sakat...
  • quote:

Orijinalden alıntı: buckethead®

Çok sakat...
    Alt düşünüyorum ben.
    Trabzon alır ama pek gol olmaz gibime geliyor.
    Çünkü , Serkan yok fazla bindirmeler olmayacak.
    Colman yok , jaja yok ilerde pek top da dönmez.
    Bence alt olur TS alır.
  • Ben karabük'lüyüm :d hicbir türlü oynamaya değmez bi mac bu. Illâ ki oynamak isterseniz 2-3 gol oynayin
  • quote:

Orijinalden alıntı: raunk

quote:

Karabük ili Türkiye'nin kuzeyinde Batı Karadeniz Bölgesi'nde il. 2009 sayımına göre nüfusu 218.564

Karabük, 1937 yılına kadar, Safranbolu'ya bağlı Öğlebeli Köyü'nün 13 hanelik bir mahallesiydi 1935 yılında açılan Ankara-Zonguldak demiryolunun üzerinde yer alıyordu. Demiryolu ile taşıma imkânının varlığı ve kömür yataklarının yakınlığı nedeniyle, burada bir demir çelik fabrikası kurulması kararlaştırıldı. 3 Nisan 1937'de Atatürk'ün talimatıyla, İsmet İnönü, hâlâ Karabük'ün en önemli geçim kaynağı olan Karabük Demir Çelik Fabrikası'nın temellerini attı.

Karabük, 6 Haziran 1995'te, Çankırı'nın Ovacık ve Eskipazar ilçeleri ile Zonguldak'ın Eflani, Safranbolu ve Yenice ilçelerinin birleştirilmesiyle Türkiye'nin 78. ili oldu.

tanıtım süper olmus Tesekkürler. Wikipedi misin ne :d

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    FBLİ YÖNETİCİLER
    19 yıl önce açıldı
    # DH GÖZTEPE'LİLER
    10 yıl önce açıldı
    Engin Polat GSS (SS'li)
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: FTH88

quote:

Orijinalden alıntı: raunk

quote:

tanıtım süper olmus Tesekkürler. Wikipedi misin ne :d

Alıntıları Göster
    oran 1.30 gamesliga sakat olabilir ama dünkü kuponumun devamı olan maç oynadım ben

• quote:

Orijinalden alıntı: mustafacoban

oran 1.30 gamesliga sakat olabilir ama dünkü kuponumun devamı olan maç oynadım ben

Alıntıları Göster
    ben karabüklü olarak 02ç vericem .. ama tamamen duygusallıktan yani karabük yener berabere kalır dememden değil

• quote:

Orijinalden alıntı: AFRo-TAFRo

ben karabüklü olarak 02ç vericem .. ama tamamen duygusallıktan yani karabük yener berabere kalır dememden değil

Alıntıları Göster
    Oran bi 1.30 1.40 falan olmalıydı bence

• quote:

Orijinalden alıntı: Ghetto Bird

Alıntıları Göster
    arkadaşlar trabzon maçını alamaz diyenlere hayret ediyorum karabük ilginçtir ki bi hafta yenip bi hatfa yenilen takımdır geçen hafta antalyayı yendi bu hafta artık yenilme zamanı hee emenike faktörü olur mu bence olabilir onun için üst oynamanızı tavsiye ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: BRuTaLHeRo

iddaanın 1.15 verdgıne şükür 1.05 vermedi allahtan
  • quote:

Orijinalden alıntı: [A]narchy

quote:

Orijinalden alıntı: BRuTaLHeRo

iddaanın 1.15 verdgıne şükür 1.05 vermedi allahtan

Alıntıları Göster
    karabük iyi takım da dışarıda performansı kötü bunu da biliyorsunuzdur..deplasmanda zaten kötü bir de trabzon deplasmanı olması daha da fena..ben üst verdim geçtim..
  • quote:

Orijinalden alıntı: ksk_mehmet

karabük iyi takım da dışarıda performansı kötü bunu da biliyorsunuzdur..deplasmanda zaten kötü bir de trabzon deplasmanı olması daha da fena..ben üst verdim geçtim..

Alıntıları Göster
    aslında oranlara göre iddaa oynamam ama her maçında riskine göre oranları vardır bu maçın oranı bu olmaz üst daha mantıklı
  • quote:

Orijinalden alıntı: murat_sönmez

aslında oranlara göre iddaa oynamam ama her maçında riskine göre oranları vardır bu maçın oranı bu olmaz üst daha mantıklı

Alıntıları Göster
    ben alt oynadım..her iki takımında çok eksiği var
  • Iki takiminda eksikleri var. Trabzon'da jaja'da yokmus ts 3 haftadir penalti sayesinde kilidi açıyor. Garantisi yok bu isin 1-0 2-0 yada 2-1 1-1 gibi bi skor olabilir gibime geliyo. Karabük'un puan alması zor olabilir ama ts'de rahat oldugu bi maca çıkmıyor 5 puan farkta attilar rehavet'ede dikkat etmek lazim. Bence uzak durmak daha iyidir bu orandan bu mac bence riskli..
    NOT: top yuvarlaktir ve futbol 90 dk'dir...
    Unutmayalım :D
  • quote:

Iki takiminda eksikleri var. Trabzon'da jaja'da yokmus ts 3 haftadir penalti sayesinde kilidi açıyor. Garantisi yok bu isin 1-0 2-0 yada 2-1 1-1 gibi bi skor olabilir gibime geliyo. Karabük'un puan alması zor olabilir ama ts'de rahat oldugu bi maca çıkmıyor 5 puan farkta attilar rehavet'ede dikkat etmek lazim. Bence uzak durmak daha iyidir bu orandan bu mac bence riskli..
    NOT: top yuvarlaktir ve futbol 90 dk'dir...
    Unutmayalım :D

• quote:

Orijinalden alıntı: Balotelli

Alıntıları Göster
    TG2-3

• Ben demiştim
  • quote:

Ben demiştim
    döşedi trabzon
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.