bana dark mew lazım karsılıgında 3 tane efsanevi poke verebilirim bide nickinizi yazarsanız sevinirim
dark mew zor yaw. onun için dark lugia istiyolar bu arada forumda bi biz kaldık. gemiyi en son kaptanlar terk eder
pekiya dark houndoomu olan varmı
dark mew kim istemez ki ama kimsenin verceğini sanmıyorum mbuu doğru diyo bi biz kaldık ama ben hiç çıkmıcam
dark houndoom vardı. painkiller'a vermiştim. bu arada burdan ayrılmamakla iyi yapıyosunuz ben bu forumun daha öncede böyle olduğunu görmüştüm. herkes pokemon crater'i bırakmıştı. sonraki halini siz biliyosunuz forumda bu oyunu kaç kişinin oynadığını... ilerde yeni kişiler gelecektir. (bide herkesin gittiği forumda bişeye hasta oldum. hasangunay kardeş kendini moderatörlüğe çok kaptırmış sinir oldum!)
dark mew çok zor çıkan pokelerden aga haa bide ben de varım ve pokemonu bırakmaya hiç niyetim yok
quote:
Orjinalden alıntı: slale06
dark mew çok zor çıkan pokelerden aga haa bide ben de varım ve pokemonu bırakmaya hiç niyetim yok
güzel burda kalanların sayısı giderek artıyor yakında eskisi gibi oluruz (kişi sayısı bakımından)