Merhaba arkadaşlar. Elimde 1 adet Shiny Rotom (Hallooween) var. Ve şöyle bir teklif: Shiny Dialga+Shiny Mewtwo+Shiny Palkia+Shiny Terakion (1 mil. exp)+Shiny Victini Sizce kabul etmeli miyim?
Hoşgeldin.
Teşekkürler. Sen ne diyorsun bu işe? Çok cazip geldi bana, size de bir danışayım dedim.
Rotom Hallowen'ı senden daha yeni duydum.Ama forumda biraz inceledim.
Sanırım sadece eventta verilmiş ve bir daha verilmiyor. Ben oyunlarda genelde koleksiyoncuyum ve Pokémon biriktiririm.Koleksiyoncuysan sakla çünkü onu bir daha elde edemezsin. Ama hem efsaneler hem shinyler ve birinde (1m exp var) diyorsun. Eğer şansına güveniyorsan veya şanslı biriysen reddedebilirsin ama zarzor bulunuyorsa efsaneler (uzun zaman oynamadığım için bilmiyorum) kesinlikle kabul et.Çünkü cidden cazip bir teklif.
Hangi oyunda olduğuna bağlı
Vortex sanırım.
Oyun vortex. Evet elimdeki pokemonun unob olduğunu bilmiyorum. Ama açıkçası koleksiyona pek önem vermiyorum. Şekli de hoşuma gitmiyordu. Bu şartlarda sizce kabul etmeli miyim yoksa daha iyi teklifler alabilir miyim?
Oyun vortex. Evet elimdeki pokemonun unob olduğunu bilmiyorum. Ama açıkçası koleksiyona pek önem vermiyorum. Şekli de hoşuma gitmiyordu. Bu şartlarda sizce kabul etmeli miyim yoksa daha iyi teklifler alabilir miyim?
O zaman kesinlikle kabul et.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme