ya beyler bu gün oyundayken adam biz dts deyken ks yapıodu sora ben trade attım yatar belki n00p die sora adam kabul etti sora da bi baktım can tüpü yok ben keserken nası bitti 40 tane can tüpü die sora minor kullanıom mana biti bi bastım F2 ye mana da yok wolf a baktım o da yok sora "ı" ya bi bastım beyler sizce ne ?? itemler kayıppp allahtan chitinleri fln koymuşum haa bankaya bi mirage fln getti sora da ben town çektim gittim gm e haber wermeye çalıştımmm ama inş. görmüştür aranızda gm warsa lütfen dies de The_Conquers die bi adamda trade hack war ama belki itemler duruyodur itemler gözükmüodu ama ağırlık duruyodu yanlış bilgi wermiş olmayayım trade hack kullananlara
oyuna cık gir
aranızda gm varsa diyo
ne gmsi yaws gmler genelde gevur oluyor
quote:
Orjinalden alıntı: kingk@@n
aranızda gm varsa diyo
Bende buna koptum.
hakkatenaramızda herhangi bi server in gm si varmı
quote:
Orjinalden alıntı: aslan_faruk
hakkatenaramızda herhangi bi server in gm si varmı
olsa ne iyi olur valla
quote:
ne gmsi yaws gmler genelde gevur oluyor
HAHAHA çok komik ya sandalyeden düşüodum
gm si deil gm i olcak:D postları okurken battı o yüzden yazıyım dedim:d
Bugg Olmussun kardeşş banada olduu o işş
yalan söyleme trade hack private hack gibi olaylar artık kalktı eskiden bu tür işlemler farklı bi site üzerinden kullanılıodu we adamlar sitenin bi açıını bulup bu işlem sırasında pro. çalıştırıp ıd pass. alıolardı fakat yeni gelen patch ler ile bu işlemler knight online world.com a dewredildi we onun hacklenmesi imkansız gönül rahatlııyla trade yapabilrsiniz
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme