Arkadaslar bu yol benim çoğu kez işime yaradı. Ama bunu denemek için at kullanmanız lazım devedeyseniz zaten sansınız yok. Şimdi önemli olan çevre ögelerini hırsızlara karşı kullanın. Genellikle hırsızlar attan inip size yakın olmaya çalışacaklardır işte o anda daire çizerek çevrenizde engel arayın. Hırsızın atı sizi takip ediyor diyelim. Bir ağacın duvarın kenarından 0 olarak geçip arkadaki atı taktırmaya çalışın. Eğer başarırsanız atla baya bir yol alacaksınız ve hırsızda toz yutacak
ama etkisiz olursa hırsız bize kokten cozum yapabilir basarılı olursak kacabiliriz ormandan gitmek de insana yarıyor temiz hava
Ben sahsen trader a takılacaksan ozellikle hayvana binerim , hayvanın ustunde olmayınca onu takip edemiosn..benim kafadan olanlarla işin var
troyda kervan yapan bana cvp yassın elimdengeldiği kadar korurum lwl 30 iki günde bi lwl atlıyom
yasaaın ben genelde gece oynarım ve sabah erken
muratbaba lwl 30 meslek hunter ve trade kurt lwl 28
serwer troy
TRADERLAR EN Yİ ÇÖZÜM YLU BAYIRLARDAN ÇAYIRDAN ÇİMENLERDEN MISIR TARLARINDAN GİDİN THİEF LERE YAKALANMA ŞANSINIZZ O ZMAN DAHA DA AZALIYO BİDE DW JG YADA JG DW HATTINDA 3. KÖPRÜYÜ SEÇMEYİN DERİM TABİ BUDA BENİM TVSİYEM
thiefler ne sapasnız yine çalarlar çıparlar
thieflerden dertliyim troyda hunter arıyorum nickim burdakiyle aynı yardımcı olursanız sevinirim
çalarız çırparız. en iyi korunma yolu deve yerine at kullanmaktır. kendimden 10 level düşük birisinin devesini yıkamadıysam ortalıkta güçlü bir hunter var demektir :)
Arkadaşlar, hazır trade flm konuları açılmışken bişi sormak istiyorum:
Şimdi jangandan aldıgımız malı downhang a satıyoruz. tamam
down dan aldıgımızı hotan a satıyoruz. bu da tamam
Şimdi bunlar aralarında sanırım%380 oran ile satıyoruz..
Peki jangandan alıp hotan a mal satsak? 1.böyle bişi mümkün müdür? 2.oran%380 yerine %950 lere çıkar mı?(mantıklı olan bu)
Bilgisi olan bi arkadaş cevaplayabilir mi acaba? Cevap alamzsam tek yıldızla jangandan hotana kaçıcam bakıcam ne olcak
HIRSIZLARIN COGU 60 LWL OLDUGU ICINDE CHAMPION CIKIYO TIEFLER ONUN ICINDE
jangan - hotan baya para getiriyo da tam yüzdesini bilmiyorum.
jangan- donwhang arası 80 k kazanıyosam jangan - hotan arası 200 k falan.
quote:
Orjinalden alıntı: superlaz
jangan - hotan baya para getiriyo da tam yüzdesini bilmiyorum.
jangan- donwhang arası 80 k kazanıyosam jangan - hotan arası 200 k falan.
Çok teşekkürler.
Arkadaşlar d.hang-jangan giderseniz 15-20k zararınız oluyor nedense jangan -d.hang gidenlere oranla neden anlamadım.
jangan-hotan %640 diya hatırlıyorum
quote:
Orjinalden alıntı: alp_seeboy
Arkadaşlar, hazır trade flm konuları açılmışken bişi sormak istiyorum:
Şimdi jangandan aldıgımız malı downhang a satıyoruz. tamam
down dan aldıgımızı hotan a satıyoruz. bu da tamam
Şimdi bunlar aralarında sanırım%380 oran ile satıyoruz..
Peki jangandan alıp hotan a mal satsak? 1.böyle bişi mümkün müdür? 2.oran%380 yerine %950 lere çıkar mı?(mantıklı olan bu)
Bilgisi olan bi arkadaş cevaplayabilir mi acaba? Cevap alamzsam tek yıldızla jangandan hotana kaçıcam bakıcam ne olcak
%586 olması lazım
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme