Şimdi Ara

###TRADE HACK####

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
606
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Adamın birine trade attım o arada bugda kaldım adamın beni hackeleme ihitimali var mı

• öle şey mi olur ya bence hyrr
  • quote:

Orjinalden alıntı: yib

öle şey mi olur ya bence hyrr

bi ara diolardı ıp numaranı çalıolar fln die de bende öle olmadı kendim bugda kaldım
  • IP'ne ulaşabilir.
    Ancak sadece IP'den sana zarar vercek bir kişi bu işte uzman olmalıdır.Korkmana gerek olduğunu sanmıyorum.
    İlla içine kurt düştüyse şifreni değiştir bu tür işlemlerde ekran klavyeni kullanman yararlı olcaktır.
  • quote:

Orjinalden alıntı: nisako

IP'ne ulaşabilir.
    Ancak sadece IP'den sana zarar vercek bir kişi bu işte uzman olmalıdır.Korkmana gerek olduğunu sanmıyorum.
    İlla içine kurt düştüyse şifreni değiştir bu tür işlemlerde ekran klavyeni kullanman yararlı olcaktır.

+1
    Ekran klavyesi kullanmak şart bence bu çağda
  • beyler tradede ıp karsı tarafa kaydolu bu yuzden dıkkatlı olmalısınız adam sızın bılgısayarına çeşıtlı prolarla girip keylogger bırakabılır
  • quote:

Orjinalden alıntı: selo_c4

Adamın birine trade attım o arada bugda kaldım adamın beni hackeleme ihitimali var mı

Hack ihtimali yok o çook eskidendi, Bi de Şunu Sorayım Sana; Trade atmak nası oluyo kevan mı salladın adama, Exchange atmış olmayasın?
  • ya trade hack diye bişey YOK! bilmeyenler bu işi uydurolar.. bu kadar basit.. o zaman ip numaramı öğrenicekler diye sitelerede girmeyin.. rapid-share nasıl fazla dosya indirmeyi engelliyo? ip kaydediyo.. o zaman ya rapid-share sizin sro hesabınızı hacklerse? girip indirmeyelim o zaman.. ip nin karşı taraf tarafından öğrenilmesinde bi sakınca yok.. msndende konuşmayın o zaman.. gelin benle msnde konuşun size hemen 2dk içinde ip numaranızı söylerim.. bunlar hurafe inanmayın.. şehir efsanesi..
  • O kadar saçma ki bu konuşulanlar.Trade Hack miş.Peh.
    Mesaj falan da yazmayın oyunda belki hacklenirsiniz.Hatta ve hatta mob'larada dalmayın belki mob kılığına girmiş bir hacker dır o siz ona daldığınızda Ip adresiniz ona gider.ALLAH'ım ne günlere kaldık Yarabbiim :)
  • 1.bu oyun agacılar oyunu knight değil..Hack meck olmaz öyle çatır çutur
    2.Bu arada senin ip nden seni hackleycek adam sana yamuk yapmnaz dik yamuk yapar bütün sroyu soyar..Gözlerinden öperim ben de o adamın..Joymax da öper (farklı bir şekilde )
    3.Tatilden geldim ne güzel ki forumda senin gibi adamalr var..Canım zıkılıyordu akşam akşam
  • Yok.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.