Şimdi Ara

Trabzonun Gücü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
373
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ziya doganın gelmesiyle trabzonspor kalkışa geçti beşiktaşa fark atabilirdik ama buna şükür 3-2 lik skorda gayet güzel laz ziyayla beşiktaşı her zaman yendik şimdide galibiyete ulaştık iyiki ziya dogan yeniden trabzonspora geldi

• güzel bi maç oldu galip geldiniz tebrikler...
    ama bu olay trabzonun gücüyle alakalı bi durum değil tamamen tigananın hatalarından dolayı alınmış bi netice
    bundan sonraki maçlarınızda başarılar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackEagle -- 11 Eylül 2006; 11:08:23 >
  • sonuna kadar helal olsun trabzona.. biz kötüydük onlar iyiydi ve hakeden kazandı.. ama bu iş sadece bizi yenmekle olmuyor genele yayıp trabzonu şampiyonluk yarışında görmek isterim ona yakışanda bu.. osasuna maçındada başarılar...
  • helal olsun doğan
  • Bir tekniktrektör bukadarmı etkiler takımı valla helal olsun buradan çıkarılacak ders şudur arkadaşlar eğer takımına bir hoca getiriceksen öncelikle takımı iyi tanımalı yani futbolcuları ve ligimizi bilmeliki ziya doğan
    bizim için bulunmaz hint kumaşıydı sağolsun yönetim onu buldu ve netice ortada daha iyi olacağımızda kesin
  • trabzonspor sayesinde ayyakkabı kazandım.akşam babmlar iddaaya girdim hemde 1-0 trabzon yenliyoken.akşam tek kelimeyle çok iyi oynadı trabzon.ama son dakikalrda hücumdaki laubalilik yüzünden az kalsın berabere bitecekti maç.lazaroninin hatasına ziya doğan düşmedi.ersen gibi golcüsü varken umutu oynatmadı.bence bu lazaronini en büyük hatası oluyodu.ayrıca yattarayı saktlığından dolyı izleyemeğim içinde mutsuzum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.